TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek hoe een dolfijn speelt met de tekening van een drijver, teken een man met een walvis en kijk hoe het Boekenmeisje piano speelt door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Tee struikelt en doet pijn aan zijn been. Mo maakt het beter met een speciale pleister.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel speelt politieagent en stelt zijn eigen verkeersregels op. Kaatje is het niet eens met zijn regels. Ze haalt er een kameraadje bij. Kameraadje Louis laat zien hoe het er in het verkeer aan toegaat.
«
»
06:25 Ollie
Ollie is verdrietig omdat hij niet zo goed kan basketballen als Mabel. Na een tijdje vindt hij een ander spel uit.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier heeft zin in bouwen. Hij tekent een mooi kasteel. Maar dan raakt het papier op. Met het laatste velletje knipt Meneer Papier een kiosk en van de snippers maakt hij geld. Hij koopt alles wat hij nodig heeft voor het kasteel.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
Terwijl de beren gedroogde appels bereiden, ontvangen ze een ansichtkaart van Mika's oom. Hij stuurt dat hij graag naar mensen gromt vanwege hun eten. De twee vrienden besluiten het eens te proberen, maar vinden dat mensen bang maken niet zo leuk is.
«
»
06:40 Vos en Haas
Wanneer Bernard aan Boubou uitlegt dat Lola zijn beste vriend is, besluit Boubou ook een beste vriend te hebben. Op een ochtend verschijnt er een rode ballon in zijn boom. Hij wordt de nieuwe beste vriend van Boubou.
«
»
06:50 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:55 Simon Superkonijn
In het park houden Simon en Lou een mierenkolonie nauwlettend in de gaten.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy zijn chagrijnig: ze kunnen niet slapen met die kikkers die de hele nacht zingen. Edouard legt hen uit hoe belangrijk dit gezang is.
«
»
07:10 Casper en Emma
Casper en Emma doen alsof ze spoken en monsters zijn en Randi vertelt spookverhalen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie winnen met een quiz op de radio twee tickets voor het circus. Maar ze beloven elk het tweede ticket aan iemand anders. Om te bepalen wie de tickets krijgt, houden ze een weddenschap.
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:35 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:50 Wannabe's
Wanneer Lisette met haar tarotkaarten voorspelt dat Mike dringend zijn kinderdroom moet waarmaken, of dat hem anders iets ergs overkomt, vraagt Mike zich af waar hij als kind van droomde. Een oude foto biedt het antwoord: een speeltuin.
«
»
08:10 De Hoppers
Er is een nieuwe hype op school: skaten. Daria vindt skaten stom en wil er niks mee te maken hebben. Tot ze ontdekt dat ook Olivia meedoet en hierdoor plots heel populair is. Daria is vastbesloten om Olivia te overtreffen en wil nu ook leren skaten.
«
»
08:25 Nachtwacht
Een gevaarlijke sirene is van plan om in Schemermeer haar nieuwe koninkrijk te creëren. Ze doet zich voor als zangeres. De Nachtwacht moet haar zien tegen te houden.
«
»
08:50 GameKeepers
Mats en Sari gaan naar een energiecentrale om een reusachtige kubus te stoppen die de wereld wil vernietigen. Ze moeten ervoor zorgen dat de kubus niet vervolledigd wordt. Maar ze worden aangevallen door gevaarlijke bewakingskubussen.
«
»
09:15 Onze natuur
Lucht, een onzichtbaar biotoop rond alles, vol leven. Met warmte drijft ze de vogels en insecten de hoogte in. Als snelste dier ter wereld stort de slechtvalk zich met een waanzinnige vaart op z'n prooi.
«
»
09:40 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:10 Homo Universalis Ketnet: compilatie
Een overzicht van de vijf proeven van de tweede week 'Homo Universalis Ketnet'. We leren de kandidaten beter kennen achter de schermen, en de vijf afvallers krijgen een extra momentje in de spotlights.
«
»
10:35 Competitiebeesten
Nina wordt met open armen ontvangen in België. Gianni wordt uitgedaagd door zijn trainer en rolstoeltennisser Jef speelt een belangrijke wedstrijd.
«
»
11:00 Helden
kettingreactie en reuzenkatapult.
«
»
11:10 De Faker
Nidal moet zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Sekvan. Deze gezellige Syrische familie uit Mechelen gaat het Nidal niet gemakkelijk maken. Maar Nidal gaat alles op alles zetten om de Faker te ontmaskeren.
«
»
11:30 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
11:40 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
11:55 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:05 Clips Het Gala van de Gouden K's 2023
Muziekclips van het Gala van de Gouden K's in 2023.
«
»
12:10 Ket & Doc
Lotta is anders dan andere kinderen. Daarom brengt ze haar dagen door in het Land van Grijs en Grauw. Ze is eenzaam en ze verveelt zich, tot op het moment dat ze achter de grijze muren een heel kleurrijke wereld ontdekt, bewoond door kinderen.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een oud kasteel waar professor Orloff een monster heeft gecreeërd. Het onweert en één blikseminslag is voldoende om het monster tot leven te wekken. Wanneer het monster tot leven komt, is het alle hens aan dek!
«
»
12:50 Helden
Domotica & koorddansen.
«
»
13:05 Onze natuur
Lucht, een onzichtbaar biotoop rond alles, vol leven. Met warmte drijft ze de vogels en insecten de hoogte in. Als snelste dier ter wereld stort de slechtvalk zich met een waanzinnige vaart op z'n prooi.
«
»
13:30 #LikeMe in concert 2 XL
Grootse muziekshow vanuit de Lotto Arena in Antwerpen, waar de castleden van het Ketnet-programma #Like Me hun populairste hits ten gehore brengen.
«
»
14:45 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een 3D-printer die van alles een kleinere versie kan printen. Grizzy wil de hut volstoppen met beeldjes, maar moet eerst van de Lemmings af zien te komen.
«
»
14:50 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een poort naar een andere, maar identieke wereld. De hut is er, maar er is ook een chocolademuseum.
«
»
15:00 Mega Mindy
Een krankzinnige professor gebruikt een klein meisje om winkels te beroven. De commissaris wil de zaak graag oplossen, maar hij wordt betrapt, en raakt daarbij in gevaar. Tijd voor Mega Mindy om hem te redden en de professor te vinden.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik wil graag eens in de plaats van Marie in het ijssalon staan, want dan kan hij de nieuwe pet van Marie opzetten. Hij doet alsof hij zijn benen heeft gebroken en vraagt Marie om hem te vervangen als turnjuf.
«
»
15:30 Kleine dingen
Blauw vindt een panfluit gemaakt uit papieren rietjes en speelt er een mooi liedje mee.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Terwijl Baratine Voldenuix naar de Catacomben begeleidt, wordt ze aangevallen door een mysterieus wezen en verdwijnt. De onverzettelijken gaan naar de plaats delict, nadat de uil hen heeft gewaarschuwd.
«
»
15:45 De Smurfen
Nadat Wilde Smurf zijn enkel heeft verstuikt, verblijft hij Grote Smurfs huis om te herstellen.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Nadat hij zijn toestemmingsbewijs voor het schoolreisje is vergeten, staat Joe een dag op school te wachten zonder vrienden, maar gelukkig is Lily Scott ook op school. Eindelijk kan Joe met haar praten.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings stuiten op een geheime afstandsbediening van het Canadese leger. Deze is in staat levende wezens te pauzeren en weer op te starten.
«
»
16:35 Rox
Het nationaal waterballetteam, de Rode Dolfijnen, heeft een ernstige bedreiging ontvangen. Als ze deelnemen aan het kampioenschap brengen ze hun leven in gevaar. Het team moet ze beschermen.
«
»
17:00 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings ontdekken dat ze het verkeer kunnen versnellen door de maximumsnelheid op het verkeersbord aan te passen. Zo kunnen ze voor een tocht zorgen die ideaal is voor hun vliegerspel.
«
»
17:10 Nachtwacht
Veel inwoners van Schemermeer verkeren in een onverklaarbare slaaptoestand. De Nachtwacht gaat op onderzoek uit en de drie proberen zo snel mogelijk de dader te vinden.
«
»
17:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:50 Kapot gaan
Maksim uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen.
«
»
18:00 Ket & Doc
Samen met een diverse groep tienermeisjes gaat de Oekraïense Emilia voor de allereerste keer op klimkamp in haar nieuwe thuisland. Na een heel bewogen jaar, waarin ze met haar familie naar België vluchtte, belooft dit extra uitdagend te worden.
«
»
18:15 Helden
Vandaag heliumballonnen en bowling.
«
»
18:30 Wannabe's
Olly wordt aangenomen bij Video King, een videobedrijfje dat online wil scoren. Om aan haar volgers te tonen dat ze een dierenvriend is, gaat Shoana vloggen met een echte kat. Die vlog gaat meteen de mist in, en dus mag Olly aan de slag als kat.
«
»
18:45 De Hoppers
Wanneer de jaarlijkse Hopper Survival niet kan doorgaan omdat er stormweer is, besluiten de Hoppers de survival thuis te doen. Ook al blijven ze thuis, toch wil Jackie de survival zo echt mogelijk maken.
«
»
19:00 GameKeepers
Mats en Sari arriveren in Villa Forêt. Daar maken ze kennis met medestudenten Lizzy, Idris, Pepper en Quinten. De mysterieuze Lelia vertelt dat ze uitverkoren zijn als GameKeepers. Hun doel: winnen tegen de duivelse Gamemaster in het spel.
«
»
19:35 De regels van Floor
Margreet mag lid worden van De Paardenclub, waar zo'n beetje de halve klas al lid van is. Floor houdt niet van paarden, maar wil er wel bij horen.
«
»
19:45 De regels van Floor
Jan en Irma hebben besloten op fietsvakantie te gaan. Floor en Kees schamen zich dood. Als de juf vraagt of Floor een fotoverslag wil maken van haar reis door 'Peru' breekt het zweet haar uit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de Romeinse keizer Marcus Aurelius in 180 n.Chr. zijn einde voelt naderen, kiest hij de loyale generaal Maximus als zijn opvolger. Maar Marcus Aurelius' zoon Commodus wil zelf op de keizerlijke troon gaan zitten en laat Maximus arresteren en zijn familie vermoorden. Maximus weet echter te ontsnappen en komt in de handen terecht van slavenhandelaren, die hem doorverkopen aan de gladiatorenmeester Proximo. Maximus krijgt als gladiator snel aanzien en bekendheid en beseft dat dit wellicht de enige kans is om zich te wreken op de keizer.

'Gladiator', film uit 2000 met oa. Joaquin Phoenix, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers