TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Murder on the Blackpool Express
Detectiveschrijver David Van Der Clane leidt een touringcar met superfans langs beruchte locaties uit zijn boeken, maar als er doden beginnen te vallen wordt het al snel duidelijk dat de moordmysteries die de fans zo graag lezen werkelijkheid worden.
«
»
02:45 Ghosts
Het is bijna Kerstmis en Mike's moeder blijft logeren. Betty wil graag helpen, maar het duurt niet lang voordat Mike en Alison knettergek van haar worden. Net als ze zelf besluit te gaan, vermoedt Betty dat er iets vreselijk mis is in Button House.
«
»
03:20 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team worden door een storm ingesloten op een privé-eiland. Daar bevindt zich ook een moordenaar.
«
»
04:15 Silent Witness
Als een van haar vroegere collega's wordt vermoord, is Nikki de hoofdverdachte. Jack, Thomas en Clarissa proberen haar naam te zuiveren.
«
»
05:10 The Chelsea Detective
Een charmante jonge eigenaar van een bezorgdienst voor groente en fruit wordt neergestoken in zijn woning. Tijdens het onderzoek komt naar voren dat zijn bedrijf niet zo onschuldig was als het leek.
«
»
06:00 Death in Paradise
De lokale gemeenschap wordt opgeschrikt door een moord als een spelletje bingo uit de hand loopt.
«
»
07:00 Mrs Sidhu Investigates
Mrs Sidhu en Tez verzorgen de catering voor de opnames van een populaire fantasy-serie. Maar als een lid van de cast dood in de bossen wordt gevonden, maakt fantasy plotseling plaats voor harde realiteit.
«
»
07:50 Father Brown
Father Brown en zijn vrienden zijn gestrand in een hotel met een groep hedonisten. Er loopt een moordenaar rond, en Father Brown moet hem vinden voor er meer gasten dood teruggevonden worden.
«
»
08:35 Father Brown
Father Brown wordt uitgenodigd voor een wijnproeverij. Nog voor de eerste proeverij vinden ze een dode hond. Korte tijd later is er nog een dode: Henry Gibbs. Henry was niet bepaald populair bij de wijnmakerij.
«
»
09:25 London Kills
Terwijl het team de moord op een Portugese au pair onderzoekt die onlangs werd ontslagen, beginnen Vivienne en Rob stiekem een onderzoek naar David, maar hij blijft hen een stap voor.
«
»
10:10 Ghosts
Alison en Mike nodigen Barclay uit om de verkoop van het land te bespreken, maar al snel gaat het hard tegen hard. Ondertussen zijn de geesten vastbesloten om het mysterie van Kitty's dood op te lossen.
«
»
10:45 Ghosts
Omdat de ghosts geen trek meer hebben in Food Club, proberen ze op aanraden van Pat een nieuw tijdverdrijf. En het noodlot slaat toe wanneer Mike en Alison een belangrijke gast op Button House hebben.
«
»
11:15 Agatha Raisin
Met de komst van een nieuwe, knappe kapelaan worden de zondagsdiensten opeens veel beter bezocht, tot ergernis van Sarah. Maar wanneer Carsely wordt opgeschrikt door een moord, is opeens niet alles meer zo hemels in het dorp.
«
»
12:05 Agatha Raisin
Nu een inwoner van Carsely als verdachte wordt aangemerkt in een dubbele moordzaak, gaat Agatha op zoek naar de ware dader om ervoor te zorgen dat deze wordt opgesloten voordat hij of zij opnieuw kan toeslaan.
«
»
12:55 Midsomer Murders
Een vrouw wordt met een cricketknuppel doodgeslagen. Het onderzoek leidt Barnaby naar een complot waarin chantage en wraak centraal staan.
«
»
13:45 Midsomer Murders
Een vrouw wordt met een cricketknuppel doodgeslagen. Het onderzoek leidt Barnaby naar een complot waarin chantage en wraak centraal staan.
«
»
14:50 Murdoch Mysteries
Wanneer een man kort na een dronken vechtpartij over de uitslag van een rattengevecht wordt vermoord, valt de verdenking meteen op de man met wie hij ruzie had, de vader van Murdoch.
«
»
15:50 Murdoch Mysteries
Tijdens een opvoering van Macbeth valt het halfvergane lichaam van de voormalige eigenaar van het Grand Theatre op het toneel. Tijdens het openen van het graf waarin hij moet liggen, wordt een ander lichaam aangetroffen.
«
»
16:50 Death in Paradise
Bij het onderzoek naar een zelfmoord blijkt dat er meer aan de hand is dan het team in eerste instantie dacht. Het onderzoek wordt echter bemoeilijkt door de plaats waar het slachtoffer is gevonden: een badkamer die van binnenuit op slot is gedaan.
«
»
18:00 Death in Paradise
Het team moet een lastige zaak oplossen. Een wetenschapper die aan de voet van een vulkaan woonde wordt dood teruggevonden, maar alles lijkt erop te wijzen dat de man een natuurlijke dood is gestorven.
«
»
19:00 Death in Paradise
Florence heeft het moeilijk als ze onderzoek doet naar de dood van een oude klasgenoot, die aan de voet van een klif dood teruggevonden is.
«
»
20:05 Scott & Bailey
Rachel krijgt het niet verwerkt dat ze de tweede keuze was bij de selectie voor de post van brigadier. Elise trekt in bij Ade en daardoor voelt Janet zich een waardeloze moeder. Een baby wordt bewusteloos binnengebracht in het ziekenhuis.
«
»
21:00 Call the Midwife
Violet en Matthew maken zich zorgen over Fred's vermogen om als burgemeestersknecht te dienen. Fred wordt ziek na een kleine verwonding. Het Nonnatus-team wordt in beroering gebracht wanneer bij een baby bilaterale heupdysplasie wordt vastgesteld.
«
»
22:15 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phryne neemt vrij om de hele nacht te dansen in de hipste club van Melbourne, maar er komt al snel een einde aan de vrolijke stemming wanneer een van de clubgangers wordt doodgestoken.
«
»
23:30 Silent Witness
Nikki reist naar Mexico als ze hoort dat haar vriend is vermoord tijdens een autodiefstal. Haar onderzoek leidt haar naar duistere krachten.
«
»
00:25 Silent Witness
Nikki is ontvoerd en Jack doet er alles aan om haar te redden. Dan belt een mysterieuze man die eisen begint te stellen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers