TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Undercover Boss
Paul Damico, oud-voorzitter en directeur van Round Table Pizza, gaat undercover om nieuwe manieren te ontdekken om de West Coast pizza franchise uit te bereiden naar het oosten. Ook wil het bedrijf zich op een jonger publiek richten.
«
»
02:00 Young Sheldon
Sheldon krijgt een illegale versie van een computerspel aangeboden.
«
»
02:15 Young Sheldon
Sheldon worstelt met Paige's beslissing om zich in te schrijven aan de East Texas Tech University, en er ontstaat ruzie. Ondertussen is Mary op zoek naar verandering, dus vraagt ze June om advies.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:57 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 NCIS: Los Angeles
Een undercover agent wordt ontmaskerd en gedood. Het team gaat op zoek naar de mol voordat ook andere agenten in gevaar komen. Granger maakt zich zorgen om Kensi, die is verdwenen in Afghanistan.
«
»
08:25 Undercover Boss
De directeur van Rita's Italian Ice & Frozen Custard gaat undercover om te kijken hoe haar nieuwe innovaties in de praktijk werken en om te helpen de franchise winstgevender te maken.
«
»
09:10 Lock Up
Een veroordeelde dief gaat door met stelen in de gevangenis. Een voormalige politieagent die methverslaafd is geworden, deelt een cel met haar dealer. Een man wordt gearresteerd omdat hij de sheriff zou hebben bedreigd.
«
»
09:55 Blue Bloods
Jamie ontdekt dat Eddie's goede vriendin Tracey het restaurant dat ze bezit mogelijk als dekmantel gebruikt voor handel in drugs. Erin wordt ervan beschuldigd de zelfmoord van een voormalige collega te hebben veroorzaakt.
«
»
10:35 Blue Bloods
Frank botst met het team wanneer een van de leden het middelpunt wordt van een intern onderzoek. Jamie en Danny werken samen om een reeks carjackings te onderzoeken waarbij een van Danny's criminele informanten betrokken is.
«
»
11:20 Blue Bloods
Danny en Baez onderzoeken een grote diefstal die verband houdt met ruziënde misdaadfamilies. Frank komt in conflict met burgemeester Chase wanneer een toestroom van immigranten in de stad arriveert.
«
»
12:00 Heavy Rescue: 401
Herb's Towing probeert een wilde zet, een wrak op z'n kop zetten, met hulp uit onverwachte hoek. Er staat al een file van vijftig kilometer en een benzinelek maakt een stressvolle reddingsactie nog moeilijker voor Steve en zijn team.
«
»
12:50 Heavy Rescue: 401
Het Ross-team moet een wrak rechtop zetten dat vol ligt met losse automotoren, die op een gevaarlijke manier moeten worden verwijderd. Door een noodstop schaart de cabine van een vrachtwagen, waardoor de hele weg wordt afgesloten.
«
»
13:40 Heavy Rescue: 401
Als de oostkant van de snelweg wordt getroffen door een sneeuwstorm, is het team van Herb's de hele nacht bezig met reddingswerkzaamheden. Na een kettingbotsing levert een reddingswerker de zwaarste strijd van zijn carrière.
«
»
14:25 Heavy Rescue: 401
Een ongeval veroorzaakt een verkeersinfarct in Toronto. Sonny moet de mentor uithangen als een zware klus verkeerd gaat. Onne en het team proberen een aanhangwagen te bergen die uit elkaar dreigt te vallen.
«
»
15:20 Heavy Rescue: 401
Gary en zijn team worstelen met een tankwagen waar vonken vanaf komen, waar brandstof uit loopt en die dreigt hun wagens omver te trekken. Het team van Steve doet precisiewerk om een hoge tractor van de snelweg te krijgen.
«
»
16:10 Bar Rescue
Een losbandige moeder uit San Antonio loopt alle feestjes af terwijl haar kroeg failliet gaat.
«
»
17:00 Bar Rescue
Een kroegbaas staat op het punt in huilen uit te barsten en zijn kroeg te moeten sluiten.
«
»
17:55 Bar Rescue
Twee broers zijn het niet eens over hoe hun bedrijf gerund wordt. Jon helpt hen.
«
»
18:45 Bar Rescue
Ashley en Robert Gaddy's toekomst is onzeker nu hun bar niet goed meer draait. Dat is echter niet verbazend: het personeel twerkt, drinkt alcohol en maakt ruzie met elkaar.
«
»
19:35 Bar Rescue
John Taffer krijgt te maken met een van zijn grootste uitdagingen tot nu toe: hotelschoolstudenten in één week klaarstomen voor de echte wereld.
«
»
20:25 Safe
Ex-kooivechter Luke Wright moet Mei, een 12-jarig meisje met een onvoorstelbaar goed geheugen, beschermen tegen corrupte agenten en leden van de maffia die achter haar aan zitten vanwege een code die in haar brein zit opgeslagen.
«
»
22:05 Out for Justice
Politieagent Gino Felino gaat de strijd aan met de maffia uit New York om de moord op zijn partner en beste vriend, Richie Madano, te wreken. Deze vete maakt van de straten van Brooklyn een waar oorlogsgebied.
«
»
23:45 The 15:17 to Paris
Drie Amerikaanse vrienden wisten in augustus 2015 een terroristische aanslag te verijdelen op de Thalys-trein en werden als helden gevierd omdat ze een waar bloedbad aan boord hadden vermeden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers