TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 Jesse Stone: Death in Paradise
Jesse Stone is de sheriff in een klein stadje. Hij gaat op zoek naar dekmoordenaar van een tiener die op verdachte wijze om het leven kwam. Intussen worstelt hij met zijn eigen problemen.
«
»
09:55 Jesse Stone: Sea Change
Jesse Stone heeft zijn baan als rechercheur ingeruild voor een rustig baantje als politiecommandant in een klein dorp. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, valt hij van de ene verbazing in de andere.
«
»
11:25 Deadly Kin
Spannende waargebeurde misdaadverhalen over families die uit elkaar vallen. Wanneer familiebanden breken, kunnen er angstaanjagende krachten loskomen waarbij liefde verandert in haat.
«
»
12:15 Deadly Kin
Spannende waargebeurde misdaadverhalen over families die uit elkaar vallen. Wanneer familiebanden breken, kunnen er angstaanjagende krachten loskomen waarbij liefde verandert in haat.
«
»
13:10 Cold Case Files
Toen de 30-jarige moeder Lisa Gaudenzi zich niet meldde voor haar dienst in Virginia, gaf het leger haar op als vermist. Haar familie vermoedde meteen dat er iets mis was en begon aan een zoektocht van dertien jaar naar antwoorden.
«
»
13:55 Cold Case Files
Wanneer brandweerman Gary Parks omkomt bij een brand die gesticht blijkt te zijn, wordt het een moordzaak. Men denkt dat een pyromaan de dader is, maar een cold-case detective volgt zijn instinct en komt the echte moordenaar op het spoor.
«
»
14:45 Cold Case Files
In 1979 verdwijnt Janie Landers uit een tehuis voor gehandicapten. Wanneer Janie's lichaam wordt gevonden zijn er veel verdachten, maar het duurt jaren voordat de moordenaar en de wreedheden worden onthuld.
«
»
15:30 Cold Case Files
Chuck en Cheryl Hall zijn nog maar twee jaar getrouwd wanneer Chuck Cheryl vermoord aantreft. Cheryl's familie is er zeker van dat ze haar moordenaar kennen, maar de politie is daar niet zo zeker van. Na tientallen jaren is er een DNA-match.
«
»
16:20 Killer at the Crime Scene
De politie krijgt een telefoontje dat de 21-jarige studente Libby Squire vermist is. De politie van Humberside lanceert een van hun grootste zoektochten naar vermiste personen ooit. Dan wordt er een lichaam gevonden in een riviermonding.
«
»
17:10 Killer at the Crime Scene
De politie in Cornwall ontdekt een huis vol verschrikkingen: drie lichamen gewikkeld in lakens, verborgen onder een houtschuur. De politie ontdekt een web van leugens en richt zich op hun hoofdverdachte.
«
»
18:00 Killer at the Crime Scene
Onderzoekers van de plaats delict doen een schokkende ontdekking in de achtertuin van een bungalow in Surrey: een man gewikkeld in een douchegordijn en begraven in een diep geÔmproviseerd graf.
«
»
18:45 Killer at the Crime Scene
Een vrouw wordt dood aangetroffen in een speeltuin. Wanneer DNA-bewijs de moord in verband brengt met een reeks aanrandingen in het gebied, identificeert forensische analyse van een waterfles een gevaarlijk roofdier.
«
»
19:40 The Killer in My Family
Fred en Rose West hebben in de afgelopen twintig jaar minstens een dozijn gruwelijke moorden gepleegd. De familieleden van moordenaars vertellen hun verhalen. Broer Doug en nicht Sam onthullen hoe zijn misdaden de familie hebben beÔnvloed.
«
»
20:30 Jesse Stone: Thin Ice
Jesse Stone en kapitein Healy worden neergeschoten wanneer ze in Boston op eigen houtje op onderzoek uit gaan. Ondertussen leidt een cryptische brief vanuit Paradise de moeder van een ontvoerd kind naar Stone.
«
»
22:00 Jesse Stone: No Remorse
Nadat hij door de gemeenteraad is geschorst, begint agent Jesse Stone voor een vriend een reeks moorden in Boston te onderzoeken, waardoor Rose en "Suitcase" in hun eentje een reeks misdaden in Paradise moeten oplossen.
«
»
23:25 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
In Kaapstad wordt Kees meegelokt door gewapende overvallers die in een populair park bij de openbare toiletten op alleen lopende toeristen loeren. Verder betrapt Kees een zakkenroller die hem in zijn arm bijt.
«
»
00:15 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Marijke raakte tijdens een bezoek aan Antwerpen in de ban van een magiŽr. Hij nam haar mee naar zijn vaderland India en stal haar hart ťn haar kapitaal van 400.000 euro. Kees neemt haar mee terug naar New Delhi.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers