TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 The Blacklist
Liz, Red en Dembe worden gedwongen samen te werken om een aanval van Townsend te overleven. Cooper en de taskforce proberen het toenemende gevaar voor iedereen te de-escaleren.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Lost Car Rescue
Matt's team gaat naar het westen, op zoek naar stukken uit de tijd van de goudkoorts in Canada.
«
»
09:50 LA Fire & Rescue
De strandwachten van de LA County Fire Department bundelen hun krachten met het Air Ops-team voor een reddingsactie tijdens de triatlon van Malibu. Watts Station 16 laat zien hoeveel waarde ze hechten aan hun bijdrage aan de gemeenschap.
«
»
10:35 MacGyver
Wanneer een groep studenten vastzit op een schip, geeft MacGyver via videochat overlevingstips. Jack ontvoert Elwood. Bozers gevoelens voor Leanna worden sterker.
«
»
11:15 MacGyver
Nadat er een lijk werd ontdekt in een gebouw dat verwoest werd door een bom gemaakt door MacGyver, wordt hij gearresteerd.
«
»
12:00 MacGyver
Terwijl MacGyver een bom onder zijn huis onschadelijk maakt, denkt hij terug aan zijn eerste ontmoeting met Jack in Afghanistan.
«
»
12:40 Cops
Een keukenbrand verspreidt zich snel in een huis en een man op de bovenste verdieping zit hierdoor vast. Een kalme, gevluchte chauffeur verwart agenten wanneer hij zijn acties wijt aan zenuwen.
«
»
13:05 Cops
Meerdere pogingen om een vluchtend voertuig tot stoppen te manen, hebben uiteindelijk effect. De bestuurder raakt zichtbaar geagiteerd wanneer hulpsheriffs achter zijn geheim dreigen te komen.
«
»
13:25 Cops
Een onschuldige man wordt opgeschrikt wanneer een motorrijder tegen zijn trailer botst. Een koppige verdachte houdt zich van de domme wanneer hulpsheriffs hem met de waarheid confronteren. Agenten zijn teleurgesteld als ze een recidivist tegenkomen.
«
»
13:50 Cops
Een impulsieve tiener kan de omvang van zijn fout niet verkroppen. Een vrouw leert dat ze niet ritjes van vreemden moet accepteren. Huwelijkskwesties lopen uit de hand wanneer een echtgenoot zijn vrouw uit de gevangenis ophaalt.
«
»
14:10 Cops
Een slome verdachte beseft dat hij niet kan ontsnappen aan de politie. Agenten proberen de gebeurtenissen van een uit de hand gelopen burenruzie op een rijtje te zetten. En een wraakzuchtige man probeert zijn ex-vriendin af te persen.
«
»
14:35 Cops
Een chauffeur heeft genoeg gehad van de politie en vlucht, wat leidt tot een achtervolging. Een paranoïde man reageert zijn woede af op de auto's van zijn huisgenoten. Een winkeldief blijft liegen tegen de politie.
«
»
14:55 Cops
Een man besluit zijn vriend te dumpen en ervandoor te gaan. De passagier van een auto op de vlucht zweert dat ze de bestuurder niet kent, maar haar dossier zegt iets anders. De politie vindt een gezochte man, maar niet waar ze verwachten.
«
»
15:25 Cops
Een vrouw wil niet dat de politie haar nachtelijke fietstocht onderbreekt. Een roekeloze automobilist gokt met het leven van meerdere onschuldige mensen. Een dubieuze afspraak eindigt met een over de kop geslagen auto en twee paar handboeien.
«
»
15:45 Cops
De politie doet een beroep op forensisch onderzoek als twee verdachten zeggen dat het vreemde pakje met rookwaar niet van hun is. Een diner wordt verpest nadat een huisgenoot gewelddadig wordt.
«
»
16:05 Cops
Een radeloze man wil zijn vrouw confronteren met al haar beschuldigingen. Agenten zijn verbijsterd als een verdachte een uitgebreide verklaring heeft voor zijn bezittingen. Een chauffeur wordt betrapt op meerdere leugens.
«
»
16:30 Pawn Stars
De Harrisons krijgen een tekening van de Batman-Spiderman crossover uit 1995 aangeboden. Corey en Chum moeten beslissen of het een winstgevende aankoop is. Rick bekijkt een dodelijke hellebaard uit de Onafhankelijkheidsoorlog.
«
»
16:50 Pawn Stars
Rick moet een monumentaal besluit nemen als het programma van de onthullingsceremonie van het Vrijheidsbeeld te koop wordt aangeboden. Ontketent deze koopwaar een revolutie of zal er voor iedereen vrede en gerechtigheid zijn?
«
»
17:10 Pawn Stars
Een gesigneerd album van AC/DC wordt te koop aangeboden. Rick is enthousiast over een Beals Model Remington revolver. Bovendien zoekt hij naar nieuwe wegen om het pandjeshuis bekender te maken, maar dat levert ergernis op bij de anderen.
«
»
17:35 Pawn Stars
Raak in de ban van Pawn Stars als een door de legendarische goochelaar Harry Houdini geschreven en gesigneerd boek in de winkel belandt. Zal Rick zijn foefje kunnen uithalen en een deal sluiten of zal die kans in rook opgaan?
«
»
17:55 Pawn Stars
Walk Like an Egyptian met de Pawn Stars. Als een Romeins decorstuk uit de film Cleopatra in de winkel belandt, is het de vraag of Rick er een prijs voor biedt die een farao waardig is of dat het een oude prul is.
«
»
18:20 Pawn Stars
Corey waagt zich waar niemand zich ooit durfde te begeven en bekijkt de gesigneerde foto van een acteur van de oorspronkelijke Star Trek-cast. Zal hij dit item doorstralen naar de winkel of ligt dat niet voor de hand?
«
»
18:40 Pawn Stars
Er belandt een handgeschreven brief van Founding Father James Monroe in de winkel. Corey en Chumlee interesseren zich voor een authentieke Playboy-stoel, die als promotiemateriaal diende.
«
»
19:00 Pawn Stars
Iemand biedt een eerste druk van 'The Happy Prince' van Oscar Wilde te koop aan. De vraag is of Rick deze literaire klassieker weerstaat of dat hij zwicht voor de verleiding. Een klant biedt Corey een telegram uit 1972 in dat Muhammad Ali weigert.
«
»
19:30 Pawn Stars
Laat de motoren maar ronken bij de Pawn Stars als een Harley-Davidson Sportster bij de winkel arriveert. Kan Corey er een deal uitslepen of zit hij op een dood spoor?
«
»
19:50 Pawn Stars
Iemand biedt kunstposters van Shepard Fairey aan. Deze kunstenaar maakte de beroemde Obama-posters. Corey en Chumlee keuren een Mork-beeldje terwijl Rick en Chum proberen te beslissen of ze vrienden of gewoon collega's zijn.
«
»
20:20 The Godfather, Part II
Michael Corleone werkt aan zijn criminele imperium, maar hij wordt steeds meer paranoïde. In het Little Italy van de jaren 1910 belandt Vito in de wereld van de georganiseerde misdaad.
«
»
23:45 Batman Begins
Na de moord op zijn ouders reist Bruce Wayne de wereld rond om tegen onrecht te strijden. Hij keert terug naar zijn geboortestad Gotham als zijn alter ego Batman, een gemaskerde held die zijn intelligentie gebruikt om duistere krachten te bestrijden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers