TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Midsomer Murders
Als er een lichaam wordt gevonden, botst paragnost Cyrus LeVanu met de geestelijke Wallace Stone. Barnaby en Jones moeten het geheim van Barton Woods ontdekken en de moordenaar zien te vinden.
«
»
03:35 The Watch
Met de politiekennis van agent Carrot weet de stadswacht het boosaardige plan van Carcer in verband te brengen met de vreemde voorvallen in het magische opleidingsinstituut dat de Gesloten Universiteit wordt genoemd.
«
»
04:20 DCI Banks
Als het lichaam van student Josh Tate in een ravijn wordt gevonden, blijkt uit het onderzoek naar zijn verwondingen dat hij een heel andere man is dan de door zijn huisgenoot Spencer beschreven rustige persoon.
«
»
05:10 DCI Banks
Morton doet er alles aan om de goedkeuring van Banks te heroveren en ontdekt dat Hexton de biologische vader is van de vermoorde student Josh.
«
»
06:00 Mrs Sidhu Investigates
De eerste dag waarop Mrs Sidhu bij de luxe fitnessclub Sharpetone de catering doet, neemt een onverwachte wending wanneer in de spa twee lichamen worden aangetroffen.
«
»
06:45 Death in Paradise
Een podcastmaker die de verdwijning van een kind op kerstavond in 1977 onderzoekt, wordt vermoord. Selwyn wordt vervolgens met zijn verleden geconfronteerd, omdat de verdwijning de enige zaak was die hij nooit heeft kunnen oplossen.
«
»
07:30 Death in Paradise
Wanneer opnames van de nacht van de moord op de podcastmaker boven water komen, wordt het team geconfronteerd met de huiveringwekkende vraag of er bovennatuurlijke krachten in het spel zijn.
«
»
08:20 Death in Paradise
Het team onderzoekt de mysterieuze dood van een astronoom, die tijdens een zeldzame planetaire gebeurtenis van een hoge klif is gevallen. Ondertussen koestert Neville romantische gevoelens.
«
»
09:10 Call the Midwife
Dr. Turner en zuster Crane hebben te maken met een acute uitbraak van difterie. Fred vindt een baby in een vuilnisbak die in de steek is gelaten. Het team probeert hem te verenigen met zijn moeder.
«
»
10:05 Call the Midwife
Het team worstelt met de vastentijd en moet meer opgeven dan alleen sigaretten en suiker, een dief heeft ook hun melk gestolen. Er bloeit een romance op tussen Miss Higgins en Sergeant Woolf.
«
»
11:00 Grantchester
De Keatings zijn op een welverdiende zomervakantie bij Merries Holiday Camp, die helaas voor Will en Geordie in een soort werkvakantie verandert wanneer de eigenaar van het kamp dood wordt aangetroffen.
«
»
11:45 Midsomer Murders
Het verhaal, dat zich afspeelt op de broeierige Midsomer Golfclub Whiteoaks, gaat over een gierige moeder die nergens voor terugdeinst om haar sociale aspiraties voor haar knappe arbeiderszoon Darren te realiseren.
«
»
12:35 Midsomer Murders
Het verhaal, dat zich afspeelt op de broeierige Midsomer Golfclub Whiteoaks, gaat over een gierige moeder die nergens voor terugdeinst om haar sociale aspiraties voor haar knappe arbeiderszoon Darren te realiseren.
«
»
13:25 Midsomer Murders
Een wetenschapper heeft een cruciale fout ontdekt in de gangbare elektromagnetische theorie. Het schijnt dat sommige wetenschappers, die door hun collega's zijn bekritiseerd, bereid zijn een moord te plegen om hun reputatie en nut veilig te stellen.
«
»
14:15 Midsomer Murders
Een wetenschapper heeft een cruciale fout ontdekt in de gangbare elektromagnetische theorie. Het schijnt dat sommige wetenschappers, die door hun collega's zijn bekritiseerd, bereid zijn een moord te plegen om hun reputatie en nut veilig te stellen.
«
»
15:10 London Kills
Adrian geeft Rob de naam van iemand die meent te weten waar Sarah is, maar die persoon wordt dood aangetroffen. David en het team doen er alles aan om Sarah te vinden.
«
»
16:05 Ghosts
Een jong stel dat er maar niet in slaagt hun eerste huis te kopen, kan hun geluk niet op wanneer een ver familielid hun een groot landhuis nalaat. Maar er schuilt een addertje onder het gras - het spookt in het huis.
«
»
16:40 Ghosts
Wanneer Alison opnieuw wordt bezocht door spookachtige verschijningen, overtuigt Mike haar ervan dat er een rationele verklaring voor is. Maar die geruststellende theorie slaat de plank mis.
«
»
17:15 Death on the Tyne
Op de veerboot van Newcastle naar Amsterdam waart een seriemoordenaar rond. De vraag is of reisleidster Gemma en buschauffeur Terry van Draper's Tours de dader kunnen ontmaskeren voordat het gesaboteerde schip zinkt.
«
»
19:00 Father Brown
Flambeau is verbijsterd als hij zijn vader weer ontmoet, die een plan in gedachten heeft.
«
»
20:00 The Castaways
Lori komt bij kennis na de crash en ontdekt dat ze op een onbewoond eiland zijn neergestort, met een aantal doden en gewonden tot gevolg. De overlevenden moeten hun geschillen opzijzetten om in leven te blijven.
«
»
21:00 Blackshore
Fia voert een race tegen de klok om de immer vermiste dochter van het moordslachtoffer te vinden.
«
»
22:05 Blue Lights
Grace, Annie en Tommie zijn nu een jaar politieagent worden geconfronteerd met een door drugs veroorzaakte misdaadgolf. Een aanvaring brengt de werkrelatie van Stevie en Grace in gevaar.
«
»
23:20 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Het nichtje van Miss Fisher, Peregrine Fisher, gaat op onderzoek uit naar de verdwijning van haar beroemde tante. Peregrine is van nature een regelbreker en is vastbesloten om tot het uiterste te gaan om haar te vinden.
«
»
00:15 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Er vindt weer een moord plaats en Peregrine is vastberaden om de dader te pakken. De ontdekking van een affaire brengt nieuwe verdachten in het middelpunt van het onderzoek. Peregrine treedt in de voetsporen van haar tante en wordt privédetective.
«
»
01:00 Scott & Bailey
De politie probeert de lichamen in de kelder van de familie Bevan te identificeren. Er wordt een nieuw lichaam gevonden, dat van de oudste dochter blijkt te zijn. Ondertussen vertelt Bailey aan Sean dat ze spijt heeft van hun huwelijk.
«
»
01:50 Scott & Bailey
Het onderzoek naar de moorden van Joe Bevan gaat verder als er steeds meer lijken in zijn kelder worden opgegraven. Janet en Rachel onderzoeken ook de dood van een bejaarde man die onder verdachte omstandigheden in een verpleeghuis is overleden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers