TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Star Trek: Picard
Tallinn waagt zich in Picards onderbewustzijn om hem uit een coma te helpen ontwaken en zijn duisterste geheimen en diepste angsten onder ogen te zien. Seven en Raffi gaan op zoek naar Jurati. Rios worstelt om de waarheid te verbergen.
«
»
08:00 Star Trek: Picard
Nu de tijd opraakt voor de lancering van de Europa-missie, moeten Picard en Guinan zichzelf bevrijden uit de hechtenis van de FBI. Seven en Raffi komen oog in oog te staan met Jurati en de gruwel van wat ze is geworden.
«
»
08:50 Star Trek: Picard
Picard en zijn bemanning vechten voor hun leven als ze worden aangevallen door een nieuwe incarnatie van een oude vijand. Om te overleven moet Picard de geesten uit zijn verleden onder ogen zien. Seven en Raffi hebben een confrontatie met Jurati.
«
»
09:35 Star Trek: Picard
Met nog maar een paar uur tot de Europa Launch, racen Picard en de bemanning tegen de klok.
«
»
10:25 Highway Thru Hell
Cam ontsnapt ternauwernood aan een dodelijke crash wanneer zijn vijftig ton zware sloopauto van achteren wordt geraakt. Jamie en Greg klimmen het binnenland in om een knikkende rotstruck te redden die zich vastklampt aan een berghelling.
«
»
11:20 Highway Thru Hell
Jamie probeert voormalig hoofdbestuurder Colin McLean terug te lokken door zijn droomtruck te bestellen. Team Reliable pakt een kapotte semi aan met een grote lading frietjes. Een klapband lanceert een kiepwagen in de sloot.
«
»
12:15 Highway Thru Hell
Net op tijd voor een van Jamie's meest uitdagende bergingen, duikt een bekend gezicht op bij de werf en wordt aangeworven om een geladen autoschip te helpen redden. Al en Gord reizen naar het noorden voor een epische klus bij een goudmijnstadje.
«
»
13:10 Highway Thru Hell
Gord heeft te maken met zware sneeuwval. De Reliable-bemanning gaat offroad en stuit op problemen.
«
»
14:05 Highway Thru Hell
Al helpt een overmoedige chauffeur een handje. Team Reliable krijgt een nieuw lid.
«
»
15:00 Storage Wars
Dan en Laura Dotson sluiten zich aan bij Barry en Kenny om de herkomst van 'Pay the Lady' te bespreken. Brandi Passante spreekt zich uit over wat het betekent om als een van de weinige vrouwen deel uit te maken van de wereld van de opslag veilingen.
«
»
15:30 Storage Wars
Lisa besluit in Placentia op de feiten af te gaan, waardoor de internationale betrekkingen onbedoeld worden bemoeilijkt. Ivy en zijn zoon toveren een kastje tevoorschijn met een mysterieuze sportuitrusting.
«
»
16:00 Storage Wars
Brandi is in Perris en doet er alles aan om positief te blijven. Darrell stuit in een opslageenheid op een aantal vintage bakken. Ondertussen werkt Gunter Rene op de zenuwen als hij aandringt op een opslageenheid die vol zit met afval.
«
»
16:35 Storage Wars
San Bernardino brengt de krijger in Ivy naar boven, die het opneemt tegen een beginnende koper. Kenny heeft na zijn bezoek aan een opslageenheid een massage nodig. Lisa gaat naar een kleinere opslageenheid, maar haalt daar de beste vondst binnen.
«
»
17:05 Storage Wars
Brandi laat Danielle het voortouw nemen bij een aankoop in Santa Ana. Rene besluit een gokje te wagen en koopt een bijzondere vondst. Ivy ontdekt dat zijn aanwinst alles kan veranderen.
«
»
17:35 Storage Wars
Brandi gaat naar Riverside voor afleiding te zorgen en dat lukt. Rene neemt te veel hooi op zijn vork, maar komt toch met een flinke buit thuis. Barry en Kenny gaan uit hun dak als ze door hun garagebox snuffelen.
«
»
18:10 Storage Wars
Het zijn niet de andere kopers, maar een klein dier dat Lisa overrompelt. Toch lukt het haar om een ander soort prijs binnen te halen. Ivy en Isaiah banen zich een weg door een garagebox die ze na afloop naar de fles doet grijpen.
«
»
18:40 Storage Wars
Kenny probeert de concurrentie in Canyon Country om te kopen en doet daarmee meteen veel ervaring op. Ivy en Isaiah halen het meeste uit hun aankoop, terwijl Brandi het opneemt tegen de duistere machten.
«
»
19:15 Storage Wars
Deze keer neemt Rene het in Montebello op tegen Darrell. Hij koopt zijn garagebox over om te zien of hij hem kan overtreffen. Ondertussen sluipen Lisa en haar hond een box binnen dat haar goedkeuring wel kan wegdragen.
«
»
19:55 Storage Wars
Ivy Calvin praat samen met Barry en Kenny over duiven, schildpadden en de geheimen van het vak van een opslag inkoper. De cast haalt herinneringen op over de gekste dingen die ze Laura hebben horen zeggen.
«
»
20:25 Stillwater
Bill Baker uit Oklahoma reist af naar Marseille, waar zijn dochter gearresteerd werd voor een moord die ze ontkent te hebben gepleegd. Bill probeert zijn dochter vrij te krijgen, ondanks het feit dat hij de taal en cultuur niet kent.
«
»
22:50 Ocean's Thirteen
Danny Ocean en zijn crew komen samen om de plannen van een casino-eigenaar te dwarsbomen. Deze heeft namelijk vroeger een van Danny's vrienden verraden.
«
»
01:15 Police Academy
Een stel goedbedoelende maar weinig competente buitenbeentjes voegen zich bij een politieacademie. Ze halen allerlei streken uit, maar de instructeurs laten zich niet zo gemakkelijk vatten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers