TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 The Block Australia
Er wordt gewerkt aan de logeer- en badkamer. Scotty en Shelley maken zich zorgen om Sharon en Ankur.
«
»
07:10 The Block Australia
De deelnemers proberen hun logeerkamers en badkamers op tijd af te krijgen voor de beoordeling.
«
»
08:15 The Block Australia
De deelnemers vermoeden dat de jury een team voortrekt. Een hartverwarmende brief brengt de kandidaten samen voor een zeer nobele uitdaging.
«
»
09:15 The Block Australia
De teams haasten zich om hun kamers op tijd klaar te maken voor de installatie van de keukens. Keith sluit twee huizen wegens het overtreden van de regels.
«
»
10:15 The Block Australia
Een deelnemer trekt de eerlijkheid van Het Blok in twijfel. De teams werken hard aan hun keukens.
«
»
11:15 MasterChef: The Professionals
De chefs krijgen een selectie van vis, schaaldieren en groenten tot hun beschikking. Kunnen ze kwaliteit leveren?
«
»
12:20 MasterChef: The Professionals
De koks worden gevraagd een forel te fileren. Vervolgens moeten ze een klassieke crêpe Suzette bereiden, waarbij precisie van cruciaal belang is om de smaak van de sinaasappelsaus goed over te brengen.
«
»
13:30 MasterChef: The Professionals
Twee chefs bereiden coquilles met een romesco-saus en een gemarineerde tomatensalade. De volgende twee chefs bereiden lamsniertjes en serveren deze op toast met een Madeira mosterdsaus.
«
»
14:35 MasterChef: The Professionals
De chefs krijgen een reeks citrusvruchten voorgeschoteld, van kumquats tot citroenen, en hebben tien minuten om te kiezen wat ze willen en 70 minuten om hun uitvinding te maken. Er valt veel te bewijzen met dit gerecht.
«
»
15:45 MasterChef: The Professionals
Marcus vraagt de chefs een brunchgerecht te maken. Monica vraagt de twee overgebleven koks om mosselen te maken.
«
»
16:50 Paramedics
Matt wordt geconfronteerd met een grimmig scenario wanneer een zeer geliefde overgrootvader een klaplong krijgt. Mike en Eamon haasten zich naar een man die in elkaar is gezakt in een pizzarestaurant.
«
»
17:45 Paramedics
Steve en Jade hebben een breed scala aan pijnstillers bij zich, maar het slachtoffer van een motorongeluk heeft er geen behoefte aan. Teagan en Brett worden opgeroepen voor een mogelijke hartaanval, maar hun patiënt is nog maar een tiener.
«
»
18:45 Paramedics
Bij een schietpartij in een buitenwijk vechten Cam en Al om het leven van een jonge man te redden. Risky en Nicola zijn enorm onder de indruk van een opgewekte 92-jarige. Nathan en Jodie helpen een motorrijder die is gevallen.
«
»
19:40 A&E After Dark
Een patiënt in voorlopige hechtenis wordt naar het ziekenhuis gebracht om zijn verwondingen te laten behandelen. Als hij daar arriveert, is hij agressief naar de politie toe en weigert om mee te werken.
«
»
20:35 Shocking Emergency Calls
Een dramatisch 911-telefoontje onthult dat een helikopter is neergestort, terwijl een rijke ondernemer en zijn vrienden naar zijn ranch in New Mexico vliegen. In Noord-Londen wordt een gelovige ziek buiten een moskee.
«
»
21:30 Shocking Emergency Calls
Een gespannen 911-oproep onthult de wanhopige poging van een vrouw om aan haar ontvoerder te ontsnappen. Tijdens deze cruciale minuten fluistert ze tegen de 911-operator terwijl Shawn Grate naast haar ligt te slapen.
«
»
22:30 Botched
Terry helpt rapper Guillermo Big Caz Eiland van Mo Thungs met zijn 'mannenborsten' en een Britse man met grote lippen komt bij de chirurgen.
«
»
23:25 Botched
Een bekende imitator wil een strakker vel en Daniella 'Two Spirits' Mendez wil een implantaat dat ze kan gebruiken als man en als vrouw.
«
»
00:20 Tattoo Fixers: Extreme
Uzzi bedekt Daniels vakantieblunder van de bovenste plank met een gladiatormotief. Sketch viert het grimmige leven van opa Pete. Alice wist Jemma's nare date-herinneringen uit zodat ze niet meer aan haar ex hoeft te denken.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers