TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Top Gear
De presentatoren krijgen de opdracht om hun auto's legaal te maken en zich te melden bij een monsterlijke Wall of Death. De presentatoren kiezen elk een 200 mph-legende voor een reis.
«
»
14:45 Top Gear
Freddie, Chris en Paddy gaan naar Cyprus op een avontuur met een goedkope huurauto en proberen de spannende nieuwe sport autowaterskiën. Terug op de testbaan testen Chris en Paddy de nieuwste gezinsauto's van Audi en Lamborghini.
«
»
15:45 All New Traffic Cops
In de buurt van York houden agenten een wagen tegen. In het voertuig vinden ze veel drugs.
«
»
16:45 All New Traffic Cops
De politie zet de achtervolging in nadat een bestuurster weigert te stoppen voor een controle.
«
»
17:40 All New Traffic Cops
Nabij York rijdt een gedrogeerde autodief aan hoge snelheid een politiewagen van de weg en richt voor meer dan 40.000 pond aan schade aan vooraleer hij alsnog wordt gevat en gearresteerd.
«
»
18:40 All New Traffic Cops
De dagelijkse werkzaamheden van de politie van North Yorkshire. Jaarlijks zijn er ongeveer 60.000 mensen op de vlucht voor de politie. Het bestrijden van de misdaad betekent voor de politie vaak snelle achtervolgingen.
«
»
19:35 All New Traffic Cops
De dagelijkse werkzaamheden van de politie van North Yorkshire. Jaarlijks zijn er ongeveer 60.000 mensen op de vlucht voor de politie. Het bestrijden van de misdaad betekent voor de politie vaak snelle achtervolgingen.
«
»
20:35 Narcos
Miguel is paranoïde over lekken in zijn organisatie en houdt zijn beveiliging onder een loep. Pacho heeft een besluit genomen over het aanbod dat hij heeft ontvangen. Peña werkt hard aan het werven van een getuige.
«
»
21:40 Narcos
Door een ongeval in New York wordt Chepe bijna ontmaskerd. Jorge neemt een risico. Peña reist af naar Curaçao om een potentiele getuige op te pakken.
«
»
22:50 Narcos
Peña wil een geheime operatie uitvoeren om een van de leden van het kartel op te kunnen pakken. Tijdens zijn zoektocht riskeert hij in tijdnood te komen.
«
»
23:50 The Taking of Pelham 123
Wanneer een New Yorkse metro wordt gekaapt, gebruikt toezichthouder Walter Garber zijn kennis over de metro om de criminelen om de tuin te leiden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers