TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 MasterChef UK
Vijf weken lang koken negen thuiskoks wekelijks voor de juryleden. Dit jaar is hun eerste test de Audition Round, waarin ze hun kenmerkende gerecht bereiden, een gerecht dat John en Gregg vertelt wie ze zijn als kok en hoe goed ze kunnen worden.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 Extreme Makeover: Home Edition
Ty en het team bouwen een huis voor een gezin van vijf in Florida dat naar rampen over de hele wereld vliegt om waterzuiveraars, medische benodigdheden en voedsel te leveren aan mensen in nood.
«
»
08:40 Ja, Chef!
De uitreiking van de Gault&Millau-punten komt dichterbij, en de spanning bij de chefs neemt toe. Enkel een stijging in die gids kan hun jaar nog enigszins goed maken. Pajtim krijgt ondertussen hoog bezoek. Martijn gaat op pad met een groep jagers.
«
»
09:25 De Eregast
Van Mowgli in de Braziliaanse Jungle tot sterrenchef in Gent: het verhaal van eregast Marcelo Balardin lijkt wel een film. Peppe, Dominique en Jeroen zetten hem vandaag gastronomisch in de bloemen met een driegangenreis door zijn leven.
«
»
10:20 The Block NZ
Naast de enorme taak om hun woonkamers te voltooien, koken de teams ook nog eens een potje in de beruchte Block dinner wars-uitdaging.
«
»
11:15 Love It or List It
Tyler en Kim hebben een charmant huisje in het hart van de stad. Kim is echter moe van de weinige ruimte die ze hebben en het moeten delen van hun slaapkamer en badkamer met de kinderen, maar Tyler wil niet weg.
«
»
12:05 Dr. Phil
Een getrouwd stel beweert dakloos te zijn vanwege de stijgende huurlasten. Een man zegt dat hij in het kantoorgebouw van zijn bedrijf woonde nadat de huur van zijn appartement was verhoogd. Een blik op de kleinste appartementen in New York City.
«
»
12:50 Love Island
De eilandbewoners moeten een moeilijke beslissing nemen, want ze moeten kiezen wie ze het minst compatibele koppel vinden.
«
»
13:35 Honest Renovations
John en Elliana hebben moeite om hun plotseling uitgebreide gezin te huisvesten in hun kleine woning. Met vier kinderen is de ruimte schaars en barst het woongedeelte van het gezin uit zijn voegen. Jessica en Lizzy creëren een prachtige buitenruimte.
«
»
14:25 Honest Renovations
Een kennismaking met de Loopers, een gezin van acht personen, inclusief twee tweelingen met een tussenpoos van slechts zeventien maanden. Nu de tweeling tienerjaren bereikt, werkt het huis niet meer voor het gezin.
«
»
15:15 The Block NZ
De laatste twee teams strijden in de Diner Oorlog, waar strategie tegenover eerlijk spel staat. Mark legt de wet vast en onthult een samenzwering die grote gevolgen kan hebben.
«
»
16:10 Obsessive Compulsive Cleaners
Julie heeft smetvrees en gaat op bezoek bij milieuactivist Ken in zijn huis vol eindeloze recyclingprojecten. Kan Julie Ken helpen om zijn angst voor stofzuigers te overwinnen?
«
»
17:10 Dr. Phil
Het bespreken van de vrijheid van meningsuiting en het zelfcensuurdebat op internet en sociale media. Met advocaat Robert Shibley, professor Jessica Levinson en professor Gabrielle Gambrell.
«
»
17:50 MasterChef UK
De zeven thuiskoks staan voor nog twee uitdagingen. De eerste is de Market Challenge, waarbij elk van de zeven de opdracht krijgt om ter plekke een gerecht te verzinnen van een markt vol ingrediënten, waaronder zeeduivel, kwartel en lamsvlees.
«
»
18:50 Love It or List It
Een stel heeft het plan om pleegkinderen in hun gezin op te nemen, maar dan moet hun huis wel geschikt zijn. Ze debatteren over de voordelen van het verbouwen van hun huidige ruimte of het verhuizen naar een gezinsvriendelijk huis.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Het chateau wordt uitgezwaaid en de familie verhuist naar hun nieuwe optrekje in Nederland. Het avontuur begint 's morgens in alle vroegte. Chagrijnig zitten Martien, Erica en Maxime in de auto. De navigatie werkt niet en Erica rijdt heel gevaarlijk.
«
»
20:35 Changing Rooms
Laurence Llewelyn-Bowen en Whinnie Williams brengen hun creatieve en individuele flair naar Tunbridge Wells. Ze helpen buren Eddie en Lotta en Charlotte en Stuart om elkaars niet-functionerende familiewoonkamers te transformeren.
«
»
21:35 Changing Rooms
Ann en Kevin, en hun dochter Hannah en haar man Chris knappen een kamer op in elkaars huis. Ze richten een multifunctionele kantoorslaapkamer uit de jaren 1960 opnieuw in, en een woonruimte in een omgebouwde garage in het marktstadje Bedworth.
«
»
22:35 The Real Housewives of Beverly Hills
Lisa Vanderpump gooit de eerste bal in het Dodger Stadium. Kyle koopt een zonnebril van 75.000 dollar voor haar winkel. Kyle gaat om met haar zus Kim, die revalideert. Eileen lijdt een verlies. Yolanda gaat naar Lisa Rinna's verjaardagsdiner.
«
»
23:25 Love Island
De twee nieuwe jongens trekken hun entlaarzen aan voor een spelletje kiss and blow. Ondertussen moeten de koppels een moeilijke beslissing nemen.
«
»
00:15 Yummy Mummies
De dag van Maria's babyshower breekt aan en de aanstaande moeder arriveert in een door paarden getrokken koets. In Melbourne gaan de moeders naar een zwangerschapscursus.
«
»
01:10 MasterChef UK
De zeven thuiskoks staan voor nog twee uitdagingen. De eerste is de Market Challenge, waarbij elk van de zeven de opdracht krijgt om ter plekke een gerecht te verzinnen van een markt vol ingrediënten, waaronder zeeduivel, kwartel en lamsvlees.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers