TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 The Equalizer
Mason Quinn zit uiteindelijk achter de dood van Bishop en McCall is hem nooit vergeten. Ze zet dan ook alles op alles om hem te pakken te krijgen, ondanks dat dit haar meer kan kosten dan ze lief is.
«
»
01:50 Cracked
De politie onderzoekt de moord op professor Oscar Wallace nadat zijn negenjarige dochter Olivia Wallace in bijna comateuze toestand wordt aangetroffen onder een bankje in een metrostation.
«
»
02:35 Cracked
Op een gesloten psychiatrische afdeling wordt een vrouwelijke patiënte ontvoerd door een onbekende gemaskerde man. Psych Crimes roept de hulp in van een nieuwe psychiater, Dr. Clara Malone.
«
»
03:20 The Real Housewives of New York City
Bethenny ontmoet LuAnns verloofde, en vertelt Dorinda alles over haar nieuwe woning. Ramona krijgt advies van haar dochter over haar situatie met Bethenny. Tinsley, Ramona en Sonja gaan een avondje uit in de Upper East Side.
«
»
04:05 The Real Housewives of New York City
Bethenny vertelt Dorinda alles over haar nieuwe woning. Ramona krijgt advies van haar dochter over haar situatie met Bethenny. Tinsley, Ramona en Sonja gaan een avondje uit in de Upper East Side.
«
»
04:50 The Millionaire Matchmaker
Celebrityblogger Perez Hilton is nog steeds single en verlangt naar een eerlijke, standvastige relatie. Realityster Sonja Morgan heeft genoeg aanbidders, maar haar relaties lopen steeds opnieuw stuk. Patti helpt haar om de juiste man te vinden.
«
»
05:30 Last Man Standing
Mike en Chuck worden strijdlustig wanneer Ed een flipperkast op kantoor heeft geïnstalleerd. Ondertussen worden Kristen en Mandy jaloers op een gedicht dat Vanessa voor Jen schreef.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 Flip This House
Het team neemt in Hartford een verbouwing over. Er is een koper en een afgesproken prijs, maar de verbouwing blijkt cosmetisch. Het huis is vergeven van de bijen en de leidingen zijn niks meer.
«
»
06:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:00 Flip This House
Peter en Brian verwachten goud geld te verdienen aan een huisje in Atlanta, maar er zit asbest in het pand. Het wordt uiteindelijk volledig strippen, terwijl boomwortels de fundering bedreigen.
«
»
07:50 Flip This House
De eigenaar van een 108 jaar oud huis in New Haven wil er graag vanaf. Than denkt dik winst te maken: schilderen en een nieuw dak erop. Dat valt tegen, maar er staat ook een oldtimer in de garage.
«
»
08:50 Flip This House
De eigenaar van een 108 jaar oud huis in New Haven wil er graag vanaf. Than denkt dik winst te maken: schilderen en een nieuw dak erop. Dat valt tegen, maar er staat ook een oldtimer in de garage.
«
»
09:50 Flip This House
Peter koopt in Atlanta van vier huizen de woning die veruit het goedkoopst is zonder Brian te raadplegen, maar goedkoop blijkt duurkoop. Peter eist van Brian creatieve oplossingen voor dure problemen.
«
»
10:40 The Millionaire Matchmaker
Dawn Robinson is lang, mooi en intelligent. Maar mannen vinden haar intimiderend en ze moet liever worden. Moeder Diana Gowins is te zorgzaam. Kan Patti deze dames helpen de ware te vinden?
«
»
11:35 The Millionaire Matchmaker
Larry Birkhead, de voormalige partner van Playboy-model Anna Nicole Smith, doet beroep op Patti. Actrice en model Melyssa Ford heeft het gevoel dat mannen niet verder kijken dan haar uiterlijk.
«
»
12:30 The Millionaire Matchmaker
Rozonda 'Chilli' Thomas, één van de zangeressen van de meidengroep TLC, is op zoek naar een man. Verder passeert de voormalig topsporter Jeff Ogden de revue.
«
»
13:30 The Millionaire Matchmaker
Jill Zarin, een realityster, wil dat Patti een geliefde vindt voor haar dochter Ally, die pas van de universiteit is afgestudeerd. Patti adviseert Prins Ferdinand Von Anhalt om vrouwen niet eerst zijn titel te vertellen.
«
»
14:25 The Millionaire Matchmaker
Celebrityblogger Perez Hilton is nog steeds single en verlangt naar een eerlijke, standvastige relatie. Realityster Sonja Morgan heeft genoeg aanbidders, maar haar relaties lopen steeds opnieuw stuk. Patti helpt haar om de juiste man te vinden.
«
»
15:15 Below Deck Mediterranean
Na het vertrek van Hannah doet Bugsy er alles aan om de boel draaiende te houden, totdat er nieuwe versterking arriveert. Een sceptische Jess staat haar terzijde. Malia worstelt om het gefrustreerde team aan te sturen.
«
»
16:10 Below Deck Mediterranean
Honkballegende Johnny Damon keert terug naar Ibiza, en Tom moet ervoor zorgen dat hij beter te eten krijgt dan vorig seizoen. Nu Aesha aan boord is, heeft Bugsy weer hoop voor het team benedendeks. Robs perikelen beginnen zijn werk te verstoren.
«
»
17:10 Below Deck Mediterranean
Jess kampt met een enge medische aandoening. Rob wekt de ergernis van Malia doordat hij onderdeks niet presteert. Aesha begint last te krijgen van heimwee, terwijl de bemanning van een avondje uit geniet op Ibiza.
«
»
18:05 Below Deck Mediterranean
Rob en Jess moeten het met enige tegenzin bijleggen na een tumultueuze nacht op Ibiza. De nieuwe gasten sluiten een weddenschap met Bugsy, terwijl kapitein Sandy een ramp moet voorkomen. De vermoeide Tom draait door na een verzoek van een gast.
«
»
19:00 Below Deck Mediterranean
Bugsy organiseert een avond met een ondeugend thema. Ondertussen lopen de spanningen tussen kapitein Sandy en chef Tom hoog op. Alex vraagt Bugsy naar de status van hun relatie. Rob en Jess brengen een romantische nacht door in de gastencabine.
«
»
20:00 NCIS: New Orleans
Pride luistert burgemeester Hamilton af. Het NCIS-team onderzoekt de diefstal van marinewapens bij een treinoverval.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
Door de moord op een vlootaalmoezenier vindt Pride een mogelijke verband tussen burgemeester Hamilton en de illegale activiteiten in Clearwater. Percy ondervindt de gevolgen van haar keuzes in een vorige zaak.
«
»
21:50 War of the Worlds
Met de hulp van Richard ontdekt Catherine dat ze naar een andere wereld kan reizen. Een nieuwe openbaring stelt Martha's loyaliteit danig op de proef. Zoe breekt Bill uit de gevangenis.
«
»
22:45 War of the Worlds
Tom worstelt met een verraad en komt een bekend gezicht tegen. Catherine zoekt een oplossing voor de gevaren van het zwarte gat.
«
»
23:50 The Net: Prometheus
Georg Trotter wil op jonge leeftijd een beroemde voetballer worden. Maar zijn carrière is nogal onsuccesvol. Pas als arts kan hij naam maken en wordt hij bekend om zijn werk. Maar niet in positieve zin.
«
»
00:45 The Net: Prometheus
Tobias Moretti is geschokt door de dood van zijn collega. Hij wist van zijn ziekte, maar hij is verrast door zijn snelle overlijden. Tobias gaat op onderzoek uit en wil de waarheid over de dood van zijn vriend achterhalen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers