TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Familie
Dagelijkse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.
«
»
01:45 The Night Shift
Een man die misschien een racist is belandt in het ziekenhuis. Er vinden al snel gewelddadige protesten plaats buiten het ziekenhuis.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus gebruikt de waterspuit om iedereen nat te maken. Plop, Kwebbel en Lui vinden dat vervelend en ze besluiten Klus beet te nemen.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus, Kwebbel en Lui spelen voetbal in de melkherberg. Plop laat ze dit doen, alhoewel hij bang is dat er een raam zal sneuvelen. Gelukkig zijn er geen ongelukken gebeurd en na een tijdje wil ook Plop een balletje trappen.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Lui is droevig omdat zijn knuffelkonijn kapot is. Klus, Kwebbel en Plop besluiten het knuffeltje weer op te lappen terwijl Lui een dutje doet. Wanneer hij wakker wordt, schrikt hij. Het konijntje is weg.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Klus heeft er altijd van gedroomd om te vliegen. Nu is het dan eindelijk zover: zijn eigenhandig gebouwde helikopter is af. De Klussokopter naar buiten rollen, blijkt echter een probleem te zijn.
«
»
06:30 Nils Holgersson
Nils voelt zich misschien veel te klein, maar laat tijdens een reddingsmissie in de bergen zien dat zijn boerenverstand erg waardevol is.
«
»
06:45 Nils Holgersson
Nils en Martin doen een gave stunt en alle ganzen, behalve Akka, zijn onder de indruk. Nils lijkt met de eer te gaan strijken en door een misverstand denkt Martin dat hij aanpapt met Donsveertje.
«
»
06:55 Maya de Bij
De vogel heeft kuikentjes gekregen en Bijenwas is doodsbang. Daarom wil hij een leger van bijen samenstellen en vraagt hij Paul om Maya en Willy op te leiden.
«
»
07:10 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:25 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
07:40 K3 Roller Disco
De meiden organiseren een tropisch feestje voor een jarig meisje. Marcel maakt echter de verwarming stuk, waardoor het erg koud is in de Roller Disco. K3 zit met de handen in het haar, want een tropisch feestje in koude temperaturen kan echt niet.
«
»
08:00 Move On
Justine en Noah leggen het bij, maar Justine baalt nog heel hard dat het gedaan is met Selim. Emile gaat langs bij de golfclub, daar betrapt hij zijn papa met Sofie, met pijnlijke gevolgen..
«
»
08:25 Lego Masters
De eerste opdracht zet meteen alles op zijn kop! De winnaars krijgen een groot voordeel voor opdracht 2. Voor die opdracht krijgen alle teams de titel van een bekende popsong die ze om moeten zetten in een LEGO-bouwwerk.
«
»
09:40 Nonkel Jef
Sinds Odette bij tante Magda woont, ziet de boerderij er smerig uit en blijft de vuile was liggen. Nonkel Jef kan de rommel niet langer aanzien. Hij moedigt Izzi aan om een relatie te beginnen met de schooldirectrice van Jefke.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Med
Dr. Charles en April werken samen om een mysterieuze patiŽnt op de spoedeisende hulp te behandelen. Dr. Halstead moet een beslissing op leven en dood nemen. Dr. Marcel wordt geconfronteerd met zijn verleden nadat een oude kennis wordt binnengebracht.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 SOS Piet XL
Piet brengt deze keer een culinair bezoekje aan onder meer Pat Krimson en Loredana.
«
»
14:20 Lifestyle & Wonen
Iedere week wordt er gekeken naar inspiratie voor het interieur. De presentatrices gaan op bezoek bij bedrijven door heel BelgiŽ om leuke, handige, mooie en interessante producten en diensten uit te lichten. Er is voor ieder wat wils.
«
»
14:55 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
15:15 The Voice van Vlaanderen
Coaches Natalia, Jan, Koen en Mathieu Terryn ontmoeten in deze achtste auditie opnieuw heel wat muzikaal talent. Wie van de deelnemers slaagt erin om een of meerdere coaches genoeg muzikaal te prikkelen om zich om te draaien?
«
»
16:20 The Voice van Vlaanderen
De coaches zitten opnieuw klaar om nieuwe zangtalenten te ontdekken. Ze gooien alles in de strijd.
«
»
17:45 Helden van hier: Door het vuur
Het RED-team, dat reddingen doet op grote hoogte, klimt naar de top van een torenhoge kraan naast de Antwerp Tower en tot in de nok van een windturbine op honderddertig meter hoogte. Een grote vrachtwagen kantelt en vliegt in brand.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Het echte leven in de ZOO
Het is stilaan tijd voor Xambo, een jonge okapi, om op eigen benen te staan. Omdat dit voor hem extra moeilijk is, moet hij een risicovolle operatie ondergaan.
«
»
20:30 Spectre
James Bond onderzoekt een geheime organisatie genaamd Spectre. Hij ontdekt dat de leider iemand uit zijn verleden is.
«
»
23:15 Never Say Never Again
James Bond, een geheim agent op leeftijd, moet een aantal door de misdaadorganisatie SPECTRE gestolen kruisraketten opsporen. Het lot van de wereld ligt in de handen van de nestor, de vraag is echter of hij nog scherp genoeg is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers