TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Bart Desmidt een rauw visje op het bord. Hij gaat voor een ceviche van zeebaars met rabarber, selderij en sesam. Rauwe Noordzeevis, men weet niet hoe lekker dat dat eigenlijk is.
«
»
02:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»
02:50 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt de keuken met sterrenchef Bart Desmidt. De chef heeft een ware delicatesse meegebracht: kalfszwezerik. Hij bakt het vlees krokant en combineert het met heerlijke wortels en aardappelschijfjes. Een echte smaakbom.
«
»
03:25 Open Vuur
Dit keer maken de grillmasters een 'kapsalon' Open Vuur Style klaar. Ook de visliefhebber komt aan zijn trekken met een portie zeeduivel. Tot slot wordt een kwartel met veel liefde op de barbecue gezwierd.
«
»
04:10 Foodies & The City
Hasseltse jenever, Hasseltse speculaashoempen en verse Hasseltse bloemen van bij de bloemencowboy. Tess, Maud en Lynn stranden vandaag in de Limburgse hoofdstad voor een inspirerende, culinaire ontdekkingstocht.
«
»
04:40 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Bloody Dominique, Miss Muesli Mix en een Killer Taco.
«
»
05:00 BBQ Vanavond?!
BBQ-meester Bart Desmidt rolt zijn mouwen op en maakt heerlijke gerechte klaar. Hij bereidt zalmforel met aardappeltjes, gegrilde komkommer met ansjovis en opgerolde worst met groentjes en burrata.
«
»
05:15 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden geniet van het warme water bij Millie Bore. Legende Dick Estens ontvangt Hayden in Moree om verbazingwekkende kunst te bekijken. En tenslotte is de lammerenboerderij van Sam en Emma Rose aan de beurt en overnacht Hayden op hun boerderij.
«
»
05:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»
06:30 De Zomertafel
Dagny Ros en Peppe maken zomerse gerechten. Op het menu staan onder andere blini's met gerookte zalm, gevulde kipfiletrolletjes, pastasalade, een focaccia op de BBQ en een salade van calamares.
«
»
06:55 Open Vuur
Dit keer maken de grillmasters een 'kapsalon' Open Vuur Style klaar. Ook de visliefhebber komt aan zijn trekken met een portie zeeduivel. Tot slot wordt een kwartel met veel liefde op de barbecue gezwierd.
«
»
07:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Bart Desmidt een rauw visje op het bord. Hij gaat voor een ceviche van zeebaars met rabarber, selderij en sesam. Rauwe Noordzeevis, men weet niet hoe lekker dat dat eigenlijk is.
«
»
08:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag de chef die het liefste kookt op zijn witte sokken als een echte don juan: Jelle Beeckman. Hij maakt een kruidige gehaktschotel met labneh, granaatappel en geroosterde pitabroodjes. Gehakt is leven, en dat zal je geweten hebben.
«
»
08:25 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
08:55 Over (h)eerlijke groenten
Vandaag is Johan Segers op zoek naar verse bloemkool en die vindt hij bij Linda Van Dessel. Met deze kraakverse bloemkool maakt hij eerst een bloemkoolsoep met stilton en daarna een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegeleitje.
«
»
09:25 Open Vuur
De sappigst gegrilde cheeseburger ooit, heerlijk gelakte pulpo met verse Baba Ganoush en een boottochtje met een nat einde. Dat staat er vandaag op het menu voor onze favoriete pitmasters Tom, Dominique en Sam bij Open Vuur.
«
»
10:10 Ottolenghi - Jerusalem on a Plate
De bekende chef-kok Yotam Ottolenghi keert terug naar zijn geboorteplaats Jeruzalem om de verborgen schatten van de bijzonder rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»
11:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»
12:00 De Zomertafel
Dagny Ros en Peppe maken zomerse gerechten. Op het menu staan onder andere blini's met gerookte zalm, gevulde kipfiletrolletjes, pastasalade, een focaccia op de BBQ en een salade van calamares.
«
»
12:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de man die de Noordzee draagt in zijn hart: Desmidt Bart. Hij geeft buzze en maakt binnen twintig minuten een gebakken zeetong klaar met tomaat, kappertjes en aardappel. Om het in zijn woorden te zeggen: simpel en goed.
«
»
12:55 Op de Rooster
Johan Segers gaat met minister Ingrid Lieten aan de slag met kippenvleugetjes, konijn, ree en eend.
«
»
13:20 De Sterrenkaart
Sterrenchef Jan Tournier gaat in zijn restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top.
«
»
13:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»
14:45 Sarah's Sweet Table
Vandaag krijgt Sarah's Sweet Table een goudkleurig randje, want Sarah gaat aan de slag met abrikoos en citroen. Eerst maakt ze een luchtige chocolademousse met abrikoos klaar en daarna ook nog een overheerlijke citroencake met gouden glans.
«
»
15:05 Sarah's Sweet Table
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant én smeuïg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke Crêpe Suzette.
«
»
15:30 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
16:00 Open Vuur
Nieuwkomers Nick en Kevin van Zouterover beginnen de week goed door met fris bier te trakteren aan het West-Vlaamse barbecueduo Tom en Dominique. Die laatsten stoken alvast het vuur.
«
»
16:40 Ainsley Eats The Streets
In Turkije brengt Ainsley een bezoek aan Istanboel waar hij oude en intrigerende gerechten uitprobeert, zoals geroosterde schapenkop en lamsvlees met vijgen. Vervolgens geeft hij zijn eigen draai aan een klassiek lokaal gerecht.
«
»
17:30 Urban Barbecue
Michaël Vrijmoed kookt met lekkers uit verschillende uithoeken. Zo is er een Griekse pastasalade, een papillot met pladijs, hamburger met kalfstong en pizza. Er is ook een ronduit succulent dessert op basis van gegrilde zoete maïs.
«
»
18:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag met Jan Tournier.
«
»
18:35 Open Vuur
Dit keer maken de grillmasters een 'kapsalon' Open Vuur Style klaar. Ook de visliefhebber komt aan zijn trekken met een portie zeeduivel. Tot slot wordt een kwartel met veel liefde op de barbecue gezwierd.
«
»
19:25 Open Vuur
De sappigst gegrilde cheeseburger ooit, heerlijk gelakte pulpo met verse Baba Ganoush en een boottochtje met een nat einde. Dat staat er vandaag op het menu voor onze favoriete pitmasters Tom, Dominique en Sam bij Open Vuur.
«
»
20:10 De Dagschotel
Peter Goossens maakt risotto met bospaddenstoelen.
«
»
20:20 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt gegrilde makreel met kropsla, varkensribbetjes met boontjes en frambozen en courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Deze keer kookt Gert Verhulst met rock'n roll chef Dominique Persoone. De heren maken een figuurlijke uitstap naar de Aziatische keuken. Op een halfuur tijd toveren ze heerlijke lenterolletjes met zoetzure saus tevoorschijn.
«
»
21:15 De Zomertafel
Dagny Ros en Peppe maken zomerse gerechten. Op het menu staan onder andere blini's met gerookte zalm, gevulde kipfiletrolletjes, pastasalade, een focaccia op de BBQ en een salade van calamares.
«
»
21:45 Sarah's Sweet Table
Vandaag krijgt Sarah's Sweet Table een goudkleurig randje, want Sarah gaat aan de slag met abrikoos en citroen. Eerst maakt ze een luchtige chocolademousse met abrikoos klaar en daarna ook nog een overheerlijke citroencake met gouden glans.
«
»
22:10 Peppe's Sicilië
Op Siculiana is iedere zaak een familiezaak. Peppe brengt alle families samen in zijn keuken.
«
»
22:35 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden geniet van het warme water bij Millie Bore. Legende Dick Estens ontvangt Hayden in Moree om verbazingwekkende kunst te bekijken. En tenslotte is de lammerenboerderij van Sam en Emma Rose aan de beurt en overnacht Hayden op hun boerderij.
«
»
23:00 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt heeft weer allerlei mooie gerechten voor de BBQ vanavond. Hij bereidt dip van butternut en salie met krokant brood, een pastasalade met vongole en venkel en konijn met caponata.
«
»
23:20 Het Weekmenu
Jan Buytaert bereidt tartaarsteak, kippengoulash, gegratineerde pasta en schartongrolletjes.
«
»
00:00 Open Vuur
De sappigst gegrilde cheeseburger ooit, heerlijk gelakte pulpo met verse Baba Ganoush en een boottochtje met een nat einde. Dat staat er vandaag op het menu voor onze favoriete pitmasters Tom, Dominique en Sam bij Open Vuur.
«
»
00:45 Foodies & The City
Hasseltse jenever, Hasseltse speculaashoempen en verse Hasseltse bloemen van bij de bloemencowboy. Tess, Maud en Lynn stranden vandaag in de Limburgse hoofdstad voor een inspirerende, culinaire ontdekkingstocht.
«
»
01:20 De Wereldkeuken
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert Mounir een duizend-en-één-gatenpannenkoek met Tahini-chocoladeijs uit zijn mouw.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers' - seizoen 2 (VRT MAX)

Nele voelt zich nog steeds niet lekker, ze begint zich zorgen te maken. Oma dreigt echt tussen Sami en Lies in te komen. Ruben krijgt een nieuwe tegenslag te verwerken.
'Dertigers', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers