TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 The Block NZ: On Point
De spanningen tussen de teams verhogen de inzet. Eťn team moet het onderspit delven tijdens de meest spannende onthulling van de kamer tot nu toe.
«
»
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Love It or List It
Een vrouw wil nooit meer weg uit haar charmante huis uit 1985 dat vlakbij het centrum ligt, maar haar man denkt dat ze een grote fout hebben gemaakt. Hij wil namelijk een open plattegrond om te kunnen entertainen.
«
»
07:50 Love It or List It
Jamey en Leah houden zoveel van hun ouderlijk huis dat ze het twee keer hebben gekocht. Maar Leah is klaar met de problemen.
«
»
08:30 The Block NZ
De moeilijkste ruimte in de geschiedenis van het Blok stelt de teams op de proef. Ze zetten hun verschillen opzij, nu ze collectieve beslissingen moeten nemen. Ten slotte wakkert een hartverwarmende uitdaging de passie van de teams aan.
«
»
09:25 The Block NZ
De teams schrijven geschiedenis terwijl ze de grootste kamer van het blok aanpakken. Ze werken op elkaars lip om een gemeenschappelijke ruimte te creŽren. Een verrassende gast en een leuke uitdaging geven de teams de kans om wat stoom af te blazen.
«
»
10:20 The Block NZ
De teams hebben samengewerkt om een samenhangende ruimte te creŽren in de gemeenschappelijke lobby en het trappenhuis. Bij de enorme taak werkten de teams bovenop elkaar. Een paar bekende bezoekers komen langs om ze een zetje naar de finish te geven.
«
»
11:15 The Block NZ
Een nieuwe week begint goed, omdat de deelnemers worden bezocht door vrienden en familie. Ondertussen komt de finish dichterbij. De teams ontdekken wie de winnaar is van de beste kamer van het blok en van de laatste ruimte.
«
»
12:30 The Block NZ
De dag van de veiling nadert, en de teams voelen de druk om van hun appartementen de best mogelijke ruimte te maken. Bij de laatste teamuitdaging zorgt een geheim voordeel voor de nodige chaos.
«
»
13:25 Blind Gekocht USA
De pasgetrouwde Cathy en Adam zijn nieuw in Atlanta en doen een beroep op de experts om hen te helpen een huis met investeringspotentieel te vinden in een opkomende buurt. De experts komen iets tegen dat hun renovatieplannen in gevaar brengt.
«
»
14:15 Blind Gekocht USA
Terrance en Mahalath zijn al vier jaar op zoek naar een huis dat aan hun eisen voldoet. De experts hebben er moeite mee om een huis te vinden dat zowel aan Terrance's moderne smaak als aan Mahalaths liefde voor luxe tegemoet komt.
«
»
15:05 Blind Gekocht USA
Eric en Leslie zijn op zoek naar een huis in de omgeving van Atlanta. De experts gaan op zoek naar een optrekje dat als een goede en verantwoorde investering kan dienen voor dit stel.
«
»
15:55 Emergency
Dr Luke en Dr Emma krijgen enkele goede signalen van een motorrijder die een ongeluk heeft gehad.
«
»
16:55 Emergency
Dr. Michelle en dr. Emma zijn in hoge staat van paraatheid voor een aanstaande moeder die verlamd is en niet reageert door een vermoedelijke beroerte. dr. Bjorn en dr. Martin's behandelen een patiŽnt nadat een camper over hem heen is gerold.
«
»
17:50 Emergency
Dr. Michael en Dr. Luke praten over baby's voordat ze een motorrijder met breuken behandelen.
«
»
18:45 Emergency
Elle en Steve vermoeden dat een fietser met een gebroken been andere verwondingen verbergt.
«
»
19:40 Botched
Dr. Nassif pakt een poema's cobra nek, terwijl Dr. Dubrow een wanhopige patiŽnt helpt haar driedubbele D's te verkleinen.
«
»
20:30 Naked Attraction
Voormalig clubvertegenwoordiger Chris probeert iemand te vinden met wie hij kan settelen. Louise hoopt een ouderwetse heer te ontmoeten.
«
»
21:30 Naked Attraction
Ryan, een man geboren met de levensbeperkende aandoening cystic fibrosis, is op zoek naar liefde en wil zijn leven ten volle leven.
«
»
22:30 Naked Attraction
Richard is populair bij de dames, maar zoekt een man. De gescheiden David wil zijn leven omgooien en is op zoek naar een avontuurlijke vrouw.
«
»
23:30 Tattoo Fixers on Holiday
Ian heeft hulp nodig van Sketch om zijn bizarre Magaluf-tatoeage te verbergen, Alice helpt Aston met zijn lelijke Ibiza-zonsondergang en Jay geeft Callum een portret voordat hij bij het leger gaat.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers