TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Animal Kingdom
Deran geeft gehoor aan Smurfs testament en raakt gefrustreerd omdat J de baas is. Ondertussen is Popes geestelijke gesteldheid fragiel en moet Craig leren om een alleenstaande vader te zijn als Renn weer gaat werken.
«
»
03:30 Undercover Boss
Stacy Anderson is de zogeheten 'brand president' van Anytime Fitness. Zij gaat undercover om te zien dat alles er correct aan toe gaat in haar sportscholen, en om te controleren dat deze allemaal in goede staat verkeren.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Lost Car Rescue
Matt en zijn team gaan naar het oosten en komen terecht in een boerenstreek in Saskatchewan.
«
»
08:00 Doomsday Caught On Camera
Vier dappere brandweerlieden vechten om te overleven terwijl een woedende bosbrand hun vrachtwagen verwoest. Een monsterlijke modderstroom decimeert een hele buurt. Reizigers zoeken dekking wanneer een tornado door een luchthaventerminal raast.
«
»
08:40 MacGyver
De helikopter waarmee Mac en Jack terugvliegen, crasht in een afgelegen gebied van Kazachstan. Hun gevangene ontsnapt en neemt het pistool van Jack mee.
«
»
09:25 MacGyver
Met behulp van een vishaak en draad proberen Mac en Jack een corrupte FBI-agent op te sporen. Ondertussen is de rest van het team bang voor hun eerste beoordeling.
«
»
10:05 MacGyver
Wanneer Matty's petekind vermoord wordt, ontdekt het team overeenkomsten met de werkwijze van de Zodiac Killer.
«
»
10:50 Border Security: Canada's Front Line
Een reparateur moet zijn papierwerk opruimen. Een ritje in een geleende vrachtwagen lijkt verdacht. Een bestuurder onder invloed riskeert de gezinsvakantie te verpesten.
«
»
11:20 Border Security: Canada's Front Line
Een reiziger mist twee tassen. Een gunst kan een Amerikaan in problemen brengen, terwijl het postcentrum een verdovend plan ontdekt. Een student leert een les en de bagage van een producent is wellicht een showstopper.
«
»
11:45 Border Security: Canada's Front Line
Een Amerikaan loopt te hard van stapel als hij een dagreisje maakt. Het vreemde gedrag van een Amerikaanse reiziger trekt de aandacht en een frequente bezoeker uit Italië wordt apart genomen.
«
»
12:15 Border Security: Canada's Front Line
Twee longboarders komen niet over de grens. Het neppe verhaal van een reiziger wordt ontmaskerd. Een zeeman heeft meer dan alleen centen op zak en de levensstijl van een rocker roept een aantal cruciale vragen op.
«
»
12:45 Border Security: Canada's Front Line
Een ex-crimineel ontdekt dat een eerlijke benadering de beste manier is om vooruit te komen. Daarnaast ontdekken agenten waarom een reiziger een lange reis naar het buitenland heeft gemaakt en doet een stel uit Alaska geen concessies aan hun wapens.
«
»
13:15 Border Security: Canada's Front Line
Gezoem over een sms wekt argwaan bij het grenspersoneel over de ware bedoelingen van een passagier. Daarnaast legt een Europese passagier een schokkende bekentenis af.
«
»
13:45 Border Security: Canada's Front Line
Een reiziger heeft meerdere koffers vol verrassingen bij zich, een Canadees stel keert terug naar huis met een beest aan boord en twee Amerikanen proberen een boot naar Alaska te slepen.
«
»
14:15 Border Security: Canada's Front Line
Bij de haven van Vancouver wordt een groep reizende zeelieden ondervraagd en speurhonden worden ingezet om agenten in Toronto te helpen. Ook worden twee mannen die zich voordoen als broers, ervan verdacht geen echte redenen te hebben om te reizen.
«
»
14:45 Border Security: Canada's Front Line
Agenten ondervragen een angstige chef-kok wiens algemene onzekerheid de agenten aanzet tot verder onderzoek. Daarnaast zorgt een verdacht pakket een aantal niet-aangegeven dieren ook voor problemen.
«
»
15:15 Border Security: Canada's Front Line
Een chef-kok heeft weinig geld en geen retourticket. In een zending van wapens worden de verkeerde serienummers gevonden. De last-minute boeking van een reisagent doet alarmbellen rinkelen en een booteigenaar meldt zich niet bij de grensdienst.
«
»
15:45 Pawn Stars
Chum probeert zijn beste beentje voor te zetten als er een Nike Lebron sneaker op de toonbank komt. Rick houdt een verkoper in de gaten die binnenkomt met een gesigneerde 'Pulp Fiction' poster. Jim Henson sculpturen.
«
»
16:35 Pawn Stars
Rick sluit een onwaarschijnlijk goede deal voor een schilderij dat gemaakt zou zijn door kunstenaar Rene Magritte. Om het te laten authenticeren moeten hij en Chum naar België. Corey probeert een Tom Brady Pro Bowl shirt en Seiko horloge te scoren.
«
»
17:30 Pawn Stars
Een Ronco pocket fisherman is gespot in de winkel, Rick probeert de hengel binnen te halen. Er wordt een Babe Ruth handschoen gevonden.
«
»
18:00 Pawn Stars
Een eerste editie van Mark Twains A Yankee in King Arthur's Court komt de winkel binnen, een tekening uit de animatie klassieker Peter Pan duikt op en Rick spreekt een schoolklas toe.
«
»
18:25 Pawn Stars
Kunstwerken van een beroemde graffitikunstenaar komen de winkel binnen, Chumlee gaat onderhandelen over een gebruiksvoorwerp uit de Burgeroorlog en Rick gaat met zijn dochter auto's kopen.
«
»
18:55 Pawn Stars
Rick onderhandelt over een sigarendoosje dat aan JFK toebehoorde, de echtheid van een foto uit het Burgeroorlog-tijdperk wordt in twijfel getrokken en Rick verrast het personeel met een reisje.
«
»
19:25 Pawn Stars
Een schilderij uit Salvador Dali's Goddelijke Komedie serie vindt zijn weg naar de winkel, Rick gaat voor een briefje gesigneerd door Edmund Hillary en de jongens debatteren over het geven van cadeaus.
«
»
19:50 Pawn Stars
Rick en Corey bekijken een Dukes of Hazzard speelgoedcollectie en een zakhorloge met Henry Ford II's handtekening. Chumlee doet aan stand-up comedy.
«
»
20:20 Creed II
Bokser Adonis Creed schopt het tot kampioen zwaargewicht. Zijn volgende uitdaging is de wedstrijd tegen de zoon van de man die zijn vader in de ring doodde. De uitkomst van dit gevecht zal grote gevolgen hebben voor beide boksers.
«
»
22:40 Copshop
De sluwe oplichter Teddy is op de vlucht voor de huurmoordenaar Viddick. Hij besluit te schuilen in een politiebureau, maar Viddick komt hem achterna. Op het bureau is de beginnende agente Valerie Young zich van geen kwaad bewust is.
«
»
00:45 Daredevil
De blinde Matt Murdock groeit op tot een gerespecteerd advocaat. Daarnaast heeft hij ook een geheime identiteit als Daredevil en gebruikt hij zijn superkrachten om de strijd tegen de misdaad aan te gaan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers