TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Top Gear
De presentatoren krijgen de opdracht om hun auto's legaal te maken en zich te melden bij een monsterlijke Wall of Death. De presentatoren kiezen elk een 200 mph-legende voor een reis.
«
»
14:45 Top Gear
Freddie, Chris en Paddy gaan naar Cyprus op een avontuur met een goedkope huurauto en proberen de spannende nieuwe sport autowaterskiën. Terug op de testbaan testen Chris en Paddy de nieuwste gezinsauto's van Audi en Lamborghini.
«
»
15:45 All New Traffic Cops
In de buurt van York houden agenten een wagen tegen. In het voertuig vinden ze veel drugs.
«
»
16:45 All New Traffic Cops
De politie zet de achtervolging in nadat een bestuurster weigert te stoppen voor een controle.
«
»
17:40 All New Traffic Cops
Nabij York rijdt een gedrogeerde autodief aan hoge snelheid een politiewagen van de weg en richt voor meer dan 40.000 pond aan schade aan vooraleer hij alsnog wordt gevat en gearresteerd.
«
»
18:40 All New Traffic Cops
De dagelijkse werkzaamheden van de politie van North Yorkshire. Jaarlijks zijn er ongeveer 60.000 mensen op de vlucht voor de politie. Het bestrijden van de misdaad betekent voor de politie vaak snelle achtervolgingen.
«
»
19:35 All New Traffic Cops
De dagelijkse werkzaamheden van de politie van North Yorkshire. Jaarlijks zijn er ongeveer 60.000 mensen op de vlucht voor de politie. Het bestrijden van de misdaad betekent voor de politie vaak snelle achtervolgingen.
«
»
20:35 Narcos
Miguel is paranoïde over lekken in zijn organisatie en houdt zijn beveiliging onder een loep. Pacho heeft een besluit genomen over het aanbod dat hij heeft ontvangen. Peña werkt hard aan het werven van een getuige.
«
»
21:40 Narcos
Door een ongeval in New York wordt Chepe bijna ontmaskerd. Jorge neemt een risico. Peña reist af naar Curaçao om een potentiele getuige op te pakken.
«
»
22:50 Narcos
Peña wil een geheime operatie uitvoeren om een van de leden van het kartel op te kunnen pakken. Tijdens zijn zoektocht riskeert hij in tijdnood te komen.
«
»
23:50 The Taking of Pelham 123
Wanneer een New Yorkse metro wordt gekaapt, gebruikt toezichthouder Walter Garber zijn kennis over de metro om de criminelen om de tuin te leiden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers