TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Neighbours: A New Chapter
Het verleden haalt de toekomst in terwijl spanningen en geheimen tot een hoogtepunt komen.
«
»
02:10 Neighbours: A New Chapter
Terwijl het web van geheimen zich blijft ontrafelen, komen er verrassende nieuwe spelers bij.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Cold Case
Lilly vormt een vreemde connectie als ze de moord onderzoekt op een man die in een afkickkliniek werkte. De moord vond plaats enkele weken voordat het slachtoffer moest getuigen over een moord.
«
»
08:50 ER
De dochter van Dr. Greene verschijnt in het ziekenhuis nadat hij is weggelopen van zijn ex-vrouw. Dr. Carter en Abby vormen een hechtere band, Dr. Chen worstelt om een verlaten baby te redden en Dr. Malucci zit vast in een lift met een zieke patiënt.
«
»
09:35 Neighbours: A New Chapter
Het verleden haalt de toekomst in terwijl spanningen en geheimen tot een hoogtepunt komen.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 CSI: Miami
Ivan Sarnoff slaagt erin om uit de gevangenis te ontsnappen na een gedurfde en dodelijke operatie. Het lijkt erop dat Alex, de vader van Eric, betrokken was bij de overval. Horatio probeert Yelina te redden.
«
»
11:15 FBI
Maggie en Zidan onderzoeken de moord op een rechter en haar dochter, nadat de vrouw een crimineel tot levenslang had veroordeeld.
«
»
12:00 Castle
Het lichaam van een al jarenlang vermiste maffioso wordt gevonden door bouwvakkers. Castle en Beckett zijn op zoek naar iemand die 35 jaar geleden getuige was van de moord.
«
»
12:50 NCIS
Abby wordt door de FBI ingeschakeld om het werk van een verdwenen wetenschapper voort te zetten. De rest van het team onderzoekt een moord die gelinkt is aan Abby's project. Ze beseffen dat haar leven in gevaar is.
«
»
13:35 Bones
Een lijk vermomd als vogelverschrikker wordt met een kogelwond gevonden in een korenveld. Booth en Brennan ondervragen de drie vrouwen van het slachtoffer.
«
»
14:25 Younger
Millennial houdt zich bezig met de gevolgen van het debutantenbal. Liza wordt meegesleurd in een media-razernij, geleid door een publiciteitshongerige Quinn Tyler. Maggie dateert tegen type. Kelsey en Zane resetten.
«
»
14:50 ER
Susan Lewis keert terug naar de dienst Spoedgevallen, ze is op zoek naar een baan in Chicago. Elisabeth heeft het moeilijk met de komst van deze oude bekende. Kerry Weaver is zoals gewoonlijk niet te genieten.
«
»
15:40 Cold Case
In 1995 veroorzaakten twee tienerjongens een schietpartij in een plaatselijk winkelcentrum en pleegden kort daarna zelfmoord. Het team wordt gevraagd de zaak te heropenen wanneer nieuw bewijs suggereert dat er mogelijk een derde schutter is geweest.
«
»
16:30 CSI: Miami
Nadat hij werd beschoten door Calleigh, vecht Delko voor zijn leven. Horatio en de rest van zijn team halen herinneringen op. Hoe hebben ze elkaar twaalf jaar geleden leren kennen en hoe zijn ze zo'n hecht team geworden?
«
»
17:20 Castle
Een mysterieuze motorrijder schiet een veelbelovende professionele skateboarder neer. Castle en Beckett duiken in de wereld van de 'extreme sports' om de zaak te onderzoeken.
«
»
18:05 FBI
Een provocateur uit de alt-righthoek wordt vermoord na een toespraak aan een universiteit in New York. Maggie en OA onderzoeken de extremere politieke groeperingen op de universiteit en roepen de hulp in van studente Amira, de zus van OA.
«
»
18:50 Bull
Chunk doet zijn dochter een plezier en overtuigt Bull om een tiener te vertegenwoordigen die terecht staat voor een overval en weigert de naam van zijn medeplichtige te noemen. Chunk is achterdochtig over Anna's vriend.
«
»
19:40 Bones
De overblijfselen van een BMX-rijder worden gevonden op het dak van een warenhuis. Sweets zoekt advies over zijn relatie met Daisy.
«
»
20:35 My Life is Murder
Een ruziënd stel gescheiden bakkers stelt Alexa op de proef wanneer de nieuwe vriend van de vrouw verdrinkt. Hij blijkt een zeldzame soort meel in zijn longen te hebben na een verdacht auto-ongeluk.
«
»
21:25 My Life is Murder
Het onderzoek van Alexa en Madison naar de dood van een muziekproducent wordt gecompliceerd wanneer er bij Alexa aan de deur een jong meisje verschijnt met verrassend nieuws.
«
»
22:15 NCIS: Hawaii
De ontdekking van een dode voormalige MI6-agent brengt geheimen uit Tennants verleden aan het licht. Ze wordt gedwongen om tot het uiterste te gaan om de verantwoordelijke op te sporen.
«
»
23:10 NCIS: Hawaii
Jane Tennant ontdekt dat Adrian Creel nog leeft. Tijdens een confrontatie overmeestert hij haar en sluit haar op in een kelder in Venezuela. De rest van het NCIS team probeert de verblijfplaats van hun baas te achterhalen.
«
»
00:05 ER
Susan Lewis keert terug naar de dienst Spoedgevallen, ze is op zoek naar een baan in Chicago. Elisabeth heeft het moeilijk met de komst van deze oude bekende. Kerry Weaver is zoals gewoonlijk niet te genieten.
«
»
00:55 Neighbours: A New Chapter
Het verleden haalt de toekomst in terwijl spanningen en geheimen tot een hoogtepunt komen.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers