TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 A&E After Dark
De politie brengt vier mannen uit Soedan naar het ziekenhuis. Deze worden ervan verdacht illegale immigranten te zijn nadat zij in de veerhaven zijn aangetroffen.
«
»
08:05 MasterChef UK
De vijf laatste koks gaan naar Winfield House, de officiële residentie van de Amerikaanse ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk. Daar moeten ze voor de ambassadeur zelf en zijn vijf gasten, waaronder Rachel Johnson en Jimmy Wales, gaan koken.
«
»
09:05 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
09:55 Million Dollar Listing Los Angeles
Altman keert terug naar zijn roots in de Bird Streets om een modern meesterwerk te verkopen. De verkopers zijn echter moeilijk tevreden te houden. Flagg past zich aan aan het thuiswerken en bezoekt stiekem Tracy's huis om een oude metgezel te zien.
«
»
11:05 Million Dollar Listing Los Angeles
Flagg werkt samen met een oude vriend om een historisch huis in Bel Air te verkopen dat door een beroemde architect is ontworpen.Tracy omarmt de technologie om zo te proberen een woning te verkopen waar niemand een voet mag binnenzetten.
«
»
11:55 Dr. Phil
De zestienjarige dochter van Cheryl en Hunter, McKenna, pleegt zelfmoord nadat ze is gepest door vier meisjes waarvan ze dacht dat ze haar vrienden waren.
«
»
12:40 A&E After Dark
Een patiënt negeert het ziekenhuisbeleid en weigert de spoeddienst te verlaten na zijn behandeling. Als hij op zijn motor rijdt, verliest Chris de controle over het stuur en slaat de motor van 200 kg over de kop, waardoor zijn been wordt verbrijzeld.
«
»
13:30 MasterChef UK
De laatste vier amateurkoks gaan op culinair avontuur naar Zuid-Afrika. Onder de begeleiding van twee Zuid-Afrikaanse chef-koks gaan ze daar drie buitengewone uitdagingen aan.
«
»
14:35 The Block Australia
Sommige teams maken gedurfde ontwerpkeuzes voor hun badkamers, maar één team aarzelt.
«
»
15:35 Kinderen kopen een huis
Marije en Marciano Kallan wonen in Almere en willen graag verhuizen. De kinderen: Fernando, Valentino, Gino, Aaliya en Ayana zijn het daar echter niet mee eens. Na een heftige periode gaan ze samen met Geert en Leonie op zoek naar een nieuw huis.
«
»
16:25 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt Florida's Parents Rights in Education Act met vertegenwoordiger Joe Harding en professor Jody Armor. Twee onderwijzers halen hun transdochter van een openbare school nadat de school er niet in slaagt transgenderonderwijs te geven.
«
»
17:10 The Sky is the Limit
In Diepenbeek is het vaginazwembad van Jan en Kirsten eindelijk klaar. De tuin rond hun villa is herschapen in een meer. In dat meer ligt het afgewerkte vaginazwembad. Jan heeft zijn vrienden en buren uitgenodigd om dat met hem te komen vieren.
«
»
18:05 Zo Man Zo Vrouw
Jani haalt letterlijk alles uit de kast om Tommy en Macy te helpen. De twee zijn geen koppel, maar Tommy is smoorverliefd op Macy en steekt zijn gevoelens duidelijk niet onder stoelen of banken.
«
»
18:45 The Block Australia
De deelnemers gaan tot het uiterste tijdens hun werk aan luxe badkamers en toiletten.
«
»
19:45 Kinderen kopen een huis
Tineke en Corné willen samenwonen en zouden dolgraag een samengesteld gezin willen worden met hun vijf kinderen. De kinderen daarentegen willen niet verhuizen, omdat ze anders te ver moeten fietsen naar vrienden. Gaat iedereen het eens worden?
«
»
20:35 Pamela's Garden of Eden
Dylan heeft een uitgesproken visie voor de renovatie van zijn kant van het gedeelde huis in Los Angeles. Die visie verschilt aanzienlijk van Brandons voorkeuren. Pamela hoopt dat haar vintage meubels opnieuw gebruikt kunnen worden.
«
»
21:25 Pamela's Garden of Eden
Brandon en Dylan hebben tegenstrijdige meningen over de kleuren van de kasten voor de keukenrenovatie. Hun project neemt echter een wending wanneer ze ontdekken dat hun aangepaste kasten minstens drie maanden vertraging zullen oplopen.
«
»
22:20 Million Dollar Listing Los Angeles
Fredrik haalt een huis binnen in Beverly Park, maar de verkopers willen dat hij het huis samen met Altman op de lijst zet. Flagg begeeft zich op glad ijs als hij een afbraakpand op een geweldig stuk land op de lijst zet.
«
»
23:15 Million Dollar Listing Los Angeles
James en David krijgen ruzie wanneer ze een Hamptonsstijl huis in Hancock Park op de lijst zetten. Flagg doet ondertussen zijn uiterste best om zichzelf en een collega te beschermen.
«
»
00:10 Botched
Paul voert een neusoperatie uit bij zanger Norwood Young. Terry opereert een jonge moeder met ongelijke, scheef geplaatste borstimplantaten.
«
»
00:55 Botched
Een vrouw met te grote borstimplantaten wordt geopereerd; haar huwelijk lijdt eronder. Paul helpt een travestiet. Zijn neus is misvormd door ondeskundige siliconeninjecties.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers' - seizoen 2 (VRT MAX)

Nele voelt zich nog steeds niet lekker, ze begint zich zorgen te maken. Oma dreigt echt tussen Sami en Lies in te komen. Ruben krijgt een nieuwe tegenslag te verwerken.
'Dertigers', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers