TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:15 Sporza: Omloop Het Nieuwsblad
Verslag van de openingswedstrijd van het Belgische wielerseizoen (vanaf 17.15 uur gaat het verslag verder op VRT 1)
«
»
17:15 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
18:00 Made of Money With Brian Cox
Deze aflevering begint in Miami, waar Brian twee vrouwen ontmoet wier leven op uiteenlopende wijze overhoop is gegooid door de recente vastgoedboom. Brian neemt ons mee naar Dundee, waar hij het verhaal vertelt van zijn jeugd in armoede.
«
»
18:45 Making of the green planet
Met behulp van timelapsetechnologie wordt de strijd gefilmd tussen planten en een schimmel die mieren controleert in Costa Rica, en een strijd om ruimte op het wateroppervlak in Brazilië. Teams jagen op bosbranden in Zuid-Afrika.
«
»
19:25 De ideale wereld
Ella Leyers surft op de deiningen van de actualiteit om een stapje dichter bij 'De Ideale Wereld' te komen. Ze loodst de kijker elke week van maandag tot en met donderdag kundig door het brandende en minder brandende nieuws.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Reportagemagazine dat verslag uitbrengt over grote brandhaarden op het wereldtoneel maar evengoed kleine verhalen vertelt die meer verdienen dan de coulissen. Vranckx besteedt extra aandacht aan de mensen achter de verhalen.
«
»
20:40 Lost: Those Who Kill
Forensisch psycholoog Louise Bergstein is zeer gespannen sinds haar laatste moordzaak. Maar wanneer een man en vrouw dood aangetroffen worden in hun tuin, besluit ze mee te werken aan het onderzoek.
«
»
21:25 Lost: Those Who Kill
Louise spoort Bjørns zusje Maria op. Ze is zwanger en de baby dreigt uit huis geplaatst te gaan worden. Bjørn lijkt spoorloos verdwenen, maar blijkt ondergedoken te zitten bij een oude bekende.
«
»
22:10 Face to Face
Susanne weet Sapphire op te sporen, de jonge prostituee die getuige was van de ontvoering van haar vriendin. Susanne is op zoek naar antwoorden, maar Sapphire is niet van zins om die te geven.
«
»
22:35 Face to Face
Susanne vraagt CC, een militair en oud-patiënt, om haar te helpen Sapphire op te sporen. Terwijl de politie hen op de hielen zit, moeten ze Sapphire zien te vinden voor John haar in handen krijgt.
«
»
23:05 In the Court of the Crimson King: King Crimson at 50
Al meer dan vijftig jaar leidt Robert Fripp de legendarische band King Crimson. Voormalige leden van de band bespreken de hoogte- en dieptepunten van het musiceren in een van de meest veeleisende rockbands ter wereld.
«
»
00:30 Canvaslus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen van o.a. `Het weer', `De afspraak' en `Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers