TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 MasterChef UK
Negen thuiskoks arriveren voor de tweede week van de heats. Hun eerste test is de auditieronde, elk moet een kenmerkend gerecht koken, dat John en Gregg uitsluitend op smaak beoordelen. Wie als beste uit de bus komt verdient een MasterChef-schort.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Extreme Makeover: Home Edition
Het team helpt bij de wederopbouw van het huis van een vrouw die zich heeft ingezet voor haar gemeenschap en haar zes geadopteerde dochters.
«
»
08:10 Honest Renovations
John en Elliana hebben moeite om hun plotseling uitgebreide gezin te huisvesten in hun kleine woning. Met vier kinderen is de ruimte schaars en barst het woongedeelte van het gezin uit zijn voegen. Jessica en Lizzy creëren een prachtige buitenruimte.
«
»
08:55 Honest Renovations
Een kennismaking met de Loopers, een gezin van acht personen, inclusief twee tweelingen met een tussenpoos van slechts zeventien maanden. Nu de tweeling tienerjaren bereikt, werkt het huis niet meer voor het gezin.
«
»
09:45 The Block NZ
De teams pakken twee van de meest cruciale ruimtes van hun huis aan: de keuken en de eetkamer. De teams gaan tot het uiterste met gedurfde herontwerpen.
«
»
10:35 Love It or List It
Cole en Ashley hebben hun eerste huis ongezien gekocht. Nu moeten ze bepalen of het goed genoeg is voor een toekomstig gezin of grote groepen, of dat ze wellicht een nieuw huis moeten vinden.
«
»
11:25 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt de onevenredige behandeling van zwarte Amerikanen bij arrestaties, schietpartijen en moorden. Wat de 'defund the police'-beweging betekent en of de slogan misleidend is.
«
»
12:10 Love Island
Lucie is geschokt wanneer ze hoort dat zij en Joe zijn uitgeroepen tot het minst verenigbare stel. Daarnaast verlaten Joe en Elma de villa.
«
»
13:05 Interior Design Masters
Tien ambitieuze interieurontwerpers strijden in de competitie aan waarbij ze showwoningen in Oxfordshire opnieuw mogen inrichten. Gepresenteerd door Alan Carr met als jury Michelle Ogundehin.
«
»
14:05 Interior Design Masters
De negen overgebleven interieurontwerpers nemen deel aan een commerciële ontwerpwedstrijd en transformeren een aantal kantoren in Londen. Gepresenteerd door Alan Carr met als jury Michelle Ogundehin.
«
»
15:10 The Block NZ
De teams wedijveren om een extra bedrag van Mark, terwijl de race naar het einde van de keuken- en eetkamerweek wordt voortgezet.
«
»
16:05 Obsessive Compulsive Cleaners
Carly helpt de 48-jarige Nesta, een mobiele dierenverzorger wiens dieren haar huis hebben overgenomen. Rob, die wekelijks vijftien flessen bleekmiddel gebruikt, helpt Soo en haar zoon, die een gigantische verzameling koopjes hebben verzameld.
«
»
17:00 Dr. Phil
Een Britse loterijwinnaar zegt dat haar leven op zijn kop staat. Een vrouw zegt dat ze verslaafd is aan het spelen van de loterij. Dr. Phil bespreekt de valkuilen en wat belangrijk is om te weten bij het meespelen met een loterij.
«
»
17:50 MasterChef UK
De kanshebbers van deze week koken voor voedselcriticus Grace Dent. De eerste taak is de Market Challenge, waarbij de zeven ter plekke een gerecht moeten verzinnen met een markt vol ingrediënten, waaronder hele makreel, inktvis en varkenshaas.
«
»
18:55 Love It or List It
Een stel met tienerkinderen besluit dat ze meer ruimte nodig hebben voor hun groeiende gezin, maar ze willen niet verhuizen omdat ze dicht bij hun vrienden wonen in een ideale buurt.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De familie Meiland kan het toch niet laten: de weilanden rond de boerderij moeten toch een park worden. En dan zonder beesten. Martien moet er niet aan denken dat zijn rust op het platteland wordt verstoord door blatende schapen of stomme koeien.
«
»
20:35 Pamela's Garden of Eden
Pamela Anderson keert terug naar Vancouver Island om te beginnen met een grootscheepse renovatie van het uitgestrekte landgoed van haar grootmoeder. Ze begint met de wasruimte en bijkeuken. Pamela moet alle schoenen en designerjurken organiseren.
«
»
21:25 Pamela's Garden of Eden
De renovatie wordt ingewikkeld als de natuurminnende Pamela geen boomtakken wil omhakken om plaats te maken voor de bouw. Ontwerper Francesca en assistent Jonathan hebben ruzie over het ontwerp van een tuinpad.
«
»
22:20 Tattoo Fixers on Holiday
De mediterrane pop-upsalon krijgt bezoek van Ryan, wiens voorliefde voor oudere dames tot een tatoeage heeft geleid die geen enkele moeder zou willen zien. Ondertussen worden de tatoeages van Liam en Carly ook aangepakt.
«
»
23:15 Love Island
Er ontstaan onzekerheden tussen Yewande en Danny als een nieuwe vrijgezel hun relatie op scherp zet. Daarnaast krijgt Anton de kans om zijn charme te gebruiken.
«
»
00:10 Yummy Mummies
Rachel is bevallen van haar baby die de naam Harvey draagt. Jane en Lorinska gaan op kraambezoek. De weeën van Maria zijn begonnen.
«
»
01:05 MasterChef UK
De kanshebbers van deze week koken voor voedselcriticus Grace Dent. De eerste taak is de Market Challenge, waarbij de zeven ter plekke een gerecht moeten verzinnen met een markt vol ingrediënten, waaronder hele makreel, inktvis en varkenshaas.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers