TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Stargate SG-1
Het Stargate-hoofdkwartier ontvangt een mysterieus bericht van Nerus, een Goa'uld die bekend staat omwille zijn wetenschappelijke kennis. Hij beweert belangrijke informatie over de Ori te hebben.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Top Gear
Paddy, Freddie en Chris proberen te achterhalen wie over de snelste voertuigen beschikt: de brandweer, de politie of de ambulance? Chris brengt een eerbetoon aan rallyrijder Colin MacRae.
«
»
14:45 Top Gear
Freddie Flintoff, Chris Harris en Paddy McGuinness bezoeken Paddy's geboorteplaats Bolton om drie nieuwe bedrijfsauto's te testen door er 24 uur onafgebroken in te zitten en Chris gaat naar Italië om de zinderende Ferrari SF90-supercar te testen.
«
»
15:45 Police Interceptors
Agenten zitten twee verdachten in een wagen met valse nummerplaten achterna. Ze krijgen versterking van de politiehelikopter wanneer de twee het op een lopen zetten in een maïsveld.
«
»
16:45 Police Interceptors
Agenten Gave en Neil zitten een zilveren busje en een witte Toyota achterna die vermoedelijk betrokken waren bij een overval op een autoverhuurbedrijf. De bestuurder van het busje heeft al gauw door dat zijn liedje is uitgezongen.
«
»
17:40 Police Interceptors
Agenten houden een man in het oog die doodsbedreigingen heeft geuit en mogelijks in het bezit is van een mes. Hun dekmantel wordt echter onthuld door een onoplettende bestuurder.
«
»
18:40 All New Traffic Cops
Een tiener die de auto van zijn opa gestolen heeft, dwingt de politie tot een bizarre en gevaarlijke achtervolging op de A1, die voor de jonge bestuurder eindigt met een rit naar het ziekenhuis.
«
»
19:35 All New Traffic Cops
De verkeerspolitie probeert vrachtwagenchauffeurs en hun ladingen te beschermen.
«
»
20:35 Narcos
Een gasaanval in de stad bedreigt de overeenkomst van het kartel met de regering. Jorge wordt ingeschakeld voor hulp. Peña zoekt contact met wat oude connecties.
«
»
21:30 Narcos
Tijdens de onderhandelingen met de regering duiken de broers Rodriguez onder. Pacho heeft een belangrijke afspraak in Mexico. Peña nieuwe DEA-team bezoekt Cali.
«
»
22:40 Narcos
Peña heeft een plan klaar om de leider van het kartel, Gilberto Rodriguez, in de val te lokken. Amado doet Pacho een zakelijk voorstel.
«
»
23:45 Crawl
Tijdens een zware orkaan in Florida komt de jonge zwemster Haley Keller samen met haar vader vast te zitten in de kelder van hun overstroomde huis. Daar worden ze opgejaagd door bloeddorstige alligators.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers