TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
11:55 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
12:55 Sporza: Strade Bianche
Verslag van de wielerwedstrijd Strade Bianche voor vrouwen.
«
»
13:35 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:45 Made of Money With Brian Cox
Brian wil erachter komen of de Amerikaanse droom een mythe of werkelijkheid is. In Miami ontmoet hij Caroline, een influencer, die de Amerikaanse droom beleeft en ook verkoopt. Brian vreest dat ze een fantasie promoot.
«
»
18:30 Frozen Planet II
Nadat ze in de winter op het ijs zijn grootgebracht, worden de kuikens van de keizerspinguïns in de lente door hun ouders verlaten. Om te overleven moeten ze op eigen kracht hun weg vinden over het zee-ijs naar de wateren van de Zuidelijke Oceaan.
«
»
19:20 De ideale wereld
Compilatie van de afgelopen week.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
De steenkoolmijnen van Colombia draaien weer op volle toeren. En dat heeft alles te maken met de oorlog in Oekraïne. Want nu goedkoop gas uit Rusland verleden tijd is, voert Europa opnieuw meer steenkool in uit Colombia.
«
»
20:40 Lost: Those Who Kill
De jacht op Bjørn wordt opgevoerd nadat er nog een moord blijkt te zijn gepleegd. Bij een huiszoeking bij muziekdocent Pelle ontdekken Frederik en Louise nieuwe interessante feiten over Bjørns verleden.
«
»
21:25 Lost: Those Who Kill
Er wordt nog een misdrijf gepleegd en Frederik denkt dat Bjørn de dader is. Louise komt echter met een heel ander daderprofiel. Bjørn vertelt Louise een geheim waarmee de zaak lijkt opgelost.
«
»
22:10 Face to Face
Susanne ontdekt dat haar oud-collega Maja de laatste is die Sapphire heeft gesproken. Maja wil eigenlijk niks zeggen, maar Susanne gaat heel ver om waardevolle informatie los te krijgen.
«
»
22:35 Face to Face
Susanne vindt Sapphire, maar wordt zelf ook gevangen genomen door John. Ze moet al haar psychologische vaardigheden inzetten om door zijn pantser heen te dringen en hun beider levens te redden.
«
»
23:05 Rudeboy: The Story of Trojan Records
Het Londense label Trojan Records groeit in de jaren zestig en zeventig uit tot een van de meest invloedrijke platenmaatschappijen in de geschiedenis. Dit speelde een grote rol in de opkomst van Jamaicaanse muziekstijlen in Groot-Brittannië.
«
»
00:30 Canvaslus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen van o.a. `Het weer', `De afspraak' en `Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers