TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 New Tricks
Strickland vraagt het team om hulp als zijn verleden met de geheime dienst hem achtervolgt. Bij het onderzoek naar een onopgeloste moord komt McAndrew oog in oog te staan met een oude vijand.
«
»
02:20 Death on the Tyne
Op de veerboot van Newcastle naar Amsterdam waart een seriemoordenaar rond. De vraag is of reisleidster Gemma en buschauffeur Terry van Draper's Tours de dader kunnen ontmaskeren voordat het gesaboteerde schip zinkt.
«
»
03:50 Ghosts
Mike en Alison krijgen een ongelooflijk aanbod dat al hun verwachtingen ver overtreft. Ze moeten nu een beslissing gaan nemen en de uitkomst daarvan zal hun leven voorgoed veranderen.
«
»
04:20 Silent Witness
Een Poolse tiener wordt per ongeluk neergeschoten tijdens een politie-operatie. Kort hierna vindt er een reeks moorden plaats.
«
»
05:15 The Chelsea Detective
Kai had bij dealer Frank ingebroken om zijn drugs te stelen en ze naar Frank te brengen.
«
»
06:00 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu begeven zich in de competitieve kapperswereld, waar ze een complex web van achterbaksheid en verraad moeten zien te ontwarren.
«
»
06:45 Death in Paradise
Een vergiftigde chef brengt het team in verwarring omdat ze niet weten hoe het gif werd toegediend.
«
»
07:45 Mrs Sidhu Investigates
Mrs Sidhu wordt ingehuurd als vaste cateraar voor een softwarebedrijf in de bekende tech-hub in Berkshire. Maar dan wordt de CEO van het bedrijf dood aangetroffen.
«
»
08:30 Father Brown
Het kunstmuseum stelt een zeer beroemd schilderij tentoon. Father Brown merkt een dief op en maakt zich zorgen over de veiligheid van het schilderij. Terwijl Father Brown de dief in de gaten houdt, ziet hij een groter gevaar over het hoofd.
«
»
09:15 Father Brown
Father Brown bezoekt Jacob, die vastbesloten is te bewijzen dat een lid van zijn familie een jaar geleden zijn vader heeft vermoord met zijn nieuwe uitvinding: een tijdmachine.
«
»
10:00 London Kills
Dat de achtjarige Troy zijn grootvader vermoord zou hebben, houdt geen steek. Waarom liegt hij? DS Vivienne Cole en DC Rob Brady starten een onderzoek naar hun baas David Bradford.
«
»
10:45 Ghosts
Robin heeft een openbaring waardoor de ghosts van slag raken en over hun nalatenschap gaan nadenken.
«
»
11:15 Agatha Raisin
Agatha begint haar eigen detectivebureau, maar het loopt geen storm in haar kantoor. Op zoek naar klanten komt ze terecht in een spookhuis. Maar zijn de vreemde geluiden en voetstappen echt van geesten, of probeert iemand de eigenaar te verjagen?
«
»
12:10 Agatha Raisin
Vlak nadat Olivia ingaat op Agatha's aanbod om de spookverschijnselen op Ivy Hall te onderzoeken, wordt ze dood aangetroffen. Agatha en James hebben nu een echt moordmysterie om op te lossen.
«
»
13:00 Midsomer Murders
Detective Barnaby ontdekt dat de moord op een vrouw in verbinding staat met de traditionele vossenjacht die ieder jaar in het dorp gehouden wordt, en dat de deelnemers verantwoordelijk zijn voor haar dood.
«
»
13:55 Midsomer Murders
Detective Barnaby ontdekt dat de moord op een vrouw in verbinding staat met de traditionele vossenjacht die ieder jaar in het dorp gehouden wordt, en dat de deelnemers verantwoordelijk zijn voor haar dood.
«
»
14:55 Murdoch Mysteries
Wanneer een rijk lid van de roeiclub vermoord wordt aangetroffen, onderzoekt Murdoch de duistere geheimen van de rijke elite van de stad. De dood lijkt in eerste instantie lijkt op een misgelopen ontgroeningsritueel.
«
»
15:55 Murdoch Mysteries
William Murdoch moet proberen uit te vinden wat er aan de hand is in een zaak waarin de schijnbaar gestoorde buikspreker Hartcourt Grimesby beweert zijn dronken vader te hebben vermoord.
«
»
16:55 Death in Paradise
Het romantische weekend van Humphrey en Martha wordt onderbroken door een moord. In het hotel waar ze overnachten, wordt de eigenaar in de ochtend na hun aankomst dood teruggevonden.
«
»
17:55 Death in Paradise
De voorzitter van een cricketclub wordt dood teruggevonden met een schotwond. Zijn lichaam werd op het terrein van de club gevonden. De verdenking valt al snel op zijn teamgenoten.
«
»
19:00 Death in Paradise
Wanneer de kapitein van een schip dood wordt aangetroffen onder verdachte omstandigheden, onderzoeken detective Richard Poole en zijn team de zaak. Een aanknopingspunt leidt hen naar Londen, waar hun verdachten zich mogelijk bevinden.
«
»
20:00 Scott & Bailey
De opmerkingen van Gill over haar relatie met Will Pemberton zitten Rachel nog steeds diep, en ze heeft dan ook weinig zin om met hem naar een ceremonie te gaan. Janet komt te weten dat Eleanors zoon het hart van Elise heeft gebroken.
«
»
21:00 Call the Midwife
Trixie maakt een ernstige fout op het werk, terwijl het team zich inzet voor een gezin uit Biafra. Nancy duikt in het verleden van haar familie en ondertussen is de wereld in de ban van de maanlandingen.
«
»
22:15 Miss Fisher's Murder Mysteries
Wanneer een anarchist uit Letland wordt doodgeschoten, gaat Phryne op zoek naar de verloofde van het slachtoffer. Tijdens haar zoektocht komt ze terecht in de gevaarlijke criminele onderwereld.
«
»
23:30 Silent Witness
Nikki heeft er moeite mee om weer te wennen aan het leven thuis na haar avontuur in Mexico, waar traumatische gebeurtenissen voorgevallen zijn. Ondertussen wordt een lichaam in een reservoir gevonden, wat naar een 16 jaar oude moordzaak leidt.
«
»
00:25 Silent Witness
Nikki's wantrouwen jegens David Cannon worden nog verder opgewekt als ze bloed in de kofferbak van zijn auto vindt. Met de steun van Thomas neemt ze een aantal monsters om in het lab te onderzoeken. Is het Sally Vaughns bloed?
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers