TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Siren
De mensen en de zeemeerminnen moeten samenwerken aan een eco-terroristische aanval die het oliebedrijf zou kunnen stoppen. Cami wil wraak nemen op de persoon die haar moeder heeft vermoord.
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 Taxi 2
Een taxichaffeur en een agent racen door Parijs om een minnares en een Japanse minister te redden. Deze zijn gekidnapt door een groep van de Japanse criminele organisatie Yakuza.
«
»
16:30 How I Met Your Mother
Ted gaat met een date naar The Wedding Bride en merkt dat die losjes is gebaseerd op zijn breuk met Stella. De maker is Tony, de man voor wie Stella hem verliet. Ted is neergezet als een eikel, Stella als slachtoffer en Tony als held.
«
»
16:55 How I Met Your Mother
Marshall en Lily sluiten een geheim pact om zwanger te worden als ze eindelijk Barney's dubbelganger zien - de laatste van de vijf. Ondertussen krijgt Robin een droombaan aangeboden, maar dan wel in Chicago.
«
»
17:25 How I Met Your Mother
Als Ted en Barney ruzie maken over wie recht heeft op een leuk meisje in de bar, realiseert Ted zich dat het meisje daar samen met Cindy is (een meisje waar hij eerder iets mee heeft gehad, en dat samenwoont met zijn toekomstige vrouw).
«
»
17:50 How I Met Your Mother
Als Barney de anderen overhaalt om zijn moeder te helpen verhuizen, merken ze al snel dat zij nogal beschermend is ten opzichte van Barney. Ze heeft hem zijn leven lang allerlei leugens verteld - ook over de ware identiteit van zijn vader.
«
»
18:20 How I Met Your Mother
Als Ted het aanbod van Barney om het nieuwe GNB-gebouw te mogen ontwerpen afslaat, probeert Barney hem over te halen door al zijn beste versiertrucs te gebruiken. Robin is nog niet over Don heen en belt hem op als ze dronken is.
«
»
18:50 The Daughter Stalker
«
»
20:35 Ride Along
Ben wil zijn vriendin Angela ten huwelijk vragen, maar moet eerst haar grote broer James, een politieagent uit Atlanta, overtuigen. Om hem te testen neemt James Ben een dag mee op patrouille.
«
»
22:35 Scary Movie 4
Cindy Campbell en haar vriendin Brenda vormen een team met Tom Ryan om de wereld te redden van een vijandelijke buitenaardse invasie. Met verwijzingen naar andere films.
«
»
00:10 A.P. Bio
Jack wil nader tot de jongens op het werk komen door ze uit te nodigen voor een spelletjesavond. Helen helpt directeur Durbin ruggengraat te kweken. Stef en Mary proberen informatie uit Michelle te krijgen over de rechtszaak waarin zij jurylid was.
«
»
00:35 A.P. Bio
Wanneer de A.P. Bio studenten Jack herenigen met zijn waardeloze vader, zint Jack op wraak door te proberen zijn zogenaamd hervormde vader te ontmaskeren. Een heks voorspelt een grimmige toekomst voor Mary, Stef en Michelle die de vrouwen verdeelt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers