TVgids - njam!
Andere zender »
00:50 | Guillaume's Paris |
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
01:25 | De Sterrenkaart |
Sterrenchef Jan Tournier gaat in zijn restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top.
«
»
01:55 | De Wereldkeuken |
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»
02:35 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt met Dominique Persoone. Dominique vouwt een puntzak en vult die met gefrituurde lekkernijen uit de zee. De zeevruchten krijgen verschillende gepaneerde jasjes. Een kruidige mosselsaus past er perfect bij.
«
»
03:10 | Toasted on wheels! |
Dagny en Dominique serveren Mexicaanse donuts en appeltaart met bloedworst in Mechelen.
«
»
03:30 | Piet Patron |
Stijn maakt vandaag een pittig chorizogerecht klaar met vlees van het mangalica-varken. Piet gaat langs bij Kris, de Belg die dit bijzondere spekvarken kweekt. De patron is helemaal in de wolken met de manier waarop Kris zijn beesten grootbrengt.
«
»
03:50 | The Art of Making Cocktails |
Manuel Wouters bedient de liefhebbers van geraffineerde drankjes op hun wenken. Hij maakt telkens drie verrassende cocktails klaar en vertelt hierbij gepassioneerd over de verschillende ingrediënten en smaken van de drankjes.
«
»
04:00 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
04:25 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst krijgt deze keer de stoere Dominique Persoone over de vloer. Dominique gebruikt al zijn 'trukken van de foor' om Gert een lekkere schelvisfilet met spinazie voor te schotelen. En daar komt ook chocolade bij kijken.
«
»
04:55 | Het Weekmenu |
Johan Segers bereidt een ovenschotel met vis, prei en puree, gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus, burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus en een boerenomelet met restjes.
«
»
05:35 | Guillaume's Paris |
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
06:00 | Guillaume's Paris |
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
06:30 | De Sterrenkaart |
Sterrenchef Jan Tournier gaat in zijn restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top.
«
»
07:00 | Tot op het Bot: Het Varken |
Johan Segers maakt een van zijn favoriete stukken van het varken klaar, de poot.
«
»
07:20 | De Wereldkeuken |
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»
08:00 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is. Hij vindt geurige gesmoorde vis en chilivarkensroerbakgerechten en kookt Taiwanese garnalen met knoflook en chili.
«
»
08:50 | Guillaume's Paris |
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
09:20 | Guillaume's Paris |
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
09:50 | Hidden Gems |
Het verhaal van een man genaamd Jok, die ernaar streeft de erfenis van zijn grootvader voort te zetten. Hij liet hem een verborgen juweel in Thailand na, een succesvol restaurant met slechts één tafel.
«
»
10:45 | Hidden Gems |
Tante Tid en haar drie zussen koken kleverige bamboerijst op een traditionele manier. Ondanks de modernisering blijft tante Tid vastberaden. Voor haar gaat het niet alleen om geld verdienen, maar is het ook een band met haar wortels.
«
»
11:35 | Het Weekmenu |
Jeroen de Pauw bereidt preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree, kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst, een pasta pesto van edamamebonen met groene groenten en eenr isotto van champigons met pancetta en rucola.
«
»
12:15 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
13:50 | Toasted! |
Zoals altijd zweert Dagny Ros bij de gezonde keuken, terwijl Dominique voor breakfastfood gaat om de kater door te spoelen. Dat bewijst Dominique vandaag eens te meer met zijn Vintage Cake.
«
»
14:15 | Sportfood |
Michael en Stephanie maken een avondmaal en een ontbijt geschikt voor een loopwedstrijddag.
«
»
14:45 | Streetfood |
Mexicaanse taco's en mini tostada's én Vietnamese rijstvelbakjes met garnalen. Dat kan men vandaag krijgen bij Lynns Tilburgse streetfoodkraampje. Ze helpt verder ook nog een handje bij haar Braziliaanse en Caraïbische collega's.
«
»
15:30 | It's Aperotime Somewhere in the World |
Bartender Hannah van Ongevalle gaat richting New York en shaket een variatie op de klassieke Mint Julep. Nadien maakt ze Her Reign, een ode aan bartender Julie Reiner die de New Yorkse cocktailscene al jarenlang versterkt.
«
»
15:40 | Het Weekmenu |
Dagný Rós maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Ze bereidt visballetjes met remoulade en rode kool, Indische kip met naanbrood, een ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie en pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
16:25 | Guillaume's Paris |
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
16:50 | Guillaume's Paris |
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
17:25 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij tonijn en papillot van rood fruit.
«
»
17:45 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar houtduif.
«
»
18:10 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
18:40 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley komt vlak voor het festival van Eid aan in Marokko, waar hij de kleurrijke, chaotische en dromerige stad Fes bezoekt. Ainsley ontdekt een lokale keuken die veel meer omvat dan de bekende couscous en tajines.
«
»
19:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi's mediterrane reis eindigt in het land waar hij opgroeide: Israël. In Tel Aviv verkent hij Israëls meest verse producten, proeft hij zeevruchten met een twist en kookt hij samen met gevorderde chef-koks.
«
»
20:25 | The Art of Making Cocktails |
Manuel vertelt gepassioneerd en met kennis van zaken over de ingrediënten en de smaken en kleuren van de verschillende drankjes. Vandaag schotelt hij Chicago Fizz, Dark & Stromy en Quartier Latin voor.
«
»
20:40 | De Eregast |
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen vandaag een culinaire vrouw in hun midden. Sepideh Sedaghatnia: wijnsommelier en eigenares van haar eigen gastrobar. Zij krijgt vandaag drie heerlijke gangen voorgeschoteld.
«
»
21:35 | Soep! |
Dit keer op het menu: bloemkoolsoep (creme Dubarry) en looksoep met spek.
«
»
21:55 | A la carte |
Christine is gek op Sint-Jakobsvruchten. Johan heeft voor haar twee heel pure manieren uitgewerkt om de Sint-jakobsvrucht te serveren: gebakken in de pan met een beetje sjalot en lichtjes gegaard in een bouillon met groentjes in brunoise.
«
»
22:20 | De Dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
22:30 | Peppe's Toscane |
Peppe gaat langs op een van de belangrijkste Chianti producerende landgoederen in Toscane.
«
»
23:00 | Streetfood |
Mexicaanse taco's en mini tostada's én Vietnamese rijstvelbakjes met garnalen. Dat kan men vandaag krijgen bij Lynns Tilburgse streetfoodkraampje. Ze helpt verder ook nog een handje bij haar Braziliaanse en Caraïbische collega's.
«
»
23:40 | Guillaume's Paris |
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
00:10 | De Eregast |
Vandaag ontvangt de heilige njam-drievuldigheid dé driesterrenchef van Antwerpen: Viki Geunes. Op het menu staan een rondje appels plukken en drie heerlijke gerechten: Italiaanse tartaar, hertenkalf Rossini en crème brûlée van witte chocolade.
«
»