TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 MacGyver
MacGyver en zijn team gaan naar Frankfurt om een gesaboteerde trein te repareren. Ze moeten ook een assistent beschermen die kan getuigen tegen haar baas, die wapens aan vijanden van Amerika verkocht.
«
»
07:55 Star Trek: Picard
Op weg naar Freecloud vraagt Picard om een stop bij een Romulan-vluchtelingenplaneet, waar hij herenigd wordt met Elnor, de Romulan met wie hij veertien jaar geleden bevriend raakte.
«
»
08:35 Star Trek: Picard
De bemanning van La Sirena begint aan een onvoorspelbare expeditie op Freecloud om Bruce Maddox te vinden. Als Maddox zich in een hachelijke situatie bevindt, biedt een bekend gezicht haar hulp aan.
«
»
09:20 Star Trek: Picard
Picard en de bemanning volgen Soji naar de Borg-kubus in de Romulan-ruimte, waar Picard akelige herinneringen naar boven haalt. Ondertussen vindt Narek eindelijk een manier om informatie van Soji te krijgen.
«
»
10:10 Lost Car Rescue
In hun zoektocht naar een schier onvindbare auto nemen Matt en zijn team veel risico. Deze keer hebben ze misschien wat veel hooi op hun vork genomen waardoor hun hele reis in gevaar komt.
«
»
10:55 Highway Thru Hell
Jamie en zijn sleepbroers bespreken enkele van hun moeilijkste avonturen op de weg. Al, Ken, Jason en Mitch wisselen verhalen uit en geven advies over enkele van hun meest spectaculaire off-road-herstellingen.
«
»
11:50 Highway Thru Hell
Brandon en Cam redden samen een vrachtwagen die verstrikt is geraakt in een rotswand op Highway-3. Al graaft een bedolven semi op in een beruchte bocht op The Coq. Een tractorbrand brengt James in de problemen.
«
»
12:45 Highway Thru Hell
Cam en Jamie moeten zo snel mogelijk een brandende vrachtwagen van de snelweg verwijderen in de buurt van Hope. Een omgevallen houtvrachtwagen bij Merritt zorgt voor een gevecht tussen Mitch en James.
«
»
13:45 Highway Thru Hell
Een verloren lading hout verwikkelt Jamie en Colin in een strijd aan de oevers van de Skagit-rivier in British Columbia. Al probeert een zinkende graafmachine te redden. En in de buurt van Merritt worstelen James en Rooster met een verwrongen wrak.
«
»
14:40 Highway Thru Hell
Na een bijna fatale hartaanval te hebben overleefd, leidt Ken het team tijdens haar meest beangstigende herstel sinds jaren. Een beschadigde kiepwagen die zestig meter onder een bergweg vastzit in een boom, brengt Ken op de rand van een ramp.
«
»
15:35 Storage Wars
Justin stopt zijn geld in een intrigerende kluis. Dave drijft Mary naar haar breekpunt. Kenny maakt winst.
«
»
16:05 Storage Wars
In Huntington Beach, Californië vergroot Darrell's informatie zijn investering aanzienlijk. Kenny maakt gebruik van de missers van anderen door een kluis in beslag te nemen.
«
»
16:30 Storage Wars
Darrell kan misschien zijn titel kwijtraken. Brandi en Jarrod keren terug naar de veiling. Casey zit vast met een Duitser.
«
»
17:00 Storage Wars
Ivy gaat op zoek naar een fiets. Dave weet een `therapeutische' klus te bemachtigen. Mary heeft hulp nodig bij het managen van een kleine parkeerplaats in Van Nuys, Californië.
«
»
17:30 Storage Wars
Ivy ontdekt het plezier in kleine dingen. Shana en Edwina vinden knappe accessoires. Brandi en Jarrod halen een oude vriend erbij.
«
»
18:00 Storage Wars
Kenny en zijn neef doorzoeken een opslagruimte. Mary probeert haar slag te slaan. Brandi en Jarrod kiezen een opslagruimte die zowel goede als slechte elementen heeft.
«
»
18:30 Storage Wars
Het is een echt gezinsgebeuren in Moreno Valley als Emily haar cowboy-echtgenoot meeneemt. Ivy is ontstemd over Mary's verbroedering met de veilingmeester. Ondertussen zoekt Kenny naar alles wat die opslaggeur kan wegspoelen.
«
»
18:55 Storage Wars
De Vegas Ladies arriveren in het bourgeois Brea en vinden de plaats fascinerend. Mary wil met haar opslagstress omgaan door wat yoga in haar leven toe te passen. Ivy en Dave staan tegenover elkaar bij twee grote nevenunits.
«
»
19:25 Storage Wars
Deze keer laat Ivy in Ivoriair Ivy jr het werk doen. Kenny voelt zich uitgeput en mist scherpte. Mary, Shana en Edwina kunnen gewoon niets vasthouden, dus besluiten ze dat te accepteren en te doen waar ze goed in zijn.
«
»
19:55 Storage Wars
Het is voor Darrell een gedenkwaardige gelegenheid in Van Nuys en hij heeft er een hele goede tijd. Ivy begint zijn vrije dag met een onwelkome knal. Brandi en Jarrod blijven zich afvragen of hun opslag zonneschijn of donderwolken zal brengen.
«
»
20:25 Scream
Sidney Prescott wordt het doelwit van een moordenaar die een van haar klasgenoten heeft vermoord. Journaliste Gale Weathers iser haast zeker van dat het om dezelfde persoon gaat als de man die Sidneys moeder een jaar eerder heeft vermoord.
«
»
22:20 Sherlock Holmes
Sherlock Holmes bestrijdt, samen met zijn assistent Dr. John Watson, de door zwarte magie bezielde criminaliteit in Londen. Niets is wat het lijkt tijdens een toestand die het gehele Verenigd Koninkrijk in gevaar brengt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers