TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Plop gaat oliebollen bakken voor zijn vrienden. Klus vindt dat hijzelf de beste oliebollenbakker van het dorp is en hij besluit om een kijkje te nemen in de keuken.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Kabouterverhalen voor de allerkleinsten.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Klus heeft in het bos een grote holle tak gevonden. Hij wil er een kastje van maken, maar moet daarvoor eerst de binnenkant van de tak poetsen. Hij kruipt alvast in de tak en Kwebbel weet niet wat ze ziet.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Kabouterverhalen voor de allerkleinsten.
«
»
06:35 Super Monsters
De kinderen trakteren hun buren op wat Halloweentrucjes die ze nooit zullen vergeten.
«
»
06:45 Wickie de Viking
De scepter van de koning is gestolen en de koning is er van overtuigd dat Halvar de dader is. Hij wil Halvar in de gevangenis gooien, maar daar probeert Wickie een stokje voor te steken.
«
»
06:55 Super Monsters
De Super Monsters zijn de gastheren van een Halloween-feest en ontdekken een nieuw Super Monster.
«
»
07:05 Maya de Bij
De mieren patrouilleren dag en nacht zonder rust. Maya raadt hen aan een vakantie in te lassen. Na advies van Flip, beslist Paul om voor altijd op vakantie te vertrekken.
«
»
07:15 Flin & Flo
Flo wil een dutje doen, maar dat is helemaal tegen de zin van Flin. Die wil iets leuks doen. Hij kietelt Flo met een veertje tot hij toegeeft en besluit om een verhaal te vertellen. Flo vertelt over de Kieteldraak Tikkel.
«
»
07:25 K3 Roller Disco
Klaasje heeft online verschillende jurkjes gekocht. Guus vindt dat niet milieuvriendelijk, al die bestelwagens met pakjes op de baan. Klaasje besluit te minderen, tot een wel heel erg knappe leverancier alle pakjes blijkt te leveren.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Tineke is ziek, dus gaat Aziz vandaag op pad met Koen. Wanneer ze horen dat het slachtoffer van een vechtpartij een affaire heeft met een getrouwde man, verdenken ze al snel de bedrogen echtgenote.
«
»
08:15 Draken: Reddingsrijders
Nadat Magnus Cutter ervan beschuldigt branden te hebben gesticht in de buurt van het dorp die de schapen zou kunnen verwonden, moeten de Riders ze blussen en de echte boosdoener vinden.
«
»
08:35 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:50 Moominvalley
De lente laat nog op zich wachten terwijl de Moomins al uit hun winterslaap zijn. Meneer Flits, een sportieve macho blaaskaak verschijnt in de Moominvallei en daagt Moomintrol uit voor een skiwedstrijd. Inzet: de in katzwijm gevallen Troela.
«
»
09:10 Iedereen K3
Clara Cleymans dompelt K3 en de kids in de studio onder in de wereld van de klassieke muziek. Hanne kiest voor een stevige hiphop workout. Marthe maakt de enige echte Aliyee T-shirt met glitterster. Afsluiten doen ze dit keer met 'Eyo'.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Het is tijd voor het lievelingsgerecht van Kim Clijsters. Ze maakt samen met Sofie gebakken zeebaars met currysaus en een rauwe groentesalade.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Border Security: Australia's Front Line
Een cricketspeler uit het Verenigd Koninkrijk houdt zich niet aan de regels en een man uit Ierland heeft een beetje te veel plezier gehad op de bruiloft van zijn broer.
«
»
12:20 De kotmadam
Jef is er niet goed van dat Jeanne zijn verjaardag is vergeten. Zijn ontgoocheling maakt snel plaats voor opluchting, want nu kan hij zijn echtgenote alsnog een spiksplinternieuwe vislijn doen kopen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Inez slaat alarm bij Peter. Hij bekommert zich ondertussen ook om Niko, maar Mathias wil zich niet laten leiden door emoties. Vince heeft Benny iets op te biechten.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Joy's halfbroer zegt dat hij er alles aan wil doen om op het rechte pad te blijven, maar Tessa blijft sceptisch. Een commissie beoordeelt de werkrelatie tussen Liza en Simon. Alberts zet een val op voor Victor Brouwer.
«
»
15:30 White Collar
Neal en Peter gaan undercover om het volgende slachtoffer van een `black widow' te vinden. Ze moeten de vrouw aan de haak zien te slaan om haar te kunnen ontmaskeren.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:55 Met vier in bed
Het koppel Frédéric en Christine vernieuwden hun B&B De Kleine Magnolia in het Limburgse Tessenderlo. Ze hebben nu twaalf kamers, een prachtige tuin en er is ook plek om te vergaderen.
«
»
17:45 Border Security: Australia's Front Line
Er ontstaat argwaan wanneer agenten tassen vol designerartikelen aantreffen. Biosecurity laat er geen gras over groeien wanneer ze een Mongoolse delicatesse in de bagage van een passagier vinden.
«
»
18:15 De kotmadam
Robert heeft een kaart voor een biljarttoernooi kunnen bemachtigen. Jef wil koste wat het kost het ticket ontfutselen. Om Robert gunstig te stemmen, houdt Jeanne diens kleindochter voor een dag bij.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Vandaag verkennen de gorilla's voor het eerst hun buitenverblijf, maar ze zijn nog wat schuchter.
«
»
20:35 I Can See Your Voice
Vandaag zijn de kandidaten Annemie en Wendy, die allebei een link hebben met gastvedette Margriet Hermans. Zij mogen beslissen wie er aan het einde van de aflevering een duet mag zingen met Margriet.
«
»
22:30 9-1-1
Een huwelijksaanzoek loopt tragisch samen met een bankoverval. Een bruid zit letterlijk vast op weg naar het altaar. Athena praat een slachtoffer door haar verdriet heen. Buck vindt een onverwachte bezoeker voor zijn deur.
«
»
23:30 De Bunker
Het onderzoek loopt vast, en Alexander ziet geen andere optie dan Farah onder druk te zetten: ze moet zich voordoen als tolk voor een Iraanse zakenman. Echter blijkt Farah toch niet helemaal ongevoelig te zijn voor de charmes van de man.
«
»
00:40 White Collar
Neal en Peter gaan undercover om het volgende slachtoffer van een `black widow' te vinden. Ze moeten de vrouw aan de haak zien te slaan om haar te kunnen ontmaskeren.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers' - seizoen 2 (VRT MAX)

Nele voelt zich nog steeds niet lekker, ze begint zich zorgen te maken. Oma dreigt echt tussen Sami en Lies in te komen. Ruben krijgt een nieuwe tegenslag te verwerken.
'Dertigers', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers