TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Love it or List it Australia
Neale en Andrew zijn in Blackburn, Victoria, om het echtpaar Anna en Terence te helpen met hun gezinswoning. Anna wil hun huis updaten met wat broodnodige ruimte, terwijl Terence klaar is om zijn koffers te pakken.
«
»
09:45 Love it or List it Australia
Het huis uit 1960 van Nora en Blair in Karrinyup, Perth, is te groot en Blair wil naar een nieuwe plek verhuizen. Nora denkt dat een beetje werk hen een geweldig huis zal geven om kinderen in op te voeden.
«
»
10:40 Love It or List It
Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. Designer Hilary Farr probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar David Visenti zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
«
»
11:25 Love It or List It
Na twee jaar zoeken naar hun droomhuis, hebben Jamie en Greg het eindelijk gevonden. Ze zijn hun huis echter alweer ontgroeid en zijn ondertussen meer op zoek naar functionaliteit.
«
»
12:15 Love It or List It
Vince en Jennifer hebben hun huis gekocht voor een gezin van vijf. Nu hun familie gegroeid is naar negen, is Vince wanhopig op zoek naar meer ruimte. Jennifer wil de buurt echter niet verlaten.
«
»
13:10 Dr. Phil
Voormalige leden van studentenverenigingen zijn veroordeeld voor hun aandeel in de alcoholvergiftiging en daaropvolgende dood van de twintigjarige Stone Foltz tijdens een ontgroeningsritueel. Zijn familie en vriendin vertellen zijn verhaal.
«
»
13:50 Dr. Phil
Sommige mensen denken dat ze iedereen alles kunnen aandoen en dat regels niet op hen van toepassing zijn. Ze nemen het recht om mensen te intimideren, verbaal te misbruiken of zelfs fysiek aan te vallen.
«
»
14:40 Dr. Phil
De automatische kwijtschelding van federale studentenleningen leidt tot een landelijk debat. Dr. Phil bespreekt de voors en tegens en spreekt met mensen aan beide kanten van de kwestie.
«
»
15:20 Dr. Phil
Ouders en coaches debatteren over wie verantwoordelijk is voor het ontoelaatbare gedrag van jonge atleten. Een voormalig volledig Amerikaanse quarterback vertelt over de donkere kant van universiteitssporten.
«
»
16:05 Dr. Phil
Er wordt met twee maten gemeten als het gaat om beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag op universiteiten. Een advocaat zegt dat bekende atleten een gemakkelijk doelwit zijn voor valse beschuldigingen.
«
»
16:45 Chateau Meiland
Na een testweekend voor familie en vrienden is pension Code Rosé eindelijk klaar voor de grote opening. Maar er valt nog genoeg te doen, zoals de montage van een neon-logo op de gevel.
«
»
17:30 Chateau Meiland
Pension Code Rosé is eindelijk geopend en de eerste gasten zijn gearriveerd. De eerste ochtend gaat de familie op kousenvoetjes aan de slag om het ontbijt voor de gasten te verzorgen. En dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot.
«
»
18:20 Chateau Meiland
Pension Code Rosé is dringend aan een nieuwe keuken toe. Ook tijdens hun tweede bezoek aan het keukencentrum worden Martien en Maxime weer afgeleid door de vele mogelijkheden, maar er wordt wel een nieuw exemplaar gekozen.
«
»
19:05 Chateau Meiland
De organisatie van Erica's zestigste verjaardag gaat niet van een leien dakje, want de uitnodigingen blijken deels niet te zijn verstuurd. Het thema is 'Charleston', dus de familie gaat naar een kledingverhuurbedrijf om geschikte outfits te passen.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Martien is ietwat nerveus, want hij heeft opnames voor 'De Grote Sinterklaasfilm' waarin hij de rol van kasteelheer vertolkt. Erica en Maxime gaan op zoek naar een vloer voor Melissa en bezoeken het bedrijf dat het logo van Code Rosé heeft gemaakt.
«
»
20:35 The Real Housewives of Beverly Hills
Dorit onthult aan Erika wat er over haar werd gezegd na haar vertrek. De dames gaan naar New York voor de Fashion Week. Lisa Rinna helpt haar dochter zich te vestigen in New York City. Privé-informatie over Lisa Vanderpump komt in de openbaarheid.
«
»
21:25 The Real Housewives of Beverly Hills
Dorit wil schoon schip maken bij Lisa Vanderpump. Erika ontmoet haar uitgever voor een update over haar boek. Kyle hoort wat Dorit over haar heeft gezegd van Teddi. Een woordenwisseling ontstaat op wat Dorits grote avond zou moeten zijn.
«
»
22:20 Naked Attraction
Kelly uit Brighton heeft wat liefde nodig, maar ze weet niet of ze een man of een vrouw zoekt. Steeplejack Carlo uit Somerset is op zoek naar het perfecte meisje na het overleven van leukemie.
«
»
23:15 Naked Attraction
YouTuber Jay heeft geen probleem om in de DM's van meisjes te glippen, maar in het echte leven kan hij geen connecties maken. Victoria uit Liverpool heeft iets met jongere vrouwen en is op zoek naar haar eigen Xena Warrior Princess.
«
»
00:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers