TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Criminal Minds
Het team reist af naar Texas, waar ze op zoek gaan naar een seriemoordenaar. De persoon in kwestie heeft het gemunt op jonge studenten die hun vakantie doorbrengen in de staat in het zuiden van Amerika.
«
»
08:20 Criminal Minds
Het team doet onderzoek naar een reeks kinderontvoeringen in New Jersey. Al snel wijzen de aanwijzingen in de richting van een notoire pedofiel, maar niet alles is zoals het lijkt.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 Criminal Minds
Vastgoedmakelaar Michelle Watson wordt dood aangetroffen in een huis dat ze wilde verkopen. Een week later ontvangt de politie van Buffalo een videocassette waarop de dader zijn motief verduidelijkt.
«
»
10:35 Criminal Minds
Het team reist af naar het stadje Bend in de staat Oregan waar ze op zoek zijn naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers, onverschrokken, met zijn auto overrijdt.
«
»
11:30 NCIS
De dochter van secretaresse Sarah Porter is ontvoerd. Om haar te vinden werkt het NCIS-team samen met de FBI. Een oude jeugdvriendin van McGee, Special Agent Valerie Page, helpt het team met geavanceerde tactieken.
«
»
12:20 NCIS
Dokter Cyril Taft ondergaat de hectiek van NCIS wanneer hij een verdachte van Gibb opereert en belangrijk bewijs vindt. DiNozzo bezoekt Jeanne Benoit als hij een zaak onderzoekt waarbij Soedanese dokters betrokken zijn.
«
»
13:15 NCIS
De privéplannen van het NCIS-team vallen in het water wanneer er fouten worden gevonden in een afgesloten zaak. McGee en Delilah discussiëren over het scheiden van werk en privé.
«
»
14:05 NCIS
Een Amerikaans koppel wordt aangevallen in Irak. Gibbs neemt contact op met een Amerikaanse soldaat die een aantal maanden eerder in precies hetzelfde gebied is beschoten.
«
»
15:05 NCIS
Een marinier wordt dood gevonden. Zijn vrouw en zijn minnares beschuldigen elkaar van de moord, het team moet uitzoeken wie van de twee de waarheid spreekt.
«
»
16:00 NCIS
Een senator zegt dat hij wordt gechanteerd door DiNozzo en uit een daaropvolgend onderzoek blijkt dat nog twee senatoren hetzelfde zeggen. Het team moet onderzoeken wie de identiteit van DiNozzo heeft aangenomen en waarom.
«
»
16:55 NCIS
Gibbs en Senior FBI Agent TC Fornell trekken samen op nadat twee Britse gevangenen, waaronder een voormalige spion, ontsnappen. In een container vol doodskisten wordt een Britse cipier dood aangetroffen.
«
»
17:45 NCIS
Een veertienjarige jongen voorkomt dat hij thuis wordt overvallen. Gibbs vermoedt dat de tiener relevante informatie achterhoudt. Ondertussen reizen Vance en FBI-agent Fornell naar Londen vanwege een ontsnapte Britse spion.
«
»
18:35 NCIS
Het NCIS-team zet samen met de FBI en MI6, de internationale klopjacht op een ontsnapte Britse spion voort.
«
»
19:25 NCIS
NCIS, de FBI and MI6 zoeken samen nog steeds naar de Britse spion die het gemunt heeft op huidige en voormalige spionnen.
«
»
20:20 NCIS
Het team onderzoekt een auto-ontploffing die iets te maken heeft met de agent die zes maanden eerder plotseling verdween.
«
»
21:10 NCIS
Tijdens een reünie van Quantico wordt een moord gepleegd. Ondertussen komt het NCIS ook een dievenbende op het spoor die al lang actief is. Torres en Quinn wennen aan Gibbs' team.
«
»
22:05 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de tragische val van een marinesergeant van een gebouw. Haar dokter vertrouwt het team toe het te onderzoeken als een moordzaak. Ondertussen is Torres op zoek naar een plek om te wonen.
«
»
23:00 NCIS
Tijdens een nacht op een cruiseschip wordt het lichaam van een marineluitenant gevonden. Gibbs, Quinn en Palmer gaan op onderzoek uit op zee.
«
»
23:55 RFDS
Een zevenjarige jongen raakt vermist in de outback, terwijl de RFDS wordt opgeroepen om zijn gewonde vader te helpen. Een helikopter van de reddingsploeg komt in de problemen.
«
»
01:00 RFDS
Tijdens een enorme zandstorm heeft het team moeite om een patiënt in leven te houden, terwijl ze in de lucht zijn.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers