TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 The Big Bang Theory
Na de breuk tussen Penny en Leonard probeert Sheldon vrienden te blijven met hun allebei, zijn dubbelleven komt echter al gauw aan de oppervlakte.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Siren
Ben, Maddie en de andere mensen krijgen te maken met de gevolgen van de aanval op het booreiland, terwijl de zeemeerminnen weer wennen aan de oceaan. Ryn keert terug naar het land om een afspraak met het leger na te komen.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 Buffy the Vampire Slayer
Wanneer de inwoners van Sunnydale plotseling hun spraakvermogen verliezen door griezelige nieuwkomers die mensenharten willen stelen, moet de bende in stilte het mysterie zien op te lossen.
«
»
15:40 Buffy the Vampire Slayer
Nadat een su´cidale Spike nieuw leven wordt ingeblazen door een naderende apocalyps, moeten Buffy en de bende terugkeren naar de middelbare school om Sunnydale van de ondergang te redden.
«
»
16:40 Buffy the Vampire Slayer
Nadat Giles in een demon is veranderd, probeert hij zijn oude vriend Ethan Rayne op te sporen in de hoop het proces om te keren. Ondertussen wordt hij opgejaagd door een onwetende Buffy, die het op haar beurt steeds beter met Riley kan vinden.
«
»
17:35 Buffy the Vampire Slayer
Buffy werkt in opdracht van professor Walsh samen met Riley nadat ze toegang heeft gekregen tot een mysterieus ondergronds complex. Ondertussen zorgt deze gevaarlijke opdracht voor gemengde reacties bij Buffy's vrienden.
«
»
18:40 Buffy the Vampire Slayer
De relatie van Buffy en Riley wordt op de proef gesteld als ze onderzoek doen naar de dood van professor Walsh, en in aanraking komen met het geheime wapen van het Initiatief. Elders in de stad is Spike de verschoppeling onder de demonen geworden.
«
»
19:40 9-1-1
De 118-bemanning heeft een helse dag met een eindeloze reeks bizarre noodoproepen, waaronder een man die zichzelf vastplakt op een billboard op de snelweg, en een restaurantmanager die zijn eigen bedrijf verwoest.
«
»
20:35 Miami Vice
Detectives Sonny Crockett en Ricardo Tubbs, gaan undercover voor een drugszaak. Maar Crockett raakt romantisch betrokken bij de vrouw van een wapen- en drugshandelaar, terwijl Tubbs te maken krijgt met een aanslag op degenen van wie hij houdt.
«
»
22:55 The Dead Don't Die
De inwoners van een slaperig Amerikaanse dorpje worden aangevallen door zombies als de doden plotseling opstaan uit hun graf. Het drietal diensthebbende agenten weet niet wat ze meemaken, terwijl de dorpelingen moeten vechten om te overleven.
«
»
00:45 A.P. Bio
Als Jack ontdekt dat zijn nieuwe vriendin voor haar therapie huiswerk met hem moet afspreken, draait hij de rollen om. Directeur Durbin gaat undercover om te bepalen welk lid van de faculteit het meest in aanmerking komt voor een zeer speciale prijs.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. MichaŰl Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers