TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 The Block Australia
De deelnemers beginnen met wisselend enthousiasme aan de ensuites van de hoofdslaapkamer. Maar ze hebben nog steeds moeite met de beslissing die de juryleden de avond ervoor maakten.
«
»
07:35 The Block Australia
De badkamers bezorgen de deelnemers een hoop kopzorgen. Ze krijgen hindernis na hindernis te verwerken, en dan moeten ze ook nog eens meedoen aan de uitdaging.
«
»
08:25 The Block Australia
Teams worden uitgeschakeld, tegels ontbreken en tranen beginnen te vloeien, en dit alles terwijl de deelnemers de afwerking van hun badkamer en suites in goede banen proberen te leiden.
«
»
09:25 The Block Australia
Eén team pakt het prijzengeld voor hun master en suite als het werk van de deelnemers wordt onthuld.
«
»
10:40 The Block Australia
Een team gaat het allemaal hun pet te boven, maar toch geloven ze dat hun slaapkamer moet winnen.
«
»
11:35 MasterChef UK
De zeven overgebleven amateurs moeten een gerecht koken dat 'zo fout is dat het goed is'. Vijf koks zullen een vijfgangenlunch creëren om de 70e verjaardag van de ontdekking van DNA te vieren.
«
»
12:45 MasterChef UK
De week van de halve finales bereikt zijn hoogtepunt en de laatste vijf koks nemen het tegen elkaar op. De deelnemers mogen hun fantasie de vrije loop laten, want ze moeten een gerecht bereiden dat zowel 'theatraal als fantastisch' is.
«
»
13:20 MasterChef UK
De laatste vier getalenteerde amateurkoks hebben alles gegeven om dit punt in de competitie te bereiken. Deze week is voor hen de laatste kans om hun waarde te bewijzen tegenover de strenge jury.
«
»
14:25 MasterChef UK
De laatste vier nemen het tegen elkaar op voor de kans om een van de meest iconische uitdagingen van de serie aan te gaan: Chef's Table. De opdracht: hun interpretatie van een klassiek gerecht.
«
»
15:35 MasterChef UK
Na acht slopende weken van hevige concurrentie keren de laatste drie voor de allerlaatste keer terug naar de MasterChef-keuken terwijl de zoektocht naar de beste amateurkok van het land zijn hoogtepunt bereikt.
«
»
16:45 Paramedics
Cam krijgt een oproep van ouders die wanhopig hun bloedende zoon proberen te redden. Mike en Eamon worden geconfronteerd met een schokkende vechtsportblessure, en een vader-en-zoon-weekend loopt uit in een nachtmerrie voor de vader.
«
»
17:40 Paramedics
Vluchtparamedicus Steve gaat naar het platteland nadat een tractor omvalt en een boer klem komt te zitten. Taz en Erika hopen op het beste wanneer een alomgeliefde oma onwel wordt.
«
»
18:40 Paramedics
Paramedicus Steve en het team reageren op een crash, waarbij een alleenstaande moeder van een brug is gestort. Leonard heeft al zijn vaardigheden en ervaring nodig om een karatestudent te helpen.
«
»
19:40 Paramedics
Cam wordt geconfronteerd met een bloedbad nadat een motorrijder tegen geparkeerde auto's is gebotst. Nieuwe partners Jodie en Nathan haasten zich naar een oververhitte triatleet die na de finish instort.
«
»
20:35 Shocking Emergency Calls
Met een oproep aan de hulpdiensten van een vrouw die het lichaam van haar huisgenoot ontdekte. Verder loopt er een tijger los in een woonwijk, wat paniek veroorzaakt onder de bewoners.
«
»
21:35 Shocking Emergency Calls
Het gruwelijke verhaal over hoe een brute aanval van een chimpansee levens voor altijd verandert. Een ijzingwekkend telefoontje van een online zedendelinquent die een schokkende moordbekentenis onthult.
«
»
22:40 Botched
Een realityster vraagt de doktoren om haar borsten te herstellen, Paul reconstrueert een verbrande kin en de dokters ontmoeten een transgendervrouw.
«
»
23:30 Botched
Nicole Eggert wil kleinere borsten nadat haar vorige chirurg haar te grote implantaten gaf. Terry opereert een vrouw met een vleesetende ziekte.
«
»
00:30 Tattoo Fixers: Extreme
Pash pakt Melina's tatoeage onder de riem aan. Uzzi verlost Mike van een extreme inktvlek. Alice helpt Jade. Sketch geeft Grenfell Tower-overlevenden Marcio en Andreia een tatoeage ter herinnering aan hun zoontje.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers