TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 The Block NZ
Oplopende spanningen en vetes kunnen de ambitieuze plannen van de teams in de war schoppen als ze tegen de onthullingstijd van de familiekamer racen.
«
»
07:15 The Block NZ
De teams worden geconfronteerd met budgettaire druk bij de aanpak van een grote en ingewikkelde ruimte: de entree, het damestoilet, het trappenhuis en de gang.
«
»
08:10 The Block NZ
In de entree en de hal hebben sommige teams moeite om hun ruimtes op orde te houden, en het budgetprobleem van ťťn team drijft hen naar de rand van de afgrond.
«
»
09:05 The Block NZ
Een speler wordt uit het spel gehaald na een bizar ongeluk. Sommige teams voelen de druk om te finishen als hun ruimte hen begint te overheersen.
«
»
10:05 The Block NZ
Het wordt hectisch als de teams proberen de belangrijke ingang, trappen en toiletten voor de jury af te maken. Ondertussen zet ťťn team alles op het spel door een andere regel te overtreden.
«
»
11:25 MasterChef UK
De deelnemers worden geconfronteerd met twee uitdagingen waarbij hun creativiteit en culinaire repertoire op de proef worden gesteld. De eerste is de Market Challenge, waarbij de zeven koks ter plekke een gerecht moeten verzinnen voor juryleden.
«
»
12:30 MasterChef UK
De vier meest getalenteerde koks van deze week keren terug voor de vierde kwartfinale, waar ze moeten koken voor voormalig MasterChef-kampioenen Thomas Frake, Dhruv Baker en Saliha Mahmood Ahmed.
«
»
13:05 MasterChef UK
Het is de vijfde en laatste week van de voorronden en de laatste negen thuiskoks arriveren voor de auditieronde. Ze moeten hun kenmerkende gerecht koken dat de juryleden John en Gregg zal laten zien wie ze zijn als kok en hoe goed ze kunnen worden.
«
»
14:15 MasterChef UK
De chef-koks gaan de Market Challenge aan, waarbij ze ter plekke een gerecht moeten verzinnen voor juryleden John en Gregg van een markt vol ingrediŽnten, waaronder Bavette steak, schol en oesters.
«
»
15:20 MasterChef UK
In de laatste kwartfinales mogen de meest getalenteerde koks van de week twee gangen koken die niet alleen John en Gregg moet verbazen, maar ook drie voormalige MasterChef-kampioenen: Steven Wallis, Kenny Tutt en Thomasina Miers.
«
»
15:55 Paramedics
De paramedici helpen een slachtoffer die brandwonden opliep door een arbeidsongeval. Mark heeft te maken met een moeilijke patiŽnt.
«
»
16:55 Paramedics
Mark worstelt met een uit de hand gelopen patiŽnt, een kampeertrip in het weekend eindigt in een blessure en een moeder heeft een rampzalige eerste poging tot skateboarden gehad.
«
»
17:50 Paramedics
Elke seconde telt wanneer de paramedici een bewusteloze patient proberen te bereiken. Er wordt gebeld over een man in een mogelijk levensbedreigende situatie.
«
»
18:45 Paramedics
Paramedici reageren op telefoontjes over een jonge jongen die verbrand is door een kopje koffie, en een overlevende van een auto-ongeluk met geheugenverlies. Bovendien veroorzaakt een ongewenste indringer problemen voor het team.
«
»
19:40 Botched
Terry en Paul krijgen les in bimbo's. Ondertussen wil een risicopatiŽnt een zevende borstvergroting en ondergaat een tweeling een neusoperatie.
«
»
20:30 Botched
Paul en Terry overtuigen muziekvideoster Tawny Kitaen om geen borstvergroting meer te nemen en ze ontmoeten een Braziliaanse die een grotere kont wil.
«
»
21:25 Naked Attraction
De 27-jarige steward Alex komt uit Bristol, en heeft nog nooit een serieuze relatie gehad. De 26-jarige paardenliefhebber Laura uit Gloucestershire is naarstig op zoek naar een hete liefdesaffaire.
«
»
22:25 Naked Attraction
De 25-jarige makelaar Hollie-Anna uit Margate is na vele dates op zoek naar een langdurige relatie. De 29-jarige transman Jaison uit Norwich wil een diepere band opbouwen met een date die hem kan accepteren zoals hij is.
«
»
23:25 Tattoo Fixers on Holiday
De mediterrane pop-upsalon krijgt bezoek van James, die af wil van zijn ruwe tatoeage. Daarnaast komt Matt langs om een herdenkingstatoeage te laten zetten naar aanleiding van zijn moedige strijd tegen kanker.
«
»
00:25 Dating: No Filter
Jessie hoopt dat de gevoelige kunstenaar Bijan het naar zijn zin heeft met haar. Muzikant Macey gaat een potje schermen met de indrukwekkende Miriam.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers