TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Alexandra nodigt Christoph uit voor een gezellige avond, maar dan slaat het noodlot toe. Noah vindt verrassend steun bij zijn vader. Noah probeert Greta voor de laatste keer te bereiken met een emotionele boodschap.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 The Blue Lagoon
Twee kinderen lijden schipbreuk en spoelen aan op een exotisch, tropisch eiland. Samen met de chagrijnige zeeman proberen ze te overleven.
«
»
16:30 Parks and Recreation
Terwijl de griep Pawnee teistert, moeten Andy en Leslie artiesten boeken voor het concert. Tom zoekt een sommelier voor zijn restaurant. Ben wendt zich tot Ron voor hulp met een persoonlijk probleem.
«
»
16:55 Las Vegas
De vakantieperiode nadert en iedereen is bezig met het plannen van een vakantie. Iedereen behalve Mike, die zich niet meer thuis voelt in Las Vegas.
«
»
17:45 Superstore
De spanning in het bedrijf groeit na een gepoogde overval. Glenn moet een bewaker ontslaan, maar heeft hier moeite mee. Amy ontdekt dat haar collega's met elkaar omgaan, maar haar niet uitnodigen.
«
»
18:10 The Goldbergs
Geïnspireerd door Murrays voorliefde voor sandwiches begint Geoff een bezorgservice: 'Food in a Geoffy'. Intussen woon Adam als enig kind nog thuis, waar hij veel meer aandacht krijgt van Beverly.
«
»
18:40 Parks and Recreation
Ben en Leslie organiseren een liefdadigheidsfonds om geld in te zamelen voor het concert. April beheert Andy's agenda. Donna wendt zich tot Ron voor hulp met een ex-vriendje.
«
»
19:10 The Simpsons
Een geheimzinnige brief doet Homer, Apu en dominee Lovejoy vermoeden dat hun huwelijken in gevaar zijn. Door in het verleden te duiken gelooft eenieder dat zijn vrouw ervandoor is met Moe de barkeeper.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Het S.W.A.T.-team achtervolgt een stel dat doet denken aan Bonnie en Clyde, wanneer het duo op de vlucht gaat en op jacht gaat naar een set zeldzame stukken die miljoenen waard zijn.
«
»
20:30 The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn
De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip 'De Eenhoorn' een geheim met zich meedraagt. Vervolgens krijgt Kuifje het aan de stok met de boosaardige Sacharin.
«
»
22:35 Transformers: The Last Knight
De mensheid en de Transformers zijn in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt bij het verbond tussen Cade Yeager, Bumblebee, een Britse Lord en een hoogleraar van Oxford.
«
»
01:10 S.W.A.T.
Het S.W.A.T.-team achtervolgt een stel dat doet denken aan Bonnie en Clyde, wanneer het duo op de vlucht gaat en op jacht gaat naar een set zeldzame stukken die miljoenen waard zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers' - seizoen 2 (VRT MAX)

Nele voelt zich nog steeds niet lekker, ze begint zich zorgen te maken. Oma dreigt echt tussen Sami en Lies in te komen. Ruben krijgt een nieuwe tegenslag te verwerken.
'Dertigers', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers