TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 MacGyver
De Chinezen ontdekken dat er een cyberwapen is gestolen van de NSA. De regering denkt dat de hacker van het team verantwoordelijk is. MacGyver, Wilt en Jack proberen te bewijzen dat dat niet waar is en gaan op zoek naar Riley.
«
»
08:10 Star Trek: Picard
Starfleet moet opnieuw een beroep doen op Jean-Luc Picard nadat leden van zijn voormalige bemanning, Cristóbal Rios, Seven of Nine, Raffi Musiker en Dr. Agnes Jurati, een anomalie in de ruimte hebben ontdekt die de melkweg bedreigt.
«
»
09:00 Star Trek: Picard
Picard wordt getransporteerd naar het jaar 2400 waar zijn oude aartsvijand, Q, een laatste proces heeft georkestreerd. Picard zoekt zijn vertrouwde bemanning terwijl hij probeert de oorzaak van deze dystopische toekomst te vinden.
«
»
09:55 Star Trek: Picard
Picard en de bemanning reizen terug naar Los Angeles in 2024 op zoek naar de "Watcher", die hen kan helpen het punt te identificeren waarop de tijd uiteenliep. Seven, Raffi en Rios gaan 400 jaar terug in een onbekende wereld.
«
»
10:40 Lost Car Rescue
Matts team zet alles op alles om zeldzame Volkswagens uit de jaren vijftig te vinden. Zelfs al moeten ze daarvoor een ravijn afdalen of zichzelf over boomtoppen hijsen.
«
»
11:20 Highway Thru Hell
Bij een tankerongeluk in Fraser Canyon bevindt Greg Mulligan zich te midden van een episch herstel. Terwijl hij met tienduizenden liters diesel en een massa verwrongen metaal opgescheept zit, is Greg weer gerustgesteld wanneer de rotator arriveert.
«
»
12:10 Highway Thru Hell
Gord Boyd haast zich om een oplegger van de Coquihalla Highway te verwijderen, om zo de snelweg weer in beweging te krijgen. Daarnaast heeft een verdwaalde vrachtwagenchauffeur hulp nodig bij het achteruitrijden op een donkere weg.
«
»
13:00 Highway Thru Hell
Een herstel op The Coq verandert in een noodsituatie langs de weg. Jamie en de nieuwe machinist Greg Mulligan lopen tegen een onverwachte situatie aan als een tractor tegen een sneeuwbank is gestort.
«
»
13:55 Highway Thru Hell
In de Fraser Valley zorgen sterke winden ervoor dat een aanhangwagen omvalt. James Luke en Mitch Karr moeten krachtige windstoten overwinnen om een vrachtwagen vol boomstammen op te halen.
«
»
14:45 Highway Thru Hell
Twee transporttrucks botsen en de trailers verliezen beide hun lading op de hoofdweg net buiten Golden BC. Jamie Davis arriveert met zijn klassieke kraanwagen 'The General' op de plek van het ongeval.
«
»
15:35 Storage Wars
In Hesperia leiden de transportproblemen van Mary tot een samenwerking met Kenny. Darrell laat de volgende generatie Gambler zien hoe je het moet doen. De middeleeuwse stijl van de Vegas Ladies laat hen hun eigen ticket schrijven.
«
»
16:05 Storage Wars
Murietta is ver weg en Dave rekent erop dat zijn concurrentie niet bereid is om een grote container te kopen die ze moeten verplaatsen. Justin gaat een samenwerking aan en haalt een fatsoenlijke container binnen. Ivy en Ivy Jr hebben een goede dag.
«
»
16:30 Storage Wars
De koning van Montebello kan niet wachten om te zien wat hij deze keer kan oprollen. Rene vindt een geweldig kluisje, maar er is concurrentie. Kenny doet zijn best om zijn winst op te vijzelen. Brandi ziet weinig potentieel.
«
»
17:00 Storage Wars
Veilingen bij opslagplaatsen zijn de nieuwste en grootste onaangeroerde bron voor verborgen schatten. Opportunistische bezoekers bieden op niet-opgeëiste eigendommen in de hoop iets van veel waarde te vinden.
«
»
17:30 Storage Wars
In Montebello ontdekken Brandi en haar vriend een geweldige tijd met de speciale machine. Darrell besluit het beste te halen uit het weinige dat hij heeft. Kenny vult zijn spaarvarken.
«
»
18:00 Storage Wars
Dan en Laura hopen op betere kopers. Rene probeert te profiteren van de verkopen en maakt een deal. Jarrod trakteert zichzelf op een spa-dag. Darrell denkt na over wat het betekent om kluizen vol antiek te kopen.
«
»
18:30 Storage Wars
Brandi en Jarrod zijn onlangs gescheiden en krijgen het op een veiling met elkaar aan de stok. Spanningen lopen op en Laura bemoeit zich met Brandi. Jarrod gaat terug naar zijn kindertijd.
«
»
19:00 Storage Wars
Ivy verwart 'profit' met 'prophet', maar slaagt er toch in om zijn weg naar succes te vinden. Kenny probeert de geschiedenis van San Bernardino te eren en boekt onderweg een overwinning.
«
»
19:25 Storage Wars
Kenny behandelt een bezoekje aan Perris, CA als een Europese vakantie, en pikt onderweg wat meisjes op. Jarrods waardeloze kluisje biedt hem geen enkele bescherming. Rene's gereedschap blijkt ouder dan hij verwacht.
«
»
19:55 Storage Wars
Ivy brengt zijn zoon naar Moreno Valley, waar altijd goede dingen gebeuren. Hij vertrekt met bijzondere jojo's. Rene en Casey ontdekken dat hun schoenen vooral 'air' en niet zo zeer 'Jordan' zijn.
«
»
20:25 Sin City
Marv zweert wraak op de moordenaar van zijn geliefde. Dwight probeert de moord op een agent uit te wissen. Rechercheur Hartigan wil afrekenen met een zieke geest. Hun motto is: oog om oog, tand om tand.
«
»
22:40 Ocean's Eleven
Dief Danny Ocean stelt een team samen om drie casino's in Las Vegas te beroven. De eigenaar heeft namelijk een relatie met Danny's ex-vrouw.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers