TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 RFDS
Terwijl de inzamelingsactie van het RFDS van start gaat, draait Peter een nachtdienst in een afgelegen kliniek. Daar verandert het geval van een jongen met een hersenschudding in een mogelijk fatale situatie.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:25 CSI: Crime Scene Investigation
Een verdrietige vrouw, wiens echtgenoot en kinderen enige jaren geleden verdwenen zijn, wordt een nieuwe verdachte in het onderzoek. De vriendschap die Brass onderhoudt met de vrouw, kan de oplossing in de weg zitten.
«
»
07:05 CSI: Crime Scene Investigation
Een journalist wordt vermoord als hij een ernstige beschuldiging aan het adres van Langston wil uiten. Een aantal vreemde gebeurtenissen maakt het team achterdochtig naar hun collega.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 CSI: Crime Scene Investigation
Een moordenaar die Langston achter de tralies heeft gezet, weet wie Dr. Jekyll, de seriemoordenaar, is. De levens van het team komen in gevaar en meer dan één lid lijkt de ontmaskering niet mee te gaan maken.
«
»
09:25 C.S.I. New York
Op het 10-jarig jubileum van 9/11 herinneren Mac en het team zich specifieke momenten van de dag die voor altijd in hun geheugen gegrift staat.
«
»
10:20 C.S.I. New York
Een tiener die een sexy punk-rocker probeert te imponeren, wordt dood teruggevonden. Het team denkt dat zijn pogingen te imponeren te ver zijn gegaan.
«
»
11:10 NCIS
Gibbs loopt de broer van een verdachte tegen het lijf en neemt onmiddellijk zijn oude alias weer aan en gaat undercover bij een anti-regeringsmilitie.
«
»
12:05 Bones
Het brandende lichaam van een ambitieuze schrijver en regisseur valt op een langsrijdende auto. Bones zoekt advies over de betekenis van passie op de werkvloer.
«
»
13:00 Bones
Angela onthult groot nieuws, en Brennan treedt op als getuige voor Zach. Het team ontdekt dat Kovac is ontsnapt.
«
»
13:55 Bones
Nadat Brennan een tegenslag ondervindt, moet het team de jacht op Kovac zonder haar voortzetten. Het team zal alles wat ze van Brennan hebben geleerd moeten gebruiken.
«
»
14:55 Bones
Overblijfselen worden gevonden aan de bodem van een meer in een begraafplaats. Ze blijken van de voormalige assistent van een politicus te zijn.
«
»
15:50 Bones
Dr. Brennan en Booth achtervolgen een verdachte die wellicht een terrorist is. Is hij echt een terrorist of is hij erin geluisd?
«
»
16:50 Criminal Minds
Het team reist af naar Oklahoma waar de lijken van een man en twee vrouwen zijn gevonden. Omdat bij de drie slachtoffers de ogen vakkundig werden verwijderd, is de lijkschouwer ervan overtuigd dat de moordenaar een medische opleiding heeft gevolgd.
«
»
17:45 Criminal Minds
Het team onderzoekt een reeks moorden in Los Angeles. De slachtoffers hebben allemaal afdrukken van hoektanden in hun nek en zijn daardoor gelinkt aan Dante, een rockster die helemaal opgaat in zijn alterego.
«
»
18:35 Criminal Minds
Het team krijgt te maken met een seriemoordenaar die de werkwijze van Karl Arnold, een crimineel die vier jaar geleden werd gearresteerd, probeert te kopiëren. Karl beweert dat de man hem heeft gecontacteerd.
«
»
19:30 Criminal Minds
Na een bloedbad veroorzaakt door George 'The Boston Reaper' Foyet worden alle leden van het BAU-team door Strauss ondervraagd. Ze wil vooral te weten komen welke rol Hotch heeft gespeeld in het drama.
«
»
20:25 CSI: Vegas
Met hun gerespecteerde collega Josh Folsom onder arrestatie voor de dood van Kahn Schefter.
«
»
21:15 CSI: Vegas
Met hun gerespecteerde collega Josh Folsom onder arrestatie voor de dood van Kahn Schefter - de man verantwoordelijk voor de moord op de moeder van Folsom .
«
»
22:10 The Unusual Suspects
Met de hulp van Evie bedenkt Sara een plan om haar indiscreties te verdoezelen en haar megadeal te redden. Tijdens de arrestatie van Jordan denkt Roxanne na over haar eigen volgende stappen.
«
»
23:15 Bull
Bull helpt een rouwende moeder om ontwikkelaars van een computerprogramma aan te klagen. Het identificeerde haar zoon onterecht als crimineel, waardoor hij werd neergeschoten. Bull en Marissa botsen wanneer ze een baan bij een concurrent overweegt.
«
»
00:15 Bull
De cliënt van Bull en Chunk staat terecht voor moord. Ze proberen te bewijzen dat de vrouw geen controle heeft over haar gedrag vanwege een hersentumor, en dat ze daarom het misdrijf pleegde. Taylor wordt door de FBI verdacht van cybercriminaliteit.
«
»
01:20 NCIS: New Orleans
Wanneer een torpedo een vissersboot op zee raakt, komt de hele Golfkust in gevaar. Ondertussen proberen Pride en het NCIS-team de onderzeeër en te vinden voor hij opnieuw kan toeslaan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers