TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 CSI: Miami
Horatio en zijn team onderzoeken een moord op Halloween, wanneer ze naar het afgelegen huis van een bekende schrijver van vampierverhalen worden geroepen. Het lichaam van de jonge huishoudster hangt bloedeloos en met beten in haar nek, aan een lamp.
«
»
08:05 CSI: Miami
Een gemaskerde overvaller onderbreekt een pokerspel met hoge inzetten en laat een Hollywoodproducent dood achter. Het team ontdekt al snel bewijs dat suggereert dat er een handlanger aanwezig was.
«
»
08:45 CSI: Miami
Het CSI-team onderzoekt een lichaam met uitgestoken ogen en verdenkt de oude bekende, de 'Miami Taunter', maar Doctor Esteban Navarro heeft een alibi.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:10 CSI: Miami
Horatio en zijn team onderzoeken waarom iemand drie, onlangs vrijgelaten gevangenen, heeft vermoord, nadat het gerechtshof hun oorspronkelijke veroordelingen verwierp.
«
»
10:55 CSI: Miami
De kidnapping van een gezin uit hun huis, leidt het team naar een onwaarschijnlijk verband met een drugsdealer.
«
»
11:40 NCIS
Ducky eist dat een lijk van een twaalf jaar oude zaak opgegraven wordt. Het team doet onderzoek naar de dood van een marinier.
«
»
12:30 Bones
Het team onderzoekt de dood van een bendelid wiens lichaam is gevonden in een verbrande wagen. Sweets helpt een jongen als hij ontdekt dat die de zoon van een bendelid is.
«
»
13:15 Bones
Het team bedenkt een plan om crimineel Pelant in de val te lokken. Sweets begint weer met werken en vertrouwt Flynn niet.
«
»
14:10 Bones
Het team onderzoekt de dood van de directeur van een school die aan kanker leed. Brennan en Booth zijn druk bezig met het voorbereiden van hun huwelijk.
«
»
15:05 Bones
Het team vertelt Brennan niets over een onderzoek, zodat zij zich op haar huwelijk kan concentreren. Max verschijnt ineens met een verdachte zak geld.
«
»
15:55 Bones
Booth en Brennan kunnen zich niet ontspannen tijdens hun huwelijksreis. Ze besluiten een plaatselijke detective te helpen met het oplossen van een zaak.
«
»
16:45 Criminal Minds
De jacht op een seriemoordenaar wordt persoonlijk als Reid door de man wordt ontvoerd. Hotchner, Gideon en het team kijken ontsteld toe hoe Reid wordt gemarteld als de sadistische seriemoordenaar alles via internet laat zien.
«
»
17:45 Criminal Minds
Het team reist naar New York om een seriemoordenaar met racistische motieven op te sporen. De slachtoffers zijn Afro-Amerikaanse tieners die overleden zijn nadat ze waren geslagen en gewurgd.
«
»
18:35 Criminal Minds
De BAU gaat naar Houston om een aantal schijnbaar niet gelieerde moorden op bouwplaatsen te onderzoeken. In eerste instantie denkt het team dat ze te maken hebben met een zwerver die een wijk in Houston terroriseert.
«
»
19:30 Criminal Minds
Het team jaagt op een seriemoordenaar in New Orleans die weer toeslaat na vijftien maanden stilte. Reid worstelt met het feit dat hij is gegijzeld.
«
»
20:25 NCIS: Sydney
Wanneer een onderzoeker van de Amerikaanse marine dood wordt aangetroffen in een geheime ondergrondse bunker, gaat het team op onderzoek uit. Ze komen echter vast te zitten in de bunker met beperkte zuurstof wanneer de bunker niet opengaat.
«
»
21:20 NCIS: Sydney
Wanneer JD's zoon wordt ontvoerd door een internationale huurmoordenaar in ruil voor een gezochte crimineel in NCIS-hechtenis, probeert het team verwoed zijn zoon veilig terug te krijgen zonder een crimineel in te schakelen.
«
»
22:20 So Help Me Todd
Het advocatenkantoor neemt een spraakmakende class action zaak aan. Margaret leidt de procedures terwijl de medewerkers hard werken. Ze ontdekken een geheim en proberen corruptie bloot te leggen. Lyle krijgt te maken met enkele obstakels.
«
»
23:15 So Help Me Todd
Margaret probeert haar worstelend advocatenkantoor te redden door een zaak aan te nemen waarbij een groot cosmeticabedrijf met diepe zakken betrokken is; Todd is vastbesloten om een belangrijk onderzoek op te lossen.
«
»
00:10 NCIS: Los Angeles
De NCIS traceert een leider van de georganiseerde misdaad die gestolen defensietechnologie probeert te kopen. Ondertussen wordt Deeks uit de NCIS-training gegooid. Hij ontdekt dat Hetty een grote verrassing voor hem in petto heeft.
«
»
01:05 Why Women Kill
Rita's opgetogenheid van korte duur wanneer Catherine haar onschuld in de dood van Carlo in twijfel trekt, tot Alma's vreugde. Dee stelt haar ouders voor aan Vern tijdens een diner met meerdere schokkende onthullingen.
«
»
01:50 Why Women Kill
Terwijl Alma viert dat hij eindelijk is toegelaten tot de Garden Club, rouwt Bertram om het verlies van Alma. Isabel gebruikt haar ontdekking in haar voordeel, en Dee wordt achterdochtig over de verdwijning van mevrouw Yost.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers