TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 The Big Body Hotel
Na een zelfverzekerde fietstocht begint Macauley aan een grote avond, maar hij verliest vervolgens zijn vertrouwen, raakt in paniek en rent weg. Sheena ontdekt haar liefde voor het leven opnieuw tijdens het paardrijden.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 It's Your Fault I'm Fat
De zeventienjarige Dominique, die met haar moeder Sandra, haar vader Keith en haar tweelingzus Nikkita in Bristol woont, weegt zo'n honderdvijftien kilo. Dominique is gek op eten en kan deze gewoonte niet beheersen.
«
»
12:55 Gordon, Gino and Fred's Road Trip
Gordon, Gino en Fred reizen naar Griekenland om zich onder te dompelen in de culinaire tradities en spectaculaire landschappen in de geboorteplaats van een welvarende oude beschaving.
«
»
14:00 Project Runway
De ontwerpers moeten in paren innoverende avant-garde-looks creëren en daarbij een van de meest trendy en ingewikkelde materialen, namaakbont, benadrukken. Billy Porter, het icoon van de moderne avant-garde mode, is de gastjury.
«
»
15:00 SAS: Who Dares Wins Australia
De rekruten worden geconfronteerd met een rotswand van 90 meter en een missie in een pikzwarte tunnel, en de ene rekruut wordt teruggebracht naar de realiteit als de andere schoon komt.
«
»
16:00 Design Secrets
Enkele designers nemen ons mee naar mooie projecten in binnen- en buitenland, evenementen en netwerkborrels. Ze vertellen over hun passie en inspireren de kijkers met de laatste trends.
«
»
16:30 Een huis vol
De familie Buddenbruck overweegt een verhuizing naar het mooie Duitsland. Met het hele gezin worden de huizen geïnspecteerd en gekeken of ze voldoen aan het oordeel van de familie.
«
»
17:30 100 jaar jong
Ronny Huninck-Stokvis is honderd jaar oud, maar vindt haar uiterlijk nog steeds erg belangrijk. Ze komt uit Sint-Oederode en leefde een jetset-leven waar veel mensen alleen maar van kunnen dromen.
«
»
18:20 Meiden die rijden
We zijn bij de allereerste rijles van de zeventienjarige Charlotte en maken kennis met haar zus Anne-Marije van negentien die al chauffeuse is. Truckerbabe Amy vertelt hoe ze haar mannetje staat tussen de kerels onderweg.
«
»
19:20 Regi Gaat Trouwen
Regi en Kristel trekken naar Zuid-Afrika voor de laatste voorbereidingen van hun trouwceremonie.
«
»
20:25 The Invisible Man
Na zijn eigen zelfmoord in scène te hebben gezet, gebruikt een gestoorde wetenschapper zijn kracht om onzichtbaar te worden om zijn ex-vriendin te stalken en te terroriseren. De politie weigert haar verhaal te geloven.
«
»
22:40 Hummingbird
Joey Jones, een getraumatiseerde ex-elitesoldaat, verschanst zich in een luxeappartement in Londen terwijl hij op de vlucht is voor een drugsbende. Ondertussen neemt hij een andere identiteit aan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers