TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Killer on the Island
Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden, is de droomvakantie van Ashley en haar man Mike op een tropisch eiland plotseling voorbij. Ashley vermoedt dat hotelmedewerker Johnny iets met de moord te maken heeft.
«
»
10:40 Doomsday Mom: The Lori Vallow Story
Lori Vallow heeft twee kinderen uit eerdere huwelijken. Ze is getrouwd met Chad Daybell, een schrijver die zijn boeken zelf uitgeeft. In september 2019 worden de kinderen voor het laatst gezien, waarna de verdenking gelijk op Lori en Chad valt.
«
»
12:05 I Survived
Een vrouw wordt opgesloten op een afgelegen landgoed door een man die haar seksueel misbruikt en haar vriend vermoordt, en een jonge moeder wordt onder schot ontvoerd en onderworpen aan urenlange mishandeling, afranselingen en mentale marteling.
«
»
12:55 Gestalkt
Gestalkt opent met een heftige case waarin de tweeëndertigjarige Linsey ten einde raad is. In een jaar tijd ontvangt ze zo'n tienduizend beledigende en dreigende berichten van haar stalker die steeds grimmiger worden.
«
»
13:40 Snapped
De dood van een Texaans racewagenkampioen leidt de rechercheurs langs een kronkelige weg van verdachten en onthult diepe, duistere familiegeheimen die decennia lang verborgen zijn gebleven.
«
»
14:20 Snapped
Wanneer een populaire bouwvakker in een hecht Texaans stadje wordt gevonden, neergeschoten in zijn eigen huis, kost het de politie anderhalf decennium om de moordenaar op te sporen.
«
»
15:05 Snapped
Een inwoner van New York wordt dood aangetroffen op de achterbank van zijn auto, diep in het zuiden van Amerika. De autoriteiten vermoeden dat de dader iemand in zijn kennissenkring is.
«
»
15:50 Snapped
Na een mysterieuze schietpartij op een gelovige familieman vraagt een gemeenschap zich af of het een drugsgerelateerde moord was of een bloederige uit de hand gelopen familieaangelegenheid.
«
»
16:30 Snapped
Een rustig stadje in Wisconsin wordt opgeschrikt door de eerste moord in zes jaar als een excentrieke vader van vier kinderen dood wordt aangetroffen in zijn kelder.
«
»
17:15 World's Most Evil Killers
Phillip Austin zit drie levenslange gevangenisstraffen uit nadat hij schuldig heeft gepleit voor de moord op zijn vrouw Claire, zijn twee kinderen en hun twee honden, in hun huis in Northampton in juli 2000.
«
»
18:00 World's Most Evil Killers
In 1986 vermoordde en misbruikte dakdekker Russell Bishop de twee negenjarige meisjes Nicola Fellows en Karen Hadaway. Hun tragische dood in Brighton werd bekend als de 'Babes in the Wood Murders'.
«
»
18:50 World's Most Evil Killers
Jason Marshall deed zich voor als een MI5 agent en filmde hoe hij een man martelde om hem daarna koelbloedig te vermoorden. Om al zijn sporen uit te wissen, stak hij het huis in brand.
«
»
19:40 World's Most Evil Killers
William Bonin staat bij sommigen bekend als de 'Freeway Killer', die naar verluidt minimaal eenentwintig jongens en jonge mannen heeft verkracht, gemarteld en vermoord voordat hij in 1996 werd geëxecuteerd.
«
»
20:30 The Wrong Mother
Kaylenes droom is eindelijk uitgekomen: ze is zwanger van een tweeling dankzij een IVF-behandeling. Wanneer Kaylene na haar bevalling een thuisverpleegster over de vloer krijgt, gaat het mis.
«
»
21:50 A Killer Behind Closed Doors
Melissa ontdekt dat haar nieuwe echtgenoot, Kevin, geen ambitie heeft en geregeld met andere vrouwen flirt. Kevin blijft in het huis totdat de scheiding rond is, maar wanneer hij dood wordt aangetroffen zijn alle ogen op Melissa gericht.
«
»
23:25 The First 48
Politie onderzoekt de moord op een man die vermoord is in zijn motelkamer in New Orleans. Een nacht uit in Oklahoma eindigt in een moorddadige woede-uitbarsting en 21 messteken voor een man.
«
»
00:10 The First 48
Een jonge man in Tulsa Oklahoma werd doodgeschoten in zijn bus gevonden. de detectives gaan zijn laatste uren na en stuiten op een web gesponnen van leugens en ontwaren een gecompliceerde rode draad.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers