TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Reap What You Sew: An Aurora Teagarden Mystery
Internetsensatie Poppy Wilson, de oude vriendin van Aurora Teagarden, is teruggekeerd naar Lawrenceton met het plan haar nieuwe borduurbedrijf hier te vestigen. Maar niet iedereen is blij met Poppy's succes, zo blijkt al snel. Poppy wordt vermoord.
«
»
10:45 A Birthmother's Secret
De zestienjarige Tara heeft haar biologische moeder Grace op een DNA-website gevonden. Haar toegewijde adoptiemoeder Amy vindt dit moeilijk en wil haar dochter zo goed mogelijk beschermen.
«
»
12:10 I Survived
Een jonge vrouw wordt ontvoerd door vier gewapende mannen en 15 uur lang gevangen gehouden en seksueel misbruikt. Twee tienerzussen worden aangevallen en verkracht en hun oom wordt neergeschoten door een gemaskerde schutter.
«
»
12:55 I Survived
De moeder van drie kinderen wordt seksueel misbruikt, neergestoken en achtergelaten om te sterven in haar brandende huis terwijl haar kinderen worden vermoord. Een man wordt onder schot gecarjacked, naar een afgelegen veld gebracht en neergeschoten.
«
»
13:40 Snapped
Wanneer een jonge vader vermist wordt, verdenken de autoriteiten hem van illegale activiteiten, maar een onthulling over de moeder van zijn kinderen zet het onderzoek op zijn kop.
«
»
14:25 Snapped
Na haar scheiding wil Shelly Arndt opnieuw beginnen met Darcy Veeder Jr. Maar na veertien jaar relatie eindigt een familiereünie in een tragedie als er brand uitbreekt en Darcy zichzelf niet kan redden. De onderzoekers vermoeden opzet.
«
»
15:10 Snapped
Een mogelijke driehoeksverhouding heeft dodelijke gevolgen voor een Californische advocaat.
«
»
15:55 Snapped
Het gezinsleven van Melissa en Billy Ray wordt ruw verstoord wanneer Billy Ray opeens verdwijnt. Hun vastberaden zoon vraagt de politie de verdwijning van zijn vader te onderzoeken, en wordt geconfronteerd met een golf van familiedrama en verraad.
«
»
16:35 Snapped
Rechercheurs raken verstrikt in leugens bij het onderzoek naar de moord op een collega-agent.
«
»
17:20 World's Most Evil Killers
Daniel Siebert was een Amerikaanse seriemoordenaar die in 1980 maar liefst tien mensen om het leven bracht. Op het hoogtepunt van zijn moordpartij vermoordde hij in één dag vijf mensen, waaronder twee kinderen en zijn vriendin.
«
»
18:10 World's Most Evil Killers
Todd Kohlhepp beroofde tussen 2003 en 2016 minstens zeven onschuldige mensen van het leven.
«
»
19:00 World's Most Evil Killers
De brute moord op en verminking van een gehandicapte man leidt de politie naar de 21-jarige Anthony Arkwright, een plaatselijke crimineel die vier moorden heeft gepleegd.
«
»
19:45 World's Most Evil Killers
Een twaalfjarig schoolmeisje wordt vermoord in haar eigen huis in Hammersmith, Londen. De moordenaar is een illegale immigrant die een zorgwekkende staat van dienst heeft op het gebied van seksueel geweld in zijn geboorteland Polen.
«
»
20:35 Doomsday Mom: The Lori Vallow Story
Lori Vallow heeft twee kinderen uit eerdere huwelijken. Ze is getrouwd met Chad Daybell, een schrijver die zijn boeken zelf uitgeeft. In september 2019 worden de kinderen voor het laatst gezien, waarna de verdenking gelijk op Lori en Chad valt.
«
»
22:05 Gwen Shamblin: Starving for Salvation
Gwen Shamblin, een charismatische vrouw richt een christelijke dieetprogramma op. Het wordt een succes, maar ze wordt ook beschuldigd van uitbuiting en emotioneel, psychologisch en fysiek misbruik door de vermeende cultpraktijken van de kerk.
«
»
23:35 The First 48
In New Orleans wordt een man op klaarlichte dag geëxecuteerd. Rechercheur Ryan Vaught moet angst en wantrouwen op straat overwinnen om de dader te vinden.
«
»
00:20 The First 48
Een verzorger wordt neergeschoten in Atlanta door iemand die op hen wraak wil nemen en een jonge man in Tulsa wordt vermoord door een pestkop die veel te ver gaat.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers