TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 The Equalizer
De dochter van een NYFD-brandweerman verdwijnt plotseling en ze vraagt de hulp van het team om hem weer terug te vinden. Tante Vi en Delilah proberen alles in goede banen te leiden.
«
»
01:50 Below Deck Sailing Yacht
De wind is krachtiger, de inzet is hoger en het werk is zwaarder dan ooit tevoren, wanneer de bemanning aan boord gaat van de luxueuze Parsifal III. Terwijl de bemanning zich klaarmaakt voor hun eerste charter, beginnen er al spanningen te ontstaan.
«
»
02:30 Below Deck Sailing Yacht
De eerste reis is begonnen en Jenna staat meteen onder druk als ze in een mum van tijd een bruiloft van twee dronken gasten moet regelen. Paget probeert zijn geduld te bewaren. Kapitein Glenn riskeert zijn leven om een kapot zeil te repareren.
«
»
03:15 The Real Housewives of New York City
De zaak komt op scherp te staan als Bethenny aan Ramona vraagt waarom ze eigenlijk mee op reis is gegaan. Tinsley begint nogmaals over het artikel bij Sonja, terwijl de andere dames gaan surfen.
«
»
03:55 The Real Housewives of New York City
Na een stevige borrelsessie kleden de dames zich uit in de villa. Sonja deelt haar liefde met alle dames terwijl Bethenny en Ramona een naakt onderonsje in het zwembad hebben.
«
»
04:35 The Millionaire Matchmaker
Patti wil Jesse Kovacs helpen. Hij heeft een slechte reputatie die hij wil doorbreken. Ook haarstylist AJ Johnson komt langs bij Patti. Zij heeft er moeite mee de controle los te laten in haar relaties.
«
»
05:15 Last Man Standing
Mike vindt het moeilijk om een evenwicht te vinden tussen zijn drang naar tijd voor zichzelf en het vinden van een gezamenlijke hobby met Vanessa.
«
»
05:40 Last Man Standing
Kristin schakelt Mike in om haar gender reveal party te organiseren, maar die schuift de opdracht liever door naar Vanessa. Chuck en Joe beklagen zich dat ze de logeerkamer van Ed omgetoverd hebben tot een poppenparadijs voor Bonnie.
«
»
06:05 Flip This House
Rudy krijgt een tip van Ralph, een makelaar, over een casco huis in Simi Valley. Ralphs vrouw Natalie, ook makelaar, helpt Rudy met het vinden van kopers. Over de verbouwing worden ze het niet eens.
«
»
07:00 Flip This House
Armando Montelongo helpt een koppel waarbij een renovatieproject uit de hand is gelopen. Een aantal ongelukkige gebeurtenissen heeft ervoor gezorgd dat ze zonder geld zitten.
«
»
08:00 Flip This House
Rudy en Carlos vinden een bungalow in de wijk Mount Washington in LA. Het uitzicht is fantastisch, maar de voorgevel dreigt in te storten. Vanbinnen moet het huis volledig worden gerenoveerd.
«
»
08:55 Flip This House
Candice komt een veelbelovend pand tegen tijdens haar zoektocht naar goeie deals in Oost-Atlanta. Ze slaat meteen toe zodra ze de kans krijgt. Brian is van plan om een nieuwe verdieping op het huis te bouwen.
«
»
09:55 Flip This House
JD neemt een kijkje bij een eengezinswoning in Cape Cod. Thane, Paul en JD zien een groot potentieel voor een succesvolle flip in een charmante buurt en Paul kondigt aan dat hij gaat trouwen.
«
»
10:50 The Millionaire Matchmaker
Spencer Pratt vraagt Patti om zijn zus Stephanie aan een man te helpen. Stephanie heeft altijd alleen relaties met `bad boys' gehad. Patti geeft Kari Whitman advies over haar liefdesleven.
«
»
11:45 The Millionaire Matchmaker
TV-persoonlijkheid Marysol Patton, bekend van 'The Real Housewives of Miami', roept de hulp van Patti in om liefde te vinden. Patti probeert vechtsporter Luke Rockhold ervan te overtuigen dat hij voor liefde moet vechten.
«
»
12:30 The Millionaire Matchmaker
Patti probeerde Chris zes jaar geleden al te helpen, maar hij blijft een moederskindje. Max was jarenlang roddeljournalist, maar is eigenlijk nog altijd een surf hippie. Ze stellen Patti's talenten echt op de proef.
«
»
13:25 The Millionaire Matchmaker
Olympisch langebaanschaatser Allison Baver heeft een nieuwe vriend. Patti staat hen bij. Kok en schrijfster van populaire kookboeken Devin Alexander heeft de ware nog niet gevonden, omdat ze de verkeerde mannen uitzoekt.
«
»
14:20 The Millionaire Matchmaker
Patti wil Jesse Kovacs helpen. Hij heeft een slechte reputatie die hij wil doorbreken. Ook haarstylist AJ Johnson komt langs bij Patti. Zij heeft er moeite mee de controle los te laten in haar relaties.
«
»
15:15 Below Deck Mediterranean
Tom wordt furieus als problemen met de voorraad zich voordoen, waarna Malia en Bugsy proberen de boel te sussen. De laatste gasten van het seizoen maken diepe indruk op Rob en Alex. Jess verliest haar geduld tijdens een groepsfoto.
«
»
16:15 Below Deck Mediterranean
Jess confronteert Aesha met de groepsfoto van de gasten. Tom probeert zijn frustraties in te dammen, terwijl Malia wacht op het onvermijdelijke. Aesha neemt een beslissing over haar toekomst. Rob krijgt een alternatief voorgeschoteld.
«
»
17:10 Below Deck Mediterranean
Kapitein Sandy probeert een chaotisch seizoen goed af te sluiten. Rob en Jess proberen zich te verzoenen na een rampzalig gevecht. Alex probeert het bij te leggen met Bugsy. De bemanning krijgt een verrassing tijdens hun laatste avondje uit.
«
»
18:05 Below Deck Mediterranean
Kapitein Sandy keert terug naar Kroatië, aan het roer van het megajacht Lady Michelle. Ze hoopt haar nieuwe team langs de Dalmatische kust door kalmere waters te kunnen loodsen. Matthew neemt de kombuis over.
«
»
19:05 Below Deck Mediterranean
Katie heeft het zwaar met de veeleisende gasten. Malia probeert haar dekbemanning in vorm te krijgen tijdens het voorbereiden van een vrijgezellenfeest, maar een onervaren scheepsjongen kan het maar moeilijk bijbenen.
«
»
20:00 NCIS: New Orleans
Pride achtervolgt één van burgemeester Hamiltons handlangers, maar wanneer hij wordt ontdekt, opent de verdachte het vuur op hem met gevaar voor onschuldige burgers.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
Omdat ze niemand kunnen vertrouwen in New Orleans, helpt FBI-directeur Isler het team om de angstaanjagende intriges van burgemeester Hamilton aan het licht te brengen.
«
»
21:50 War of the Worlds
Een dodelijke confrontatie leidt tot een levensgevaarlijk moment. Catherine en Sam zoeken hulp voor zijn ouders.
«
»
22:45 War of the Worlds
Bills laatste ontdekking komt in gevaar, terwijl er problemen ontstaan met de menselijke aliens. Catherine moet beslissen waar haar loyaliteiten liggen.
«
»
23:45 The Net: Prometheus
Georgs eerste werkdag begint met een operatie. Zijn patiënt heeft een ernstige knieblessure. Maar de coach van de voetballer wil zijn speler op het veld zien voor het WK over een paar weken. Georg moet snel handelen.
«
»
00:45 The Net: Prometheus
Georg is erg bezorgd over het leven van zijn jonge patiënt. Hij is plotseling ingestort. Georg krijgt steeds meer twijfels over het ziekenhuis en de vreemde gebeurtenissen die hij daar al heeft meegemaakt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers