TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 The Big Body Hotel
De gasten worden uitgedaagd om een aantal van hun angsten te overwinnen en op een paddleboard te gaan staan en naar de top van een heuvel te wandelen. Aan het einde van de reis krijgt een gast levensveranderend nieuws.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 100 jaar jong
Ronny Huninck-Stokvis is honderd jaar oud, maar vindt haar uiterlijk nog steeds erg belangrijk. Ze komt uit Sint-Oederode en leefde een jetset-leven waar veel mensen alleen maar van kunnen dromen.
«
»
13:10 Design Secrets
Enkele designers nemen ons mee naar mooie projecten in binnen- en buitenland, evenementen en netwerkborrels. Ze vertellen over hun passie en inspireren de kijkers met de laatste trends.
«
»
13:45 Darts
Verslag van de UK Open, waar vandaag de wedstrijden uit de vijfde ronde op het programma staan.
«
»
17:55 Meiden die rijden
We gaan onder andere met de Overijsselse Diane mee op de truck naar Denemarken en glamourgirl Kim leert ons alles over het bloementransport.
«
»
18:55 Regi Gaat Trouwen
De meest romantische dag in het leven van Regi en Kristel is volledig live te volgen; van de receptie en het uitwisselen van de ringen tot het jawoord en het avondfeest onder een stralende Zuid-Afrikaanse zon.
«
»
20:00 Darts
Verslag van de UK Open, waar vandaag de wedstrijden uit de zesde ronde op het programma staan.
«
»
00:00 Abduction
De jonge Nathan slaat op de vlucht als hij een schokkende ontdekking doet; het gezin waarin hij is opgegroeid heeft hem al die jaren voorgelogen, het zijn niet zijn echte vader en moeder en er lijkt nog meer aan de hand.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers