TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een dissectie puzzel van een poppenkinderwagen, disco dansen in de roaring twenties.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Mo kan Tee met één kietel aan het lachen maken, maar Tee kan haar niet aan het lachen krijgen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Het regent buiten en Viktor en Kaatje willen een filmpje kijken maar er is geen popcorn meer. Hier kunnen de kameraadjes wel bij helpen.
«
»
06:25 Ollie
Ollie is blij met de gitaar die hij vond in de Afvalschat, maar niemand lijkt van zijn muziek te genieten, behalve de visjes.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier bakt pannenkoeken. Plotseling draait alles voor zijn ogen. Hij voelt zich ziek en gaat weer op bed liggen. Poes brengt hem zijn schaar en een groot vel papier. Meneer Papier knipt een dokter. Die voelt zijn pols en kijkt naar zijn tong.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De beren ontdekken dat hun kraan geen water meer geeft terwijl ze hun tuin proberen water te geven. Het paar moet de toevoer snel herstellen, zodat ze hun komkommers gezond kunnen houden.
«
»
06:40 Vos en Haas
Uil is bij Pluim voor een chique lunch en belooft op zijn beurt de volgende lunch te organiseren. De druk is hoog en de verwachtingen zijn hooggespannen, aangezien Pluim wordt verwacht naar de thuisboom van Uil te komen.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon bouwt een Kapla-toren in de tuin, terwijl Gaspard rondrent met Elvis en een denkbeeldige schurk achtervolgt. Hij gooit de toren omver en Simon raakt supergeïrriteerd.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Harry geeft Lucy een flesje parfum dat ooit van haar moeder was, maar er is niet veel parfum meer over. Lucy gaat op zoek naar ingrediënten om het parfum na te maken.
«
»
07:10 Casper en Emma
Hoofdluizen teistert de Duestien kleuterschool. Karsten krijgt luizen en leert er van af te komen. Vervolgens leert Randi alle kinderen hoe luizen zich verspreiden en hoe ze in de toekomst uitbraken kunnen voorkomen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson is uitgenodigd op het spaghettifestijn van Bobientje en mag een iemand meenemen.
«
»
07:30 Kleine dingen
Geel jaagt de andere Ukkepukkies op met een veertje. Ze komen vast te zitten op een druppel lijm.
«
»
07:35 Kleine dingen
De Ukkepukkies vinden een paar plasjes verf die op de vloer zijn achtergelaten.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Wannabe's
Video King geeft een feest. Alleen heeft Mike nog helemaal niks geregeld. Shoana besluit er haar schouders onder te zetten. Zij gaat Video King omtoveren tot een prachtige onderwaterwereld.
«
»
08:10 De Hoppers
Op school wordt een studentenuitwisselingsproject gedaan. Het nichtje van Olivia, Annabelle, wordt toegewezen aan de Hoppers en komt een paar dagen bij hen logeren. De Hoppers zijn enthousiast, maar dan blijkt dat Annabelle een nogal bizar meisje is.
«
»
08:25 Nachtwacht
De Nachtwacht stuit op de Lamia, een wezen dat snel naar de onderwereld moeten worden gestuurd. Als de eieren van de Lamia uitkomen, dan zullen de inwoners van Schemermeer waarschijnlijk worden opgegeten.
«
»
08:50 GameKeepers
In een uitgestorven wereld neemt een wezen alle leven en energie weg. Als iemand zijn ogen opent en het wezen ziet, verliest die persoon alle levensenergie. De GameKeepers moeten geblinddoekt een schakelaar aanzetten zodat de energie weer stroomt.
«
»
09:15 Onze natuur
Alvorens een scheut hout kan worden, is er tijd nodig. Met voldoende tijd en rust groeien bomen tot echte reuzen, zelfs tot een bos. De Belgische bossen zijn allemaal aangeplant en relatief jong, maar ze barsten van leven.
«
»
09:40 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:10 Homo Universalis Ketnet: compilatie
Een overzicht van de vijf proeven uit de derde week Homo Universalis Ketnet. We leren de kandidaten beter kennen achter de schermen, en de laatste vijf afvallers krijgen een extra momentje in de spotlight.
«
»
10:35 Competitiebeesten
Dylan gaat een weddenschap aan met zijn broer. Laurens speelt een wedstrijd. Het gaat fout voor snowboarder Jules.
«
»
11:10 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Een van de gezinsleden is namelijk vervangen door een acteur of actrice. Aan Thomas de uitdaging om te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Demeestere.
«
»
11:30 Galactic Agency
Dany is de verjaardag van Toaster weer vergeten. Hij vraagt K en gezelschap om hem te dekken terwijl hij snel een cadeau vindt. Daarvoor gaat hij naar Ki'chling, de ideale planeet, waar alles gratis verkrijgbaar is.
«
»
11:40 Galactic Agency
K denkt dat het Bureau vindt dat hij een baby is. Tijdens een reparatieklus aan HappyDojo ontmoet de jonge mens Typod, een vliegende skateboarder die veel volwassener lijkt dan hij.
«
»
11:55 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:05 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:15 Ket & Doc
Sommige kinderen worden vaak zo boos dat het thuis of op school niet meer houdbaar is. Verschillende kinderen zitten in het kinderziekenhuis op de afdeling psychiatrie. Via een collage van gesprekken, foto's en beelden wordt hun verhaal getoond.
«
»
12:30 GameKeepers
Mats en Sari moeten vanuit een ruimteschip naar asteroïden schieten om ze te vernietigen voor ze de aarde bereiken. Maar wanneer GM plots het ruimtevaartuig saboteert, lijken de GameKeepers verloren nog voor het spel goed en wel is begonnen.
«
»
12:55 Helden
De Helden proberen boodschappen te ontcijferen via een andere manier van communiceren, en beklimmen een gebouw zoals echte superhelden.
«
»
13:05 Onze natuur
Om te voorzien in zijn eigen voorbestaan heeft de mens zich toegelegd op landbouw. Daarvoor is ruimte nodig, open ruimte waarin gewassen kunnen groeien en vee kan grazen. Maar andere diersoorten hebben deze rijke oases ook nodig.
«
»
13:30 Het Gala van de Gouden K's 2020
Grootse awardshow van Ketnet waarin bekend wordt wie of wat het afgelopen jaar in de media en de showbizz het populairst was bij Vlaamse kinderen. De winnaars worden gekozen door Ketnetters zelf. De show wordt gepresenteerd door de Ketnet-wrappers.
«
»
15:10 Mega Mindy
Als de tweelingbroer van de commissaris nieuwe wetten invoert, mag hij plotseling hoge boetes uitdelen. Alleen opa's nieuwste uitvinding kan de zaak oplossen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus wil een controle uitvoeren op alle Gallische winkels in Lutetia. Vervolgens wil hij ze een slechte beoordeling geven en ze dan geleidelijk vervangen door Romeinse winkels. Deze keer brengt Turbine de reddende genade.
«
»
15:45 De Smurfen
Gargamel verandert zichzelf in een slak zodat Boerensmurf hem naar het Smurfendorp zal leiden.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Als een uitdaging uit de hand loopt, gooit Joe een bal naar een leraar en heeft hij een probleem.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings spelen met de elektrische gitaar van de boswachter en laten de hut schudden.
«
»
16:35 Rox
Het beroemde schilderij 'Mona Lisa' wordt gestolen, het team verdenkt een breakdancer. Om hem te pakken te krijgen infiltreren ze in het hihopmilieu.
«
»
17:00 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings trekken een opgeblazen sumotori-kostuum aan om te concurreren met Grizzy.
«
»
17:10 Nachtwacht
De Ruiter van de Apocalyps wil een eenhoorn corrumperen en zo het leven op aarde laten verdwijnen. De Nachtwacht moet er alles aan doen om dit te voorkomen.
«
»
17:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een Indiaans amulet, die de krachten van een roofvogel biedt.
«
»
17:50 Kapot gaan
Deze week mag Gloria beslissen wat de vrienden gaan doen én ze is slim geweest. Ze kiest namelijk voor iets wat ze zelf leuk vindt: springen van een ontzettend hoge springplank. De jongens hebben hoogtevrees, dus dat wordt lachen.
«
»
18:00 Ket & Doc
In het uitgestrekte Texas staat Emily, een getalenteerde cheerleader van acht, voor een grote uitdaging. Ze is de jongste telg van een rasechte jagersfamilie en de enige van wie er nog geen hertenkop in de woonkamer ophangt.
«
»
18:15 Helden
Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen en zijn dan ook helden in hart en nieren.
«
»
18:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden een eeuwenoude tafel die het verleden laat zien.
«
»
18:30 Wannabe's
Lisette, de poetsvrouw van Video King, zit in het gips en kan niet poetsen. Trix en Said hebben daarom een robot gebouwd die het poetswerk even overneemt, maar daar is Lisette niet blij mee. Shoana ontdekt dat Mike een koffertje heeft vol speelgoed.
«
»
18:45 De Hoppers
Geert vindt het jammer dat de andere Hoppers nooit willen luisteren als hij verhalen over hun familiegeschiedenis wil delen. Daarom besluit hij als Wally Wasbeer online herinneringen te delen met de rest van de wereld.
«
»
19:05 GameKeepers
Een virus heeft de gamewereld vervloekt tot een land van levende doden. Mats en Sari proberen te ontsnappen aan de zombies en samen met Lizzy het tegengif van het virus te vinden, tot een van de GameKeepers zelf besmet geraakt.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:35 De regels van Floor
Jan heeft een metaaldetector gekocht. Volgens Floor heel triest, maar Kees vindt het fantastisch. Hij en zijn vriend Jeroen doen er stiekem een bijzonder gevaarlijke vondst mee op het speelveldje.
«
»
19:45 De regels van Floor
Irma heeft zonder overleg kleren en de skeelers van Floor weggegeven aan de vluchtelingen in de straat. Floor is woest dat Irma háár spullen heeft weggedaan.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers