TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Familie
Anton besluit Ravens schuld prompt te verhogen. Hij duidt Selin aan als schuldige voor de situatie.
«
»
01:25 The Night Shift
Een bom gaat af vlak buiten het San Antonio Memorial. De verpleegsters staken echter. Shannon en Paul proberen over een persoonlijk probleem te praten.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Super Monsters
De supermonsters gaan op reis naar het pretpark. Igor spoort ze allemaal aan om altijd bij elkaar te blijven. Maar Lobo heeft de ambitie om met alle ritten mee te gaan. Stiekem weet hij keer op keer te ontsnappen.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Onder een mooie warme zon werkt Smal in haar bloementuin. Na het lange werken gaat ze bij Plop een glaasje melk drinken. Ondertussen wandelen Klus en even later ook Smul voorbij haar mooie tuin. Zij plukken ieder een prachtige ruiker voor Smal.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Kabouter Plop maakt een verrassing klaar voor Kwebbel. Alles loopt in het honderd wanneer Smal opeens opduikt. Het resultaat is dat de kaboutermeisjes kletterende ruzie krijgen.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Plop is een houten balk aan het zagen voor zijn nieuwe tuintafel. Als hij even weggaat komen Klus, Smul en Smal aan. Zij willen Plop een handje helpen en maken er een zaagwedstrijd van.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Klus hoopt met zijn nieuwe muts indruk te maken op kabouter Smal. Lui en Smul vinden dat een schitterend idee. Zij willen eveneens Smal voor zich winnen en gaan op zoek naar een mooiere muts.
«
»
06:35 Nils Holgersson
Athanor heeft gehoord dat de Zwarte Elf het Zaad Der Eeuwig leven heeft gevonden en gaat naar zijn grot om het uit te zoeken. Nils wil hem helpen maar dat brengt Athanor verder in de problemen.
«
»
06:45 Nils Holgersson
Nils besluit dat hij zelf wil leren vliegen om zo meer trucjes te kunnen doen en als hij een vliegende eekhoorn leert kennen, denkt hij zijn leraar te hebben gevonden.
«
»
07:00 Maya de Bij
De officiŽle boodschapper van de koningin is afwezig. Juffrouw Cassandra organiseert daarom een wedstrijd om een nieuwe jonge boodschapper te kiezen. Maya, Willy, Lara, Max en Shelby nemen het tegen elkaar op.
«
»
07:10 De Wereld Van K3
In deze aflevering veranderen Karen, Kristel en Josje in echte oude dametjes: ze drinken thee, eten taartjes en ze verkleden zich in echte oma's.
«
»
07:25 Wakandy
In het tweede seizoen gaat Andy Peelman opnieuw elke uitdaging aan die zijn pad kruist.
«
»
07:45 K3 Roller Disco
K3 ontvangt een brief waarin staat dat ťťn van hen naar het Gala van de Roller Disco's mag. Omdat ze alledrie willen gaan, laten ze de klanten stemmen. Maar de campagnes lopen volledig uit de hand en zorgen voor heel wat gekibbel.
«
»
08:05 Move On
Sieg en Rayan nemen deel aan de dansles van Noah. Wat ze niet weten is dat Noah een leuke prank in petto heeft. Steffi is ondertussen op zoek naar een nieuwe danspartner om de wedstrijd mee te doen, maar de audities verlopen niet zoals gehoopt.
«
»
08:25 Lego Masters
Voor de opdracht komt er een bijzondere hint de studio ingelopen. 'Cut in Half 2.0', een vervolg op een opdracht uit het eerste seizoen. De teams krijgen een doormidden gezaagd voorwerp en moeten de ontbrekende helft aanbouwen.
«
»
09:45 Nonkel Jef
Bruno wil de boerderij poetsen, maar de stofzuiger is stuk. Het toeval wil dat er in het dorp een zeepkistenrace georganiseerd wordt met een stofzuiger als hoofdprijs. Nonkel Jef is vastbesloten als eerste de eindstreep te bereiken.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Chicago Med
Dr. Marcel en dr. Manning zetten alles op het spel om een zieke vrouw te helpen. Dr. Halstead staat voor de zware uitdaging om deelnemers aan zijn klinische test te binden. Dr. Choi botst met een patiŽnt die absolute perfectie van zichzelf eist.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 SOS Piet XL
Met de kerstdagen in zicht trekt Piet een laatste keer door Vlaanderen. Starten doet hij Geel bij Natalia. Zij is gek op kalfszwezeriken, maar krijgt ze niet goed gebakken.
«
»
14:15 Lifestyle & Wonen
Iedere week wordt er gekeken naar inspiratie voor het interieur. De presentatrices gaan op bezoek bij bedrijven door heel BelgiŽ om leuke, handige, mooie en interessante producten en diensten uit te lichten. Er is voor ieder wat wils.
«
»
14:55 The Voice van Vlaanderen
De laatste muzikale talenten komen langs die hopen op een plaatsje in een team van een coach.
«
»
16:05 The Voice van Vlaanderen
In de eerste Battles bijt Koen de spits af met een emotioneel duet van zijn jongste duo. Vervolgens brengt Team Jan direct de energie naar een hoogtepunt.
«
»
18:00 Helden van hier: Door het vuur
Vlaamse documentaireserie over de Gentse brandweer. Zij worden gevolgd in hun dagelijks leven. Verschillende soorten interventies komen aan bod, van branden en verkeersongevallen tot trainingssessies en schoolbezoeken.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Het echte leven in de ZOO
In de vlindertuin steelt blauwe morpho Agaat de show. Deze kleurrijke vlinder leeft maar 20 dagen.
«
»
20:30 No Time to Die
James Bond is gestopt als geheim agent en leidt een teruggetrokken leven op Jamaica, tot zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem om hulp vraagt. Bond moet helpen bij het bevrijden van een ontvoerde wetenschapper.
«
»
23:20 Het Onbekende
Op een dag worden negen kandidaten in hun dagelijks leven 'overvallen' en krijgen ze een dilemma voorgeschoteld: het bekende of het onbekende. Kiezen ze voor het bekende, dan gaat hun leven gewoon door.
«
»
00:35 Serena
De pasgetrouwde Serena en George Pemberton verhuizen in 1929 van Boston naar de bergen van North Carolina om in de lucratieve houthandel te stappen. Het gaat de twee voor de wind, totdat een ontdekking hun toekomstplannen in gevaar brengt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers