TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 MacGyver
Het team werkt samen met een huismoeder, die 's nachts een dief is. Ze moeten haar helpen om een van haar contacten te stoppen, een crimineel die haar heeft ingehuurd om een bom te stelen.
«
»
03:15 MacGyver
Mac, Riley en Bozer zijn op een survivalweekend, waarna ze een groep criminelen tegenkomen die op zoek zijn naar een verloren kist met geld. Jack en Matty maken een roadtrip om Ethan en zijn gezin in een getuigenbeschermingsprogramma te plaatsen.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 Bar Rescue
Een bar aan een rivier in Florida worstelt om het hoofd boven water te houden vanwege een manager zonder ervaring en een menu dat totaal niet aansluit bij de wensen van de gemeenschap.
«
»
09:00 Bar Rescue
In Florida moet Jon niet alleen een slechtlopende bar redden, maar ook een gebroken huwelijk, nadat de Covid-pandemie zowel hun zaak als hun relatie heeft verwoest.
«
»
09:40 Bar Rescue
Jon gaat naar Sanford, Florida om een uit elkaar vallende retro bar nieuw leven in te blazen. De eigenaar blijkt een excuus te hebben voor alles wat er is misgegaan met zijn bedrijf.
«
»
10:20 Bar Rescue
Jon gaat naar een familiebedrijf dat het moeilijk heeft als gevolg van het gedrag van de eigenaar.
«
»
11:05 Bar Rescue
Jon ontmoet een onhandelbare echtgenoot van een vrouw die op het punt staat haar bar te sluiten.
«
»
11:55 Two and a Half Men
Jake en Evelyn raken bevriend met een onenightstand van Charlie. Hierdoor blijft ze, tot ongenoegen van Charlie, langer rondhangen dan verwacht.
«
»
12:25 Two and a Half Men
Lisa heeft zich verloofd met een serieuze, verantwoordelijke man. Na het horen van dit nieuws is Charlie vastberaden om te bewijzen dat ook hij, door middel van een etentje, een verstandige man kan zijn.
«
»
12:55 Two and a Half Men
Alan ontdekt dat zijn ex Judith zowel een nieuwe look, als een nieuw vriend heeft. In navolging hiervan besluit hij, op aandringen van Charlie en Jacke, eveneens wat te veranderen in zijn leven.
«
»
13:25 Two and a Half Men
Huishoudster Berta brengt haar beeldschone zestienjarige kleindochter Prudence mee. Jake valt als een blok voor de jonge schone, ze blijk echter geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.
«
»
13:55 Two and a Half Men
Charlie weet, na lang aandringen, een afspraakje te versieren met zijn knappe buurvrouw. De enige voorwaarde is dat Charlie ook een date vindt voor haar zus, een bekende actrice - de enige gegadigde is Alan.
«
»
14:25 Two and a Half Men
Charlie ontdekt, tot zijn grote verbazing, dat hij financiële problemen heeft. Nadat Alan zijn boekhouding grondig door, en stelt vast dat er dringend bespaard moet worden.
«
»
14:55 Two and a Half Men
Charlie valt bij het verlaten van de tandartspraktijk, op afraden van Alan, op een vrouw, Frankie, die de wagen van haar psychiater met een honkbalknuppel onder handen neemt.
«
»
15:25 Two and a Half Men
Frankie onthult, eindelijk, haar grote geheim tegenover Charlie en Alan. In de tussentijd ontwikkelt Frankies dochter gevoelens voor Jake.
«
»
15:55 Big Timber
Sarah vraagt twee nieuwe medewerkers om een grote bestelling af te handelen. Op de concessie vallen de werkzaamheden stil door een kapotte slang.
«
»
16:50 Big Timber
Er is weinig voorraad. Keven, Jake en Erik zijn bang om klanten te verliezen en varen naar het noorden om bomen te vinden aan de kust van Barkley Sound.
«
»
17:45 Big Timber
Door een kapotte versnipperaar valt de zagerij stil. Kevin, Jake en Erik moeten al hun trucs gebruiken om een kostbare cederboom, die vastzit in het zand, te bemachtigen.
«
»
18:40 Big Timber
Kevin en twee houthakkers moeten de hitte trotseren om hout op te halen bij de concessie. Sarah vraagt werknemers Brooke en Logan om een kennel te bouwen voor hun honden.
«
»
19:40 Big Timber
Kevin en kompanen zoeken naar meer rood cederhout langs de kust. Maar is hun boot nog wel zeewaardig na al die jaren van hard werk?
«
»
20:35 The Last Boy Scout
Privédetective Joe Hallenbeck, een ex-topagent van de CIA, krijgt de opdracht om een vrouwelijke stripper te beschermen. Hij kan echter niet voorkomen dat de dame voor zijn ogen wordt vermoord.
«
»
22:35 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
Voldemort en zijn dienaren hebben het Ministerie van Toverkunst overgenomen. Harry slaat met zijn vrienden op de vlucht om de Gruzielementen te vernietigen.
«
»
01:15 1408
Schrijver Mike Enslin heeft al een aantal paranormale gebeurtenissen ontkracht in zijn boeken. Voor een nieuw boek bezoekt hij, ondanks bezwaar van hotelmanager Mr. Olin, hotelkamer 1408 in een behekst hotel in New York.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers