TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:58 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Criminal Minds
Twee jongeren worden ontvoerd in een klein dorp in Californië, één van hen wordt verminkt teruggevonden. Het team staat voor de lastige taak om de zaak op te lossen.
«
»
09:40 Criminal Minds
Het team reist af naar Philadelphia, waar de inhoud van een opslagcentrum aanwijzingen vertoont van de activiteit van een seriemoordenaar.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Criminal Minds
Hotch en Reid ondervragen een ter dood veroordeelde gevangene. Ondertussen gaat Rossi duikt Rossi, wederom, in het onderzoek aangaande twee onopgeloste moorden en heeft Garcia een date in haar appartement.
«
»
11:40 Criminal Minds
Het team reist af naar Pittsburg om op zoek te gaan naar een seriemoordenaar. Tegelijkertijd neemt Hotch een dag vrij, om wat tijd door te brengen met zijn zoon.
«
»
12:25 NCIS
De moord op een officier van de havenautoriteit levert aanwijzingen naar de mogelijke schuilplaats van Parsa. Bishop onthult een connectie uit het verleden met de terrorist.
«
»
13:10 NCIS
Er worden kapotte kogelwerende vesten gevonden in een vrachtwagen vol met gestolen militaire goederen. Het team onderzoekt waar de vesten vandaan komen en spoort de al verzonden vesten op.
«
»
13:50 NCIS
Tony ontmoet een man in een marine-uniform waarvan de verschillende onderdelen niet bij elkaar horen. Hij spreekt de man daarop aan en het draait uit op een dodelijke schietpartij. De enige ooggetuige is de vader van Tony.
«
»
14:35 NCIS
Het team moet het doelwit ontdekken, wanneer er een bom afgaat in de kleedkamer bij een liefdadigheidsconcert. Jimmy is er klaar voor om vader te worden.
«
»
15:30 NCIS
Het lichaam van een voormalige NCIS-agent spoelt aan in New Orleans, waarna Gibbs samenwerkt met Dwayne Cassius Pride. Ze onderzoeken of het een politieke moord is of dat de moord verband houdt met een bekende zaak.
«
»
16:20 NCIS
Special agent Pride en Gibbs vermoeden dat de 'Privileged Killer' een na-aper is. Tony ontvangt een speciaal souvenir van Bishop.
«
»
17:05 NCIS
De vriendin van McGee, Delilah, is weer aan het werk. Ze stuit op een controversiële zaak en vraagt het team om hulp. McGee denkt erover haar te vragen bij hem in te trekken.
«
»
17:50 NCIS
Een marine officier wordt dood aangetroffen op een landweggetje en het team onderzoekt of hij is vermoord omdat hij teveel wist van de aanval op een collega.
«
»
18:40 NCIS
Een marinefotograaf verdwijnt vlak voordat hij een mogelijk belastende verklaring zal afleggen voor een militaire rechtbank. Abby helpt een jonge dakloze vrouw.
«
»
19:30 NCIS
Tony reist naar Marseille om de dochter van een admiraal thuis te brengen, maar hij heeft hulp nodig van het team wanneer daar blijkt dat alle personeelsleden van het plaatselijke NCIS-kantoor zijn vermoord.
«
»
20:20 NCIS
Het team onderzoekt een brand om een marineschip, dat als gevangenenopvang dient voor terroristen. Het is onduidelijk of de brand een ongeluk is of dat het om brandstichting gaat.
«
»
21:10 NCIS
Gibbs en McGee reizen naar Moskou om een computerexpert veilig naar huis te begeleiden. De helikopter wordt op 20 kilometer van de Finse grens uit de lucht geschoten.
«
»
21:55 NCIS
Onderweg naar een bespreking in het Witte Huis, werd een marineofficier vermoord. Het NCIS-team zoekt naar het juiste motief: een overval, zijn slechte huwelijk of iemand die de bespreking met de president wilde voorkomen.
«
»
22:45 NCIS
Ducky en speciaal agent Bishop gaan naar Londen wanneer een zaak verband houdt met een van Ducky's vroegere vrienden. Ze interviewen familie en collega's van de vriend.
«
»
23:35 Sight Unseen
Na het afslaan van een baanvoorstel om terug te keren naar de politie, zet Tess door en gaat in het geheim een moordzaak aanpakken met de hulp van Sunny. Het gaat om een vrouw die vermoord is in haar bestelbus.
«
»
00:30 Sight Unseen
Tess werkt aan haar eerste zaak als politieadviseur met de hulp van Sunny, nadat een van Matts collega's dood wordt aangetroffen in het zwembad van de universiteit. Mia biedt haar vaardigheden aan voor de zaak.
«
»
01:15 Sight Unseen
Wanneer haar broer Lucas betrokken raakt bij de moord op een beroemde schilder, voelt Tess haar loyaliteit verscheurd tussen haar familie en haar werk. Sunny dwingt haar tot een beslissing.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers