TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 The Block NZ: On Point
Peter Wolfkamp verliest zijn kalmte als beschuldigingen van vals spelen in het rond worden geslingerd. Eén team beweert dat hij de regels heeft overtreden.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Love It or List It
Nu Sunita en Bijal twee jonge jongens hebben, voelt Bijal de krapte en wil hij meer ruimte voor amusement. Hij hoopt dat David een nieuwe woning met meer ruimte kan vinden, maar Sunita daarentegen hoopt dat Hilary een draai kan geven aan hun huis.
«
»
08:20 Love It or List It
Het huis van een echtpaar voelt benauwder dan gewoonlijk nu ze twee tieners hebben. Zij wil hun rommelige, gedateerde huis te dumpen voor een ruime woning. Hij houdt echter van hun knusse huis en hoopt dat Hilary hun ruimte opnieuw kan inrichten.
«
»
09:05 Love It or List It
Een koppel is verdeeld over hun jaren tachtig ranchwoning wanneer de ene houdt van de buurt maar de andere hun krappe onderkomen wil dumpen. Hilary moet ruimte vinden om een ontspanningsruimte en een speciaal kantoor te creëren.
«
»
09:50 Dr. Phil
De couponkoningin vertelt precies hoe je voor bijna niets aan de levensbehoeften kunt komen en legt de term 'krimpflatie' uit. Een jonge econoom stelt mensen gerust dat inflatie tijdelijk is.
«
»
10:30 Dr. Phil
Boze familieleden van de slachtoffers van Jeffrey Dahmer zeggen dat Netflix's 'Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story' hen opnieuw heeft getraumatiseerd en de beruchte seriemoordenaar heeft geromantiseerd.
«
»
11:15 Dr. Phil
Slachtoffers en overlevenden van Jeffrey Dahmer zeggen dat ze willen dat mensen hem zien zoals hij werkelijk was. Een nooit eerder uitgezonden interview met Dahmers vader en stiefmoeder werpt licht op het monster achter de man.
«
»
11:55 Dr. Phil
Huiveringwekkende homevideo's van Jeffrey Dahmer laten een ogenschijnlijk onschuldig kind zien. Of misschien waren de voortekenen er al. Zijn ouders onthullen de rode vlaggen die ze zeggen te hebben gemist.
«
»
12:40 Dr. Phil
Van miljoenen mensen zijn hun meest persoonlijke foto's zonder hun toestemming online geplaatst, vaak met hun echte naam en identificerende informatie. Een moeder probeert een pornosite te sluiten waarop afbeeldingen van haar dochter staan.
«
»
13:30 Million Dollar Listing Los Angeles
Altman houdt een spetterend open huis voor een peperduur modern pand. Tracy zoekt een creatieve oplossing om een koper te vinden voor haar nieuwe WeHo woning. Bosbranden in de omgeving van Los Angeles hebben een desastreus effect op de markt.
«
»
14:15 Million Dollar Listing Los Angeles
Altman en Tracy werken samen voor een historisch perceel in Hollywood dat ooit van lokale legende John Barrymore was. James en David zetten alles op alles voor hun pand van twintig miljoen dollar in een heuse sterrenenclave.
«
»
15:10 Million Dollar Listing Los Angeles
Altman keert terug naar zijn roots in de Bird Streets om een modern meesterwerk te verkopen. De verkopers zijn echter moeilijk tevreden te houden. Flagg past zich aan aan het thuiswerken en bezoekt stiekem Tracy's huis om een oude metgezel te zien.
«
»
16:20 Million Dollar Listing Los Angeles
Flagg werkt samen met een oude vriend om een historisch huis in Bel Air te verkopen dat door een beroemde architect is ontworpen.Tracy omarmt de technologie om zo te proberen een woning te verkopen waar niemand een voet mag binnenzetten.
«
»
17:10 Million Dollar Listing Los Angeles
Fredrik haalt een huis binnen in Beverly Park, maar de verkopers willen dat hij het huis samen met Altman op de lijst zet. Flagg begeeft zich op glad ijs als hij een afbraakpand op een geweldig stuk land op de lijst zet.
«
»
18:00 Chateau Meiland
Er breekt een spannende dag aan voor de familie Meiland, en voor Maxime in het bijzonder. Zij wil graag een tweede kindje met de hulp van een zaaddonor. Na anderhalf jaar contact met de ideale donor, gaat ze hem ontmoeten.
«
»
18:50 Chateau Meiland
Erica en Martien moeten een tandje harder werken want Maxime is voor een paar dagen in Nederland. Ook verzint Erica een list om toch Oma naar het Chateau te krijgen.
«
»
19:40 The Sky is the Limit
Kunsthandelaar Harry Schurmans deelt met zijn Russische vriendin Olga in Herentals een riante villa op een schiereiland. Steven Defour is profvoetballer bij FC Porto. Hij woont sinds kort samen met Laura, een Luiks model van negentien.
«
»
20:30 The Sky is the Limit
Harry en Olga hebben een afspraak met een makelaar. Harry is het slechte weer in België moe en wil naar het buitenland verhuizen, maar dan moet hij eerst wel zijn villa verkopen.
«
»
21:25 The Sky is the Limit
Industrieel Willy Naessens is de koning van de zwembadbouw. Zijn bedrijven hebben samen een omzet van 350.000 miljoen euro per jaar. Willy is een man die een indrukwekkend imperium heeft uitgebouwd.
«
»
22:25 The Sky is the Limit
Multimiljonair Hans-Peter Fässler is rijk geworden in de meubelindustrie. Hij heeft zijn bedrijf verkocht en verdeelt nu zijn tijd tussen Miami en Ibiza. Harry Schurmans heeft een exclusief concert in zijn tuin georganiseerd.
«
»
23:15 Botched
Danielle Milian bezoekt de dokters om haar gehavende buik en gesprongen implantaat te herstellen. Een politieagent wil dat haar varkensneus verdwijnt, zodat ze weer op haar tweelingzus kan lijken.
«
»
00:05 Botched
De doktoren gaan vliegvissen in de vrije natuur van Montana en kijken naar een vrouw die tijdens een motorongeluk met haar hoofd tegen een hek aanliep.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Ter gelegenheid van de nationale feestdag organiseert de FOD Kanselarij van de eerste minister een evenement met liveoptredens van Puggy, Emma Bale, Omdat het kan & Average Rob, Helena, Helmut Lotti, Sylvie Kreusch, Mustii, Youssef Swatt's en Reinel Bakole. Tussen de optredens door worden er verschillende video's van onze Belgische olympiërs getoond. Het evenement wordt afgesloten met een groot vuurwerkspektakel en droneshow.

'21 juli 2024: Belgian Party', om 21.00 uur op VRT 1.

Dossiers