TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:40 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
03:58 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:32 Timmy tijd
Timmy is vastbesloten om met Otus' nieuwe, op afstand bestuurbare truck te spelen. Hij probeert steeds ambitieuzere stunts uit, totdat het noodlot toeslaat en de truck kapot gaat. Harriet helpt met het maken van een nieuwe truck.
«
»
05:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:40 Hoi Duggee
De vogels blijven Duggee's graan eten, dus besluiten de eekhoorns een vogelverschrikker te maken.
«
»
05:50 Raad eens hoeveel ik van je hou
Hazeltje en Grote Haas doen een spelletje bij de rivier: ze laten twee stokjes met de stroom meedrijven en kijken welk stokje wint. Hazeltje wil graag weten waar de stokjes precies naartoe drijven.
«
»
06:05 Jojo & Ouma
Wanneer JoJo hoort dat er een nieuwe Kapitein Chloe-film aankomt, is ze erg teleurgesteld wanneer blijkt dat deze voorlopig nog niet beschikbaar zal zijn. Ouma besluit dat ze zelf een film gaan maken.
«
»
06:15 Vos en Haas
De hitte put iedereen uit. Er wordt een logeerpartij georganiseerd.
«
»
06:25 Noddy, de detective
Als de Durfdal Durfallen Race bijna van start gaat, blijkt dat een belangrijk onderdeel gebroken is. Noddy opent daarom De Zaak van het Gebroken Kristallen Geheugenspel.
«
»
06:35 Tip de Muis
Tip organiseert een slaapfeestje en Billy wil eerst niet komen omdat hij bang is voor het onweer dat gaat komen. Didi en Tip beloven hem te beschermen als hij toch komt, want zij zijn nergens bang voor. Of toch wel?
«
»
06:44 Peppa Pig
Peppa en haar vrienden hebben vandaag met de klas les in de tuin. Peppa, Irene en Henkie kweken zonnebloemen en willen weten welke de grootste is. Ze geven allemaal hun planten water en gaan dan verstoppertje spelen in het wilde bos.
«
»
06:48 Peppa Pig
Het is de laatste dag van de cruise. Peppa, George, oma en opa willen ervan genieten.
«
»
06:55 Splat & Seymour
Splat en Seymour spelen piraatje in het park en Roef en Plank willen meedoen. Splat wil dat niet en dan 'veroveren' de andere twee het schip, waarbij de kostbare vlag van Splat achterblijft.
«
»
07:05 Lucas de spin
Nadat Lucas Findley ziet vliegen, begint hij zich af te vragen hoe het zou zijn om zelf te kunnen vliegen.
«
»
07:10 Brandweerman Sam
Mandy en Norman gaan op avontuur om hun dagboek en hun broodjes te redden.
«
»
07:20 Biff and Chip
Oma's sportles gaat niet door, dus helpt ze Biff, Chip en Kipper met het maken van een speciale hindernisbaan voor Floppy. Chip plant het, Biff bouwt het en Kipper moet een erg opgewonden Floppy afleiden.
«
»
07:30 Waffel de wonderhond
Een oude vriend van opa neemt zijn twee honden mee om met Waffel te spelen. Evie voelt zich een beetje buitengesloten, totdat Waffel haar geruststelt. De twee nieuwe honden ontsnappen naar de tuin van buurvrouw Hobbs dus Waffel moet snel ingrijpen.
«
»
07:43 Samson en Marie
De Burgemeester is jarig. Marie heeft een leuk idee. Ze wil doen alsof ze de verjaardag van De Burgmeester vergeten is om daarna extra toe te slaan met een groots feest. Maar de Burgemeester is er stiekem echt van aangedaan.
«
»
07:50 Vilda
De vijfjarige Vilda woont samen met haar vader in een appartement. Ze maakt van alles mee en komt er zo achter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt. Ze ontdekt dat dingen die je voor het eerst doet vaak heel leuk zijn.
«
»
07:55 Jottum
Als Faye op haar nieuwe fiets fietst, valt ze. Auw, een zere knie en een scheur in haar broek. Ze wilt liever niet meer op de fiets. Gelukkig heeft Jottum een plan bedacht om Faye weer te laten fietsen.
«
»
08:05 Raad eens wat ik doe
Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.
«
»
08:20 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
08:30 Studio Snugger
Onderwerpen: Superherkenner, Lichtgevende drollen, Bokslegende, Blootbril, Regenwormen en Koffie.
«
»
08:45 Zappsport Kantine
Gerda zet Theo aan het werk, Ron scheurt met hoge snelheid over het driftcircuit en lukt het Vitesse om de lat te raken?
«
»
09:05 Leeuwin
De cultuurshock is groot wanneer Rosi van Suriname naar Nederland verhuist. Gelukkig komt ze in het meidenvoetbalteam op school terecht. Met haar indrukwekkende voetbaltalent heeft ze ťťn grote droom voor ogen: Oranje Leeuwin worden.
«
»
10:25 Enkeltje Verweggistan
De negenjarige Guy verhuist met zijn broertje Eli en ouders naar Afrika. Daar gaat hij midden in de savanne van Botswana wonen. Zal hij daar kunnen wennen, tussen de gevaarlijke tijgers en olifanten?
«
»
10:50 Wat maak je Menu?
Vriendenteams gaan de smaakvolle strijd aan met zichzelf en elkaar. Een quizshow vol gekke ingrediŽnten in heerlijke gerechten. Met als grote vraag: als je weet wat je eet, vind je het dan extra lekker of juist extra vies?
«
»
11:20 Checkpoint
Het testteam slingert een bloempot naar een testpop, racet met winkelwagentjes en stopt een bom in een boekenkast. En wie kunnen het beste met een pomp omgaan, de jongens of de meiden?
«
»
11:45 Heel Vlaanderen bakt kids
Bakken is eigenlijk ook een beetje wetenschap en daarom is het in de derde aflevering van Junior Bake Off wetenschapsweek. Speciaal voor de gelegenheid krijgt Jeroom assistentie in het Bake Off lab van Lieven Scheire.
«
»
12:35 Flexe Gasten
Lucas is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Cindy en zijn mooie nieuwe kleren. Oscar vindt echter dat Lucas na anderhalve dag al veel te veel onder de plak zit en zijn mannetje moet gaan staan.
«
»
12:45 Flexe Gasten
De jamsessie bij ZoŽ-Jadha in de studio is eindelijk daar. Steef schaamt zich voor zijn vrienden wanneer Oscar veel te laat komt opdagen en Lucas alleen met zijn examen voor de gele band bezig is.
«
»
13:00 Flexe Gasten
De Flexe gasten hebben ruzie. Wanneer Oscar erachter komt dat hij helemaal geen royalties krijgt voor zijn werk, stuurt hij Steef een gepeperde rekening die hij per direct moet betalen.
«
»
13:10 Flexe Gasten
Oscar dreigt met zijn nieuwe vrienden Benji en Tobias het verkeerde pad op te gaan. Hij pest zijn broertje en besluit een belangrijke herkansing niet te maken waardoor hij zal blijven zitten.
«
»
13:25 Flexe Gasten
Als Oscar erachter komt dat Steef een optreden met ZoŽ-Jadha heeft afgezegd om hem te helpen met zijn herkansing, voelt Oscar zich genoodzaakt om Steef op zijn beurt te helpen en beraamt een plan.
«
»
13:40 Steven en Jamie Kazŗn - Road to Vegas
Steven en Jamie staan op de rommelmarkt om alle rommel van zolder te verkopen. Bij thuiskomst blijkt er te zijn ingebroken, de volledige Vegas-spaarpot is leeg. Lukt het Steven en Jamie om de dader te vinden?
«
»
14:00 De Eindmusical
Groep 8 van basisschool De Wegwijzer uit Zierikzee gaat op musicalkamp om hun musical in te studeren. De klas wordt daarbij begeleid door musical experts Maurice Wijnen en Carline Brouwer.
«
»
14:20 Theodosia
Theo verandert zichzelf per ongeluk in een oud vrouwtje. Lukt het haar om op tijd terug te veranderen voor iemand het door heeft?
«
»
14:40 Voetbalmeisjes
De meiden van FC Athena spelen een wedstrijd uit tegen een Wassenaarse club. In Wassenaar zijn ze een multicultureel elftal als FC Athena niet gewend. Het zorgt voor wat ongemakkelijke situaties op en om het voetbalveld.
«
»
15:05 Voetbalmeisjes
Jessica zou graag naar het voetbalkamp willen maar weet niet of haar moeder het geld ervoor kan missen. Als thuis dan ook nog de wasmachine stuk gaat, moet Jessica een keus maken.
«
»
15:25 Achtste groepers huilen niet
Akkie is een fanatieke voetbalspeelster, tot ze leukemie krijgt en moet vechten voor haar leven. Ze laat liefde en vriendschap toe in haar leven en accepteert wat er komen gaat.
«
»
17:00 Taarten van Babel
Sara houdt heel veel van heel veel mensen. De taart is voor Merlyn, met wie ze alle geheimen deelt die ze niet met haar eigen moeder kan delen.
«
»
17:25 Topdoks
Elťa heeft dyslexie. Rachel gaat met haar mee naar logopedie. Emma valt uit haar hangmat op haar nek en moet daarna met de ambulance naar de Spoedeisende Hulp. Rachel verwijdert een teek bij Elbert en in het Topdoks Lab vieren ze een duimenfeest.
«
»
17:45 De dikke data show
Quinty duikt in de wereld van crypto, een soort digitaal geld waar je razendsnel rijk mee kan worden. Maar wat is het precies, cryptogeld? Wat kun je er mee? En betalen we straks alleen nog maar in cryptomunten, of zitten er ook risico's aan?
«
»
18:10 Teenage Boss
Liza voelt zich superrijk nu zij de baas is over de financiŽn thuis. Door te liegen over haar geboortedatum lukt het Liza zelfs om online een poef op afbetaling te bestellen. Numidia moet hard ingrijpen.
«
»
18:35 Welkom in de jaren 60
Prinses Beatrix is de gast van Dorine en zij vertelt over 'haar' jaren 60: haar grote liefde Claus, de fotografen, de rellen bij haar huwelijk en over haar moeder Juliana.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Kinderen van Mavungu
Maticha staat er op school niet zo goed voor. Kenny oefent Nederlands bij zijn zus in de stad, vangt een reuze piranha en klimt in een hoge palm. Yoseva's telefoon wordt in beslag genomen.
«
»
19:45 Pinkpop 2024
Pinkpop is een fenomeen. Al 52 jaar lang staan de groten der aarde op het festival van Nederland. Liveverslag van de voorpret, de optredens, op de camping en backstage.
«
»
20:50 NOS EK Voetbal 2024
Schotland speelt in Stuttgart tegen Hongarije in groep A van het EK 2024. Dit is de eerste competitieve wedstrijd tussen de teams. De meest recente ontmoeting was een 1-0 vriendschappelijke overwinning voor Schotland in Boedapest in 2018.
«
»
23:05 Pinkpop 2024
Pinkpop is een fenomeen. Al 52 jaar lang staan de groten der aarde op het festival van Nederland. Liveverslag van de voorpret, de optredens, op de camping en backstage.
«
»
00:35 Pinkpop 2024
Pinkpop is een fenomeen. Al 52 jaar lang staan de groten der aarde op het festival van Nederland. Liveverslag van de voorpret, de optredens, op de camping en backstage.
«
»
01:45 Pinkpop 2024
Pinkpop is een fenomeen. Al 52 jaar lang staan de groten der aarde op het festival van Nederland. Liveverslag van de voorpret, de optredens, op de camping en backstage.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers