TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:50 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:50 Drie mannen onder een dak
Zaterdag is het Valentijnsdag en Lucien wil een etentje voor de drie koppeltjes. Max en Danny zijn er eerst niet voor te vinden, maar Lucien kan ze overhalen. Alleen cadeautjes vinden, is een groot probleem.
«
»
17:25 Drie mannen onder een dak
Het tweede boek van Max wordt voorgesteld aan de pers. Het hele gebeuren is een succes, en dat wordt gevierd met pizza's en champagne voor iedereen. Maar Danny blijkt allergisch te zijn voor pizza's.
«
»
18:00 Drie mannen onder een dak
Max is volop bezig aan het scenario voor zijn film en werkt eraan op de onmogelijkste uren. Lucien werkt zeven dagen per week en heeft ook amper tijd om te slapen. Danny maakt zich zorgen, onterecht vinden zijn vaders.
«
»
18:30 Drie mannen onder een dak
Max gaat forel bakken en vergeet iedereen, behalve John, uit te nodigen. John en Max maken plannen om samen te gaan vissen, Lucien wil op zijn beurt met Reinhilde naar de Ardennen gaan.
«
»
19:00 Drie mannen onder een dak
Sofie is haar latrelatie met Max beu, ze wil zekerheid. Ze vertrekt en gaat bij een zekere Jimmy Delcroix wonen. Max ziet het zonder Sofie even helemaal niet meer zitten en is ontroostbaar.
«
»
19:30 Nonkel Jef
In het café wordt een dansavond georganiseerd. Jef is jaloers op een uitmuntend danser uit Achterhout en besluit samen met Sander dansles te volgen. Ze hebben nog een week de tijd om de nieuwe Fred Astaires te worden.
«
»
19:55 Nonkel Jef
Na de dood van haar vader keert Odette terug. De sjampetter krijgt door zijn echtgenote zand in de ogen gestrooid, want het is haar alleen om de reis naar Tenerife te doen. Magda en Odette proberen de sjampetter de waarheid duidelijk te maken.
«
»
20:25 Nonkel Jef
Jef, Sander, de pastoor en de veldwachter maken zich klaar om naar Tenerife te vertrekken. Magda geeft de pastoor een kalmeerpilletje, met als gevolg dat hij op de luchthaven meteen in slaap valt.
«
»
20:50 Nonkel Jef
Jef en Sander onderbreken de vrijpartij van het koppel dat met hen de bungalow deelt. Vooral Jef is woedend en wil het koppel het huis uitzetten. Sander ziet op Ten Bel zijn vroegere buurvrouw terug. Hij voelt op slag vlinders in de buik.
«
»
21:20 Nonkel Jef
Jef en Sander genieten van hun laatste dag op Tenerife. Sander wil absoluut een geschenk kopen voor Marleen, hoewel zij met een Spanjaard in het huwelijksbootje gaat stappen. De veldwachter en de pastoor komen eindelijk ook op het zonnige eiland aan.
«
»
21:55 'Allo 'Allo!
René moet zijn schoonmoeder terugvinden. Zij werd laatst gesignaleerd met Leclerc onder een luchtballon, zo'n 500 voet hoog, vliegend in zuidelijke richting.
«
»
22:25 'Allo 'Allo!
Generaal Von Flockenstuffen heeft een groots plan bedacht om Churchill te ontvoeren. De kolonel, Gruber en Bertorelli, die ingedeeld worden bij een zelfmoordcommando, trachten het plan te dwarsbomen.
«
»
23:05 'Allo 'Allo!
Het verzet veroordeelt René als verrader ter dood wanneer de Duitsers hem een medaille geven. Hij besluit naar Engeland te vluchten, samen met Yvette. Daar gaan dingen niet zoals gepland.
«
»
23:40 'Allo 'Allo!
René en Edith ontmoeten een oude vriend en krijgen medailles van Churchill na hun overplaatsing naar Engeland. Ze worden daar aangezien voor Britse piloten.
«
»
00:15 'Allo 'Allo!
De Duitse officieren breken in bij het hoofdkantoor van de Gestapo, maar vinden daar een geestesverschijning. René wordt aangenomen als redacteur van de lokale krant. Von Klinkerhoffen organiseert een picknick.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers