TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 CSI: Miami
Horatio en zijn team moeten erachter komen waarom iemand de moeder van een deelneemster aan een kindershow heeft vermoord. Er komt meer duidelijkheid over een lugubere misdaad uit het verleden.
«
»
07:15 CSI: Miami
Het team zoekt naar het ongewone high-tech wapen dat het bedrijf van een vermoorde biljonair heeft gemaakt.
«
»
07:55 CSI: Miami
Een parachutist vindt de dood wanneer zijn, gesaboteerde, parachute niet opengaat. De lijst van verdachten bevat meer dan honderd van zijn spermadonorkinderen.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 CSI: Miami
De moord op twee jongen vrouwen leidt ertoe dat het team onderzoek doet naar de leden van een studentenvereniging in Miami.
«
»
10:10 CSI: Miami
Een accountant wordt vermoord, nadat hij op de oceaan was overvaren door een motorboot. Het team ontdekt al snel dat hij veel vijanden had.
«
»
11:00 NCIS
Tony's vader komt op bezoek voor kerst. Ondertussen onderzoekt het team een moordzaak. Abby is zenuwachtig voor de aanstaande feestdagen.
«
»
11:55 Bones
Het team vermoedt dat een spermadonor vermoord is door een ontevreden klant. Brennan gaat de strijd aan met een andere schrijver.
«
»
12:50 Bones
Brennan moet als jurylid dienen, maar het bewijs in de zaak is niet waterdicht. De kroongetuige overlijdt ook plotseling.
«
»
13:45 Bones
Het team onderzoekt de dood van een voedselwetenschapper wiens lichaam in een vleesmolen is beland. Angela regelt een feest voor Brennan.
«
»
14:40 Bones
Het team onderzoekt de dood van een gymnast en ontdekt dat ze een dubbelleven had. Cam confronteert de vrouw die haar identiteit heeft gestolen.
«
»
15:40 Bones
Het team onderzoekt de overblijfselen van een meisje die aan Brennan en Booth zijn gestuurd. Brennan droomt over Pelant.
«
»
16:35 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een brandstichter via een radicale milieugroep die vuur gebruikt om zijn boodschap te verspreiden.
«
»
17:35 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een Russische immigrant die onlangs is ontvoerd. Het team ontdekt een link met de Russische maffia.
«
»
18:30 Criminal Minds
De BAU begint een onderzoek als de lichamen van een aantal vermisten opduiken in een uithoek van de wildernis in Idaho.
«
»
19:30 Criminal Minds
Na een tip van een rechercheur gaat het team naar Kansas City om onderzoek te doen naar de mysterieuze verdwijning van daklozen die op straat leven.
«
»
20:25 Law & Order: Special Victims Unit
Benson komt terecht in een riskant kat-en-muisspel, nadat een actrice een machtige mediamagnaat beschuldigt van poging tot verkrachting. Door veranderingen op het bureau komt Carisi tussen twee vuren te zitten.
«
»
21:15 Law & Order: Special Victims Unit
Benson helpt een jonge vrouw om de details en verdachten van haar verkrachting te herinneren. Om een nieuwe techniek voor getuigenverhoor te leren, moeten Rollins en Fin het zelf ondergaan.
«
»
22:15 Wild Cards
Ellis, een detective die gedegradeerd is naar de marine-eenheid, botst met Max, een slimme oplichtster. De commissaris van de stad dwingt de twee onwaarschijnlijke tegenpolen om partners te worden.
«
»
23:10 Wild Cards
Een onschuldige zaak van diefstal leidt Max en Ellis naar de moord op een meedogenloze sportagent.
«
»
00:10 NCIS: Los Angeles
Wanneer Sams dochter wordt ontvoerd na het leiden van protesten, doet hij er alles aan om haar te vinden. Ondertussen sluit Deeks zich weer aan bij NCIS en zoekt Callen naar de waarheid over Anna.
«
»
01:10 Big Sky
Danielle en haar zus Grace worden op een afgelegen deel van een snelweg ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur. Privédetectives Cody Hoyt en Cassie Dewell gaan op zoek naar de zussen.
«
»
01:55 Big Sky
Cassie en Jenny zoeken verder naar de vermiste meiden. Danielle, Grace en Jerrie bedenken een plan om te kunnen ontsnappen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers