TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Kitchen Commando
Rush komt een restaurant binnen met plakkerige vloeren, een keuken vol vliegen en smaakloos eten.
«
»
03:00 Two and a Half Men
Jake ontdek, tot zijn grote verbazing, t dat zijn vader date met de moeder van Eldridge en besluit hierdoor zijn spellen te pakken en naar Judith en Herb te vertrekken.
«
»
03:25 Two and a Half Men
Charlie verzet hemel en aarde om Alan ervan te overtuigen om op het aanbod van Lyndsey, om bij haar in te trekken, in te gaan.
«
»
03:45 Two and a Half Men
Alan zet een grote stap in zijn relatie met Lyndsey door bij haar in te trekken. Ondertussen heeft hij, in het geheim, een ontmoeting met Melissa in het huis van Charlie.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:57 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 NCIS: Los Angeles
Sam en Callen gaan undercover als eigenaren van een foodtruck de grens van Mexico over om de bron van een vergiftiging door anthrax te achterhalen.
«
»
08:25 World's Most Dangerous Prisoners
Freddy Geas was een huurmoordenaar voor de Italiaans-Amerikaanse maffia. Uiteindelijk werd de misdadiger wel gepakt. Hij wordt ervan beschuldigd dat hij de beruchte maffiabaas Whitey Bulger dood heeft geslagen, terwijl hij achter de tralies zat.
«
»
09:10 The Blacklist
Raymond 'Red' Reddington, 's werelds meest gezochte crimineel, leidt de FBI naar de vreemdste en gevaarlijkste criminelen.
«
»
09:50 The Blacklist
De taskforce stuit op een aantal frauduleuze bedrijven die over de hele wereld smokkelwaar verschepen. Het onderzoek van congreslid Hudson escaleert als hij op zoek gaat naar hulp binnen de FBI.
«
»
10:35 The Blacklist
Red regelt een ontmoeting tussen twee rivaliserende families, maar die loopt dodelijk af. Als een ongrijpbare crimineel wordt gelinkt aan het incident, begint voor het team een race tegen de klok om Red en zijn partners te redden.
«
»
11:15 Heavy Rescue: 401
Sonny staat onder tijdsdruk om een gespinde vrachtwagen te bergen. Nadat een transport van de snelweg is geraakt wordt Eric geconfronteerd met de harde waarheid over zijn carriŤre. Andrew werkt aan een vrachtwagen die vastgevroren zit in een greppel.
«
»
12:10 Heavy Rescue: 401
Een bemanning moet een lading industriŽle glaspanelen uit een vastgelopen aanhanger verwijderen. Gary geeft een beginnend operator de kans om de kneepjes van het vak te leren bij een moeilijke berging.
«
»
13:05 Backroad Truckers
Big Donny wordt geconfronteerd met de plotselinge opkomst van een strijdlustige concurrent en neemt een nieuwe medewerker aan, maar dat botst met zijn meest ervaren chauffeur.
«
»
14:05 Backroad Truckers
Craig laat het team in de steek wanneer hij te laat is voor een bergingsklus, wat Big Donny's geduld op de proef stelt. Ondertussen gaat Dave op zoek naar een gestolen vrachtwagen en de dief.
«
»
15:00 Backroad Truckers
Dave daalt af in een mijn om samen met Alyssa een zeldzaam stuk apparatuur te bergen. Angela worstelt met wat een gemakkelijke klus zou moeten zijn, en Dale gaat op een epische zoektocht naar stookolie voor Donny's winkel.
«
»
15:55 Bar Rescue
In Dunwoody, Georgia, probeert Jon Taffer een voormalige horeca-professional te helpen om zijn passie voor de branche terug te vinden en zijn noodlijdende zaak te redden van de ondergang.
«
»
16:45 Bar Rescue
Jon Taffer reist naar Texas om een echtpaar te helpen hun failliete bar van de ondergang te redden. Ondertussen probeert hij hen te leren hoe ze betere zakenpartners kunnen worden.
«
»
17:40 Bar Rescue
Jon is naar hartje Texas afgereisd om een uitbaatster te leren hoe ze een betere baas kan zijn voor haar team. Ondertussen moet haar persoonlijke assistent leren hoe ze de bar moet aansturen.
«
»
18:35 Bar Rescue
Drie zussen worden onverwachts eigenaar van een bar wanneer hun vader en stiefmoeder komen te overlijden. Vanwege hun gebrek aan ervaring worstelen ze om de zaak draaiende te houden.
«
»
19:30 Bar Rescue
De eigenaar van deze bar was als kind ziek, en hij heeft daarbovenop ook zijn vader verloren. Jon probeert hem te helpen door hem te leren hoe hij een bar moet runnen en een bedrijf moet leiden.
«
»
20:25 The Village
Vreemde wezens houden zich schuil in de bossen rondom een negentiende eeuwse gemeenschap. Een van de dorpelingen gaat op onderzoek uit en dreigt daarmee de toekomst van het dorp voorgoed te veranderen.
«
»
22:25 The Glimmer Man
Politieagenten Jack Cole en Jim Campbell hebben bijna niets gemeen. Als ze worden gedwongen om een seriemoordenaar te vangen, moeten de twee hun verschillen opzijzetten. Terwijl het aantal slachtoffers blijft stijgen, ontdekt Cole een complot.
«
»
00:15 Cosmic Sin
In het jaar 2524, vier eeuwen nadat de mensheid andere planeten begon te koloniseren, wordt generaal James Ford teruggeroepen in dienst nadat soldaten zijn aangevallen door vijandige buitenaardse wezens. De dreiging tegen de mensheid escaleert.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers