TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:45 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:45 Drie mannen onder een dak
Max is in de zevende hemel want Sofie is terug. Hij besluit met haar te trouwen. Lucien en Danny hebben ook verhuisplannen. De loft komt leeg te staan en Schramme is de enige die het niet ziet zitten.
«
»
17:15 Pa heeft een lief
Charlotte en Frieda ruimen het appartement van pa op, terwijl hij bij zijn jongste zoon Francis in de leer gaat om een lief te vinden. Victor zet de tips meteen in de praktijk om.
«
»
17:50 Pa heeft een lief
Francis heeft een afspraakje geregeld voor zijn vader. Charlotte gaat met Victor kleren kopen.
«
»
18:25 Pa heeft een lief
Victor heeft nog altijd geen nieuwe vrouw gevonden, dus regelen zijn kinderen afspraakjes.
«
»
18:55 Pa heeft een lief
Francis heeft voor zijn vader een avondje uit geregeld met Brenda, een dame wier hond hij geregeld uitlaat. Victor doet zich tijdens dit afspraakje voor als dierenarts.
«
»
19:30 Nonkel Jef
Jef krijgt een uitnodiging voor een receptie van oude voetbalgoden. Een groot misverstand, want eigenlijk was deze bedoeld voor de bekende scheidsrechter Jacques van Melkebeke. Jef is vastbesloten toch naar de receptie te gaan.
«
»
19:55 Nonkel Jef
Izzi voelt zich verwaarloosd door Odette en ze krijgen ruzie. Hij maakt het nog erger wanneer hij zich bezat. Odette weigert haar dronken echtgenoot binnen te laten. Gelukkig hoeft Izzi niet op straat te slapen.
«
»
20:25 Nonkel Jef
De pastoor is in alle staten wanneer blijkt dat de monstrans uit de sacristie is verdwenen. Het was namelijk een geschenk van een voorvader van de baron. Maar de vraag is of de monstrans wel gestolen is.
«
»
20:55 Nonkel Jef
Jeanine komt op bezoek, maar dat ziet Izzi niet zitten. Jef en Sander wachten haar op bij het station en vragen haar om terug te keren naar Antwerpen. De heren nemen ook de trein en maken van de gelegenheid gebruik om Antwerpen by night te verkennen.
«
»
21:25 Nonkel Jef
Sinds de sjampetter vrijgezel is en geregeld een bezoekje brengt aan het schoonheidssalon, heeft hij aan vrouwelijke aandacht geen gebrek. Jef en Sander verkennen samen met Jeanine Antwerpen en de heren sloven zich uit voor hun gastvrouw.
«
»
21:55 'Allo 'Allo!
De lokale krant zoekt naar de Geest van Nouvion. Het verzet probeert geld in te zamelen door het schilderij te renoveren.
«
»
22:30 'Allo 'Allo!
Flick besluit om het schilderij van de Fallen Madonna terug te halen van de Duitsers. Michelle bedenkt een nieuw ontsnappingsplan. Britse troepen komen in de kelder van het kasteel vast te zitten in wijnvaten.
«
»
23:05 'Allo 'Allo!
Von Klinkerhoffen legt Edith op om met Captain Bertorelli te trouwen als propagandastunt. Britse troepen worden in het kasteel vastgehouden, en Michelle maakt een plan om hen te redden.
«
»
23:40 'Allo 'Allo!
De vliegeniers komen vast te zitten in een afvoer in het midden van het dorpsplein. René moet de mannen eten geven, en Michelle probeert ze te bevrijden. Flick probeert de Kolonel in de val te lokken.
«
»
00:15 'Allo 'Allo!
Michelle is van plan om de Britse piloten te bevrijden uit de put op het plein. Ze hoopt dat de zigeunersmarkt voldoende dekking biedt, maar de markt wordt op het laatste moment geannuleerd.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers